- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.421
O yok da kasık ağrım var hafifKızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
Bende var malesef dedigin gibi oturmak cok sıkıntı oluyor hele ayaga kalkmakKızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
benim az var ama sanırım başı aşağıda ona bağlı diye düşünüyorum benO yok da kasık ağrım var hafif
aynen canım ya oturmak bır dert kalkmak ayrı bir dert oturma yastığı alıcam bu gidişleBende var malesef dedigin gibi oturmak cok sıkıntı oluyor hele ayaga kalkmak
Bası aşağıda diye mi yoksa rahip genişlediği için mi bilemedim düşük korkumuz bitti erken doğum korkumuz başladıbenim az var ama sanırım başı aşağıda ona bağlı diye düşünüyorum ben
aynen canım ya oturmak bır dert kalkmak ayrı bir dert oturma yastığı alıcam bu gidişle
Benimde var bide kalça kemiğimde çok kasılıyor ağrıyor :) ilginç ilginç ağrılar var vücudumdaKızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
Kızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
40 lira mi çok iyi 300 verdik biz ankara sincan koru hastanesine aydan biri bakti
okudum canım bunu çukurambardaki koru da olmuş elif diye bi doktorun ben sincan da ki koruya gidiyorum canım sıkıldı baya Allah kimsenin başına vermesin inşallah iyileşirbugün ankara koru hastanesi ile ilgili çok ciddi bir haber yapıldı. sezeryanla ilgili paylaşmak istedim sizinle de
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1509555-ailenin-sorumlu-tuttugu-hastane-bebegi-iyilestiririz
Amin amin :)gunesmk allah yardımcın olsun canım genişlemeden de olabılır demişti doktorum Tuzlambasi E eylulannesi38 yalnız değilim yani son üç aya girdiğimiz hemen belli oluyor ağrılar başladı kemik ağrıları dahil napalım dayanıcaz kolay değilmiş demek ki
Allah şifa versin inşaallah bol bol dua edelim. Sıkma sen de canını, insanların vicdanına emanetiz Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsınokudum canım bunu çukurambardaki koru da olmuş elif diye bi doktorun ben sincan da ki koruya gidiyorum canım sıkıldı baya Allah kimsenin başına vermesin inşallah iyileşir
amin canım ya valla Allah a emanetiz ne olacağı belli değil mecbur kendimizi teslim ediyoruz yani Allah kolay doğum nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsınAllah şifa versin inşaallah bol bol dua edelim. Sıkma sen de canını, insanların vicdanına emanetiz Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
canım niye şekerden şüphelendiler ki 23 haftalıkken tam benim bebeğim de 600 grdi simdi 23 + 4 günlük geçen salı ayrıntılıya girdim 23 haftalıkken gelişimi normal dedi bana birşey demediarkadaşlar 22+günlükken doktora gittim 600gr olmuş ve suyum fazlalasmaya başlamış sekerden suphelendiler haftaya şeker yüklemesi yapılacak sizler nasılsınız
cnm haftasına göre kilosu çok dedi ve amniyotik sıvısı yükselmeye başlamış buda şekerin başlangıcı dedi 22+2gunluktu gittigimdecanım niye şekerden şüphelendiler ki 23 haftalıkken tam benim bebeğim de 600 grdi simdi 23 + 4 günlük geçen salı ayrıntılıya girdim 23 haftalıkken gelişimi normal dedi bana birşey demedi
anladım canım geçmiş olsun bizim normaldi suyu falan tam 23 haftalıktı korkma diyet veriyorlarmış birşey olmaz Allah ın izniylecnm haftasına göre kilosu çok dedi ve amniyotik sıvısı yükselmeye başlamış buda şekerin başlangıcı dedi 22+2gunluktu gittigimde
ins cnm çok tsk ederim bişey sorucam fl boyu 42.9mm yaziuor yani boyu kac doktoraya sormadım sizin bilginiz varmianladım canım geçmiş olsun bizim normaldi suyu falan tam 23 haftalıktı korkma diyet veriyorlarmış birşey olmaz Allah ın izniyle
Baska bir ölçü boyutu olabilir yazılan artık büyüdükleri için baştan popoya bakılmıyor canım kiloda çok aşırı değil gibi geldi bana 23 haftada 670 gr dı benimins cnm çok tsk ederim bişey sorucam fl boyu 42.9mm yaziuor yani boyu kac doktoraya sormadım sizin bilginiz varmi
Benimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?Kızlar kuyruk sokumu ağrısı olan varmı artık oturmak zulüm haline geldı sert yere hiç oturamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?