• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Çalışan anneler devletin doğumdan sonra verdiği paralar için önceden başvuru filan gerekli mi bir bilginiz var mı acaba ?
Asgari ücretle çalışırken hamilelik ve doğum nedeniyle bu yıl 16 hafta izin kullanan sigortalı kadm 4099 lira iş göremezlik ödeneği alacak. Ödemeler PTT ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılıyor. Tüm ödemeleri alan anneye ilk çocukta en az toplam 4521 lira ödenecek.

Çalışan anneler; doğum sonrasında raporları bittiği zaman 'hiçbir başvuru gerektirmeden'ziraat bankasından rapor paralarını yani iş göremezlik paralarını alabilecekler.Ayın sadece 8. ve 14. gün aralığında.Diğer günlerde nekadar para yattığını göremez ve çekemesiniz.1ay geçirdiniz diğer ay gidip alabilirsiniz paranız kalır adınıza. Rapor parası haricinde yine bankadan çalışan anneye 1.çocuğa 300tl çocuk parası ödenir. Çalışmayan anne ise sadece 120tl 1 kerelik doğum yardımı alır. Eşi sgklı ise bankaya eşi adınada yatabilir.

Umarım anlaşılır olmuştur :anneadayı::KK200:

Çalışan anneler; doğum sonrasında raporları bittiği zaman 'hiçbir başvuru gerektirmeden'ziraat bankasından rapor paralarını yani iş göremezlik paralarını alabilecekler.Ayın sadece 8. ve 14. gün aralığında.Diğer günlerde nekadar para yattığını göremez ve çekemesiniz.1ay geçirdiniz diğer ay gidip alabilirsiniz paranız kalır adınıza. Rapor parası haricinde yine bankadan çalışan anneye 1.çocuğa 300tl çocuk parası ödenir. Çalışmayan anne ise sadece 120tl 1 kerelik doğum yardımı alır. Eşi sgklı ise bankaya eşi adınada yatabilir.

Umarım anlaşılır olmuştur :anneadayı::KK200:
Böyle birşeyi ben ilk kez duyuyorum bu çalışan anneler deyince emekli sandıgına bagli memur anneleride kapsıyormu?

Çalışan arkadaşlar 32 haftada mı izne ayrılacaksınız ben sıcaklardan ve iş temposundan rahatsız oldum 32 den önce rapor alacağım

Hanımlar rapor parası nasıl oluyor herkes için mi geçerli zaten raporluyken maasimizi alıyoruz öyle değil mi ben öğretmenim daha önce böyle bişi duymamistim

Hanımlar rapor parası nasıl oluyor herkes için mi geçerli zaten raporluyken maasimizi alıyoruz öyle değil mi ben öğretmenim daha önce böyle bişi duymamistim
Merhabalar seninde Doğum öncesi iznin yanıyor mu yoksa kurtarıyor Musun? Benim tam eylül başı olduğu için kullanamayacağım sanırım Ve yaz tatiline denk geldiği içinde aktaramıyormuşuz bi bilgin var mı ?

Merhabalar seninde Doğum öncesi iznin yanıyor mu yoksa kurtarıyor Musun? Benim tam eylül başı olduğu için kullanamayacağım sanırım Ve yaz tatiline denk geldiği içinde aktaramıyormuşuz bi bilgin var mı ?

Evet canım doğum öncesi yaz tatilinde oldugunuz için 32. Haftada izne çıkıyoruz öyle olunca iznimiz yanıyor diye biliyorum

Back