2017 Eylül Anneleri

Evet canım doğum öncesi yaz tatilinde oldugunuz için 32. Haftada izne çıkıyoruz öyle olunca iznimiz yanıyor diye biliyorum
Bunu milli egitimden bir soralim bence,bende yarin 25.haftaya gircem,agustos başı 32.haftada çalışabilir raporu alırım,eylül başı gibi 37. Hafta oluncada izne ayrilirim planlari yapiyordum

Bunu milli egitimden bir soralim bence,bende yarin 25.haftaya gircem,agustos başı 32.haftada çalışabilir raporu alırım,eylül başı gibi 37. Hafta oluncada izne ayrilirim planlari yapiyordum
Sorarsan bizde bilgilendirme canım sana zahmet. Ben tecrübeli arkadaşlara sordum hepsi böle dedi ama inşallah senin düşündüğün gibi olur

Doğum eylül sonuysa dediğin gibi kabul ederler bence canım 1eylülde çalışıyor görüneceksin sonuçta. Benim imkanı Yok kurtarmıyor Doğum 26ağustos dedi doktor :)

kızlar bebişleriniz tekmeliyor mu ?
geçen hafta şeker yüklemesi testi için doktorum önce açlık tokluk kan şekerime baktırdı sonuçlar güzel çıkınca şeker yüklemesine gerek kalmadı dedi :)

geçen hafta şeker yüklemesi testi için doktorum önce açlık tokluk kan şekerime baktırdı sonuçlar güzel çıkınca şeker yüklemesine gerek kalmadı dedi :)
evet canım bariz belli oluyo titretiyo karnımı :) sabahları uyanıyorum 7 de başlıyo :) çok sevindim darısı bize

Ay aynı bizimki de baba elini koyunca duruyorçok hareketli normalde babişe oyun yapıyor benimki dışarıdan da çok belli oluyor artık
babalara daha gizemli davranıyorlar sanırım adam öldü hissetmek için :) titrettiği oluyo karnımı biraz daha büyüsün bariz belirginleşir :)

karnımın içinde dans ediyor bir sağ bir sol arada tekme dışardan belli oluyor bizde ilk başta babamız koyunca elini duruyorduk artık pek umrunda değil sürekli hareket halinde :)

karnımın içinde dans ediyor bir sağ bir sol arada tekme dışardan belli oluyor bizde ilk başta babamız koyunca elini duruyorduk artık pek umrunda değil sürekli hareket halinde :)
Evet artık babayı tanıyorlarmış bendede yabancı biri elini koysa durur yada yer değiştirir fakat ben ve babadan kaçış yok artık

Günaydınlar Pazar günü babalar günü için eşime sürpriz hazırlamak istiyorum ilk babalar günü bilemedim ne yapsam siz herhangi birşey yapacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…