• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar bebek arabasını alan varmı Travel sistemlere baktım portbebelı olanlardan ama çok büyük geldi gözüme normal olanlarda katlanınca çok yer kaplıyor bebekte kışa denk gelıyo zaten yazın kullanacağım için bastonlu mu alsam tam bı kararsızlık içerisindeyim yani siz ne düşünüyorsunuz?

Canim ben aldım casual quantum marka e bebek te indirim vardı eşimin ısrarları sonucu aldık şimdilik iyi duruyor inşallah pişman olmayız

Canim ben aldım casual quantum marka e bebek te indirim vardı eşimin ısrarları sonucu aldık şimdilik iyi duruyor inşallah pişman olmayız
canım baktım şimdi porbebesıyle beraber katlanabılıyo sanırım eğer öyleyse çok iyiymiş bana civildeki satıcı çıkarıp katlanıyor bunlar sadece falan dedi belki elinde yoktu olanları satmak için dedi ağırlık olarak nasıl ve tekerlekleri çok mu geniş

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yok mu? benim doktorum gerek yok ben önermiyorum dedi ben yaptırmıycam yani. Ben kontrollerde anlarım şekerin olsa bile dedi. Faydalı değil diye düşünüyor yüklemeyi. Doktoruma güveniyorum tabi ama yaptırmayacak olan yok mu merak ettim..
canim benim doktorumda karsi bende yapmadim.

Bende bu konuda kararsızım.Arabasız olmaz kış için şu doona puset-arabakoltuğundan alsak yazada güzel bi baston puset iş görür heralde. Bagajada konmadığından yer sorunu olmaz.
ben arabasını dogumdan sonra alacağım şimdiden alsam ne olacak evde bekleyecek zaten kış bebeği olacak ve ılk aylar olabildiği kadar az dısarı cıkacak o da kucagımızda güneşli hava değil ki, sıcak değil ki bebegi arabayla gezdirelim eylül, ekim, kasım derken ben Ankaradayım zaten buz gibi . yaza hem belki başka şey beğenirim hem şimdi ona vereceğim parayı başka şeye veririrm hem de bebegimi kucagıma almıs ona göre secmiş olurum

Kizlar araba konusunda bahari bekleyin hele araciniz varsa gerek yok benim ikinci arabamiz var ama depodan cikarmiycam bahara kadar sling e baflamyi dusunuyorum hem sicacik olur cocuk birde kiş bi hastahaneye okula felan giderim ancak

canım baktım şimdi porbebesıyle beraber katlanabılıyo sanırım eğer öyleyse çok iyiymiş bana civildeki satıcı çıkarıp katlanıyor bunlar sadece falan dedi belki elinde yoktu olanları satmak için dedi ağırlık olarak nasıl ve tekerlekleri çok mu geniş

Evet canım portbebesiyle beraber katlanabiliyor tekerleklerin dönüşü çok güzel benim gebeliğim riskli olduğu için hiç kaldirmadim ağırlığını bilmiyorum ama benimle birlikte alan bayan ağır olmadığını söyledi aynı şekilde eşimde ağır değil dedi

Evet canım portbebesiyle beraber katlanabiliyor tekerleklerin dönüşü çok güzel benim gebeliğim riskli olduğu için hiç kaldirmadim ağırlığını bilmiyorum ama benimle birlikte alan bayan ağır olmadığını söyledi aynı şekilde eşimde ağır değil dedi
saol canım şu an alma konusunda en mantıklı gelen oldu teşekkürler bilgilendirdiğin için

Markaya karar vermedim henüz ama canBebe hakkında birkaç yerde güzel yorumlar gördüm o yüzden onu biraz araştırcam. Bir de molfix Türk markası diye biliyorum ona da bakcam. Markaya karar verip numara işini son aya bırakmayı düşünüyorum şahsen. Bebeğimin kilosuna göre almak daha mantıklı geliyor bana. Belki oğlum pofuduk olur :KK66:
canım ben 1 numara prima aldım oda 2 ve 5 kilo için miş ideal diye düşünüyorum :)

Back