- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.621
ben de istiyorum birşeyler yapmak bebeğe dair hediye almak ama ne olabilir karar veremedim :)GünaydınlarPazar günü babalar günü için eşime sürpriz hazırlamak istiyorum ilk babalar günü bilemedim ne yapsam siz herhangi birşey yapacak mısınız?
maşallahh :)karnımın içinde dans ediyor bir sağ bir sol arada tekme dışardan belli oluyor bizde ilk başta babamız koyunca elini duruyorduk artık pek umrunda değil sürekli hareket halinde :)
Bende bulamıyorum canım o yüzden değişik fikirler varsa diye sormak istedim herkeseben de istiyorum birşeyler yapmak bebeğe dair hediye almak ama ne olabilir karar veremedim :)
çok demişler canım resmi olarak o kadar ücret alma hakları yok en fazla alınabilecek ücret 400-500 civarı araştır derimKızlar ankara da yeni doğan sünnet fiyatı soran var mı sincan koru 800 dedi sordum bugün de çok geldi
bakacam canım 800 çok geldi bize de doğumu orda yapacak olunca onu da soralım dedik uygun olsaydı yaptıracaktık çok geldi bize deçok demişler canım resmi olarak o kadar ücret alma hakları yok en fazla alınabilecek ücret 400-500 civarı araştır derim
Canım özel değil ama etimesgutta hava hastanesi var şimdi adı değişti sanırım, bir tanıdık orada yaptırdı çok memnundu bi gidip sorulabilir.Kızlar ankara da yeni doğan sünnet fiyatı soran var mı sincan koru 800 dedi sordum bugün de çok geldi
esime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay daCanım özel değil ama etimesgutta hava hastanesi var şimdi adı değişti sanırım, bir tanıdık orada yaptırdı çok memnundu bi gidip sorulabilir.
Kizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum
ben hemen hemen her şeyı aldım sayılır ama daha yıkanıp yerleştirilecekKizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum
ben de de çatlama yok umarım olmayacakçatlak çok kötü ya tedaviside yok inşallah hiçbirimizde olmaz :/
benımde öyle artık gumbur gumbur maasallah mınnoşların hepsıneevet canım bariz belli oluyo titretiyo karnımı :) sabahları uyanıyorum 7 de başlıyo :) çok sevindim darısı bize
ilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir versenizKizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum
Şuan ki bedeninden büyük biraz daha yanları zaten robali esniyo kompedan dan aldım canımilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir verseniz
cantada neler olcagina ben mynetten bi liste bulmustum onu bulayim bana mantikli geldi eksigi de vardir fazlasi da
https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/yenidogan-ihtiyac-listesi-kadin-1181279
Kıyafetleri 30. Hafta gibi yıkayıp dolaba yerleştireceğim sanırım o zaman çantayı da hazırlarım erken olsun zararı yok geç olmasınKizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum
Bizde düşünüyoruz canım dediğin gibi anan pek araştırma fırsatım olmadı benimde. Ben de Ankara'ya dönünce yaptırırım herhaldeesime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay da
Hazırlamadım henüz, ama temmuz başında bütün eksikliklerimi bitirip sonunda da kıyafetleri yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum.Kizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?