2017 Eylül Anneleri

benim az var ama sanırım başı aşağıda ona bağlı diye düşünüyorum ben

aynen canım ya oturmak bır dert kalkmak ayrı bir dert oturma yastığı alıcam bu gidişle
Bası aşağıda diye mi yoksa rahip genişlediği için mi bilemedim düşük korkumuz bitti erken doğum korkumuz başladı

okudum canım bunu çukurambardaki koru da olmuş elif diye bi doktorun ben sincan da ki koruya gidiyorum canım sıkıldı baya Allah kimsenin başına vermesin inşallah iyileşir
Allah şifa versin inşaallah bol bol dua edelim. Sıkma sen de canını, insanların vicdanına emanetiz Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

arkadaşlar 22+günlükken doktora gittim 600gr olmuş ve suyum fazlalasmaya başlamış sekerden suphelendiler haftaya şeker yüklemesi yapılacak sizler nasılsınız

Allah şifa versin inşaallah bol bol dua edelim. Sıkma sen de canını, insanların vicdanına emanetiz Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
amin canım ya valla Allah a emanetiz ne olacağı belli değil mecbur kendimizi teslim ediyoruz yani Allah kolay doğum nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın

arkadaşlar 22+günlükken doktora gittim 600gr olmuş ve suyum fazlalasmaya başlamış sekerden suphelendiler haftaya şeker yüklemesi yapılacak sizler nasılsınız
canım niye şekerden şüphelendiler ki 23 haftalıkken tam benim bebeğim de 600 grdi simdi 23 + 4 günlük geçen salı ayrıntılıya girdim 23 haftalıkken gelişimi normal dedi bana birşey demedi

canım niye şekerden şüphelendiler ki 23 haftalıkken tam benim bebeğim de 600 grdi simdi 23 + 4 günlük geçen salı ayrıntılıya girdim 23 haftalıkken gelişimi normal dedi bana birşey demedi
cnm haftasına göre kilosu çok dedi ve amniyotik sıvısı yükselmeye başlamış buda şekerin başlangıcı dedi 22+2gunluktu gittigimde

cnm haftasına göre kilosu çok dedi ve amniyotik sıvısı yükselmeye başlamış buda şekerin başlangıcı dedi 22+2gunluktu gittigimde
anladım canım geçmiş olsun bizim normaldi suyu falan tam 23 haftalıktı korkma diyet veriyorlarmış birşey olmaz Allah ın izniyle

ins cnm çok tsk ederim bişey sorucam fl boyu 42.9mm yaziuor yani boyu kac doktoraya sormadım sizin bilginiz varmi
Baska bir ölçü boyutu olabilir yazılan artık büyüdükleri için baştan popoya bakılmıyor canım kiloda çok aşırı değil gibi geldi bana 23 haftada 670 gr dı benim

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
Benimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…