- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.601
Bunu milli egitimden bir soralim bence,bende yarin 25.haftaya gircem,agustos başı 32.haftada çalışabilir raporu alırım,eylül başı gibi 37. Hafta oluncada izne ayrilirim planlari yapiyordumEvet canım doğum öncesi yaz tatilinde oldugunuz için 32. Haftada izne çıkıyoruz öyle olunca iznimiz yanıyor diye biliyorum
Sorarsan bizde bilgilendirme canım sana zahmet. Ben tecrübeli arkadaşlara sordum hepsi böle dedi ama inşallah senin düşündüğün gibi olurBunu milli egitimden bir soralim bence,bende yarin 25.haftaya gircem,agustos başı 32.haftada çalışabilir raporu alırım,eylül başı gibi 37. Hafta oluncada izne ayrilirim planlari yapiyordum
Üzüldüm ya ben deEvet canım doğum öncesi yaz tatilinde oldugunuz için 32. Haftada izne çıkıyoruz öyle olunca iznimiz yanıyor diye biliyorum
Doğum eylül sonuysa dediğin gibi kabul ederler bence canım 1eylülde çalışıyor görüneceksin sonuçta. Benim imkanı Yok kurtarmıyor Doğum 26ağustos dedi doktor :)Bunu milli egitimden bir soralim bence,bende yarin 25.haftaya gircem,agustos başı 32.haftada çalışabilir raporu alırım,eylül başı gibi 37. Hafta oluncada izne ayrilirim planlari yapiyordum
benimkide 18 eylül-28 eylül arası görünüyormuş, tam net günü belirsiz tabiki.dediğiniz gibi olursa benimkide zorDoğum eylül sonuysa dediğin gibi kabul ederler bence canım 1eylülde çalışıyor görüneceksin sonuçta. Benim imkanı Yok kurtarmıyor Doğum 26ağustos dedi doktor :)
sorunca cevabı burayada yazarımSorarsan bizde bilgilendirme canım sana zahmet. Ben tecrübeli arkadaşlara sordum hepsi böle dedi ama inşallah senin düşündüğün gibi olur
maalesef özel sektör boyleBence ücretli izin süresi çok az doğum öncesi kullanılmasa bile bebek 4 aylık henüz çok küçük oluyor bırakmak için
geçen yil 30 agustosta arkadasim dogum yapti dogum öncsi izinleri ogretmenler icin resmi tatile geldiginden yandi. dogum sonrasi 8 haftasi vardi. dolayisiyla ekim son gunlerinde baslamasi gerekiyordu. ucretsiz izin aldi ve su an hala izinde.sorunca cevabı burayada yazarım
evet canım bariz belli oluyo titretiyo karnımı :) sabahları uyanıyorum 7 de başlıyo :) çok sevindim darısı bizekızlar bebişleriniz tekmeliyor mu ?
geçen hafta şeker yüklemesi testi için doktorum önce açlık tokluk kan şekerime baktırdı sonuçlar güzel çıkınca şeker yüklemesine gerek kalmadı dedi :)
benimkide öyle göbüşün altına vuruyo sanırım tam elimi koyuyorum hissetmek için duruyo vurmuyo gıcık :)evet canım bariz belli oluyo titretiyo karnımı :) sabahları uyanıyorum 7 de başlıyo :) çok sevindim darısı bize
eşime yapmadı anlıyo gibi uyanıp bekliyo eli karnımda yazık babamıza bi hissettirmedi :) ne zamandır bekliyo birden vurmayı bırakıyo o elini koyunca :)benimkide öyle göbüşün altına vuruyo sanırım tam elimi koyuyorum hissetmek için duruyo vurmuyo gıcık :)
bazen disardan gorunuyo hareketleri boks yapiyor sankikızlar bebişleriniz tekmeliyor mu ?
geçen hafta şeker yüklemesi testi için doktorum önce açlık tokluk kan şekerime baktırdı sonuçlar güzel çıkınca şeker yüklemesine gerek kalmadı dedi :)
aynen aynen bizde o durumdayız :)eşime yapmadı anlıyo gibi uyanıp bekliyo eli karnımda yazık babamıza bi hissettirmedi :) ne zamandır bekliyo birden vurmayı bırakıyo o elini koyunca :)
sen 28 haftalık olmuşsun bizim daha gözükmüyor :)bazen disardan gorunuyo hareketleri boks yapiyor sanki
normalde az az yapiyor
Ay aynı bizimki de baba elini koyunca duruyoreşime yapmadı anlıyo gibi uyanıp bekliyo eli karnımda yazık babamıza bi hissettirmedi :) ne zamandır bekliyo birden vurmayı bırakıyo o elini koyunca :)
babalara daha gizemli davranıyorlar sanırım adam öldü hissetmek için :) titrettiği oluyo karnımı biraz daha büyüsün bariz belirginleşir :)Ay aynı bizimki de baba elini koyunca duruyorçok hareketli normalde babişe oyun yapıyor benimki dışarıdan da çok belli oluyor artık
karnımın içinde dans ediyor bir sağ bir sol arada tekme dışardan belli oluyor bizde ilk başta babamız koyunca elini duruyorduk artık pek umrunda değil sürekli hareket halinde :)kızlar bebişleriniz tekmeliyor mu ?
Evet artık babayı tanıyorlarmışkarnımın içinde dans ediyor bir sağ bir sol arada tekme dışardan belli oluyor bizde ilk başta babamız koyunca elini duruyorduk artık pek umrunda değil sürekli hareket halinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?