• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Benimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Aynen dediğin gibi göğüs altı üst karın karıncalanma ve gerilme var kasıkta batma tarzı ağrı insan korkuyor

Benimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Üst karında karıncalanma yok ama ağrı ve batma hissi yaşıyorum ara ara. Dün detaylı ultrasonda doktor o ağrıyan yerlerde bebeğimin ayak, bacak vs kısımlarına baktı. Ultrasonda görmeden önce daha oraya çıkmamıştır diye düşünüyordum ama şimdi bebeğin organları olduğundan eminim o batmanın

Üst karında karıncalanma yok ama ağrı ve batma hissi yaşıyorum ara ara. Dün detaylı ultrasonda doktor o ağrıyan yerlerde bebeğimin ayak, bacak vs kısımlarına baktı. Ultrasonda görmeden önce daha oraya çıkmamıştır diye düşünüyordum ama şimdi bebeğin organları olduğundan eminim o batmanın
Evet canım bende hareketleri artık yukarda hissediyorum bir yerdede gogus kafesine baskı yaptığını bunun ıcın agrı oldugu yazıyodu doktoruma danışıcam, yatış pozisyonu ayarlayamıyorum sola yatsam bahsettıgım ust karın agrısı sırt ustu yatınca kasıklarımda baskı hıssedıyorum ve bebek sankı rahatsız oluyor bazen canımı yakacak kadar vurmaya başlıyor.

canım bende de ağrı var bizim kız çoğunlukla sağda ve hareketlerinden anladığıma göre sanırım ayaklarını oraya itiyo kaburgalarım ağrıyor kavga ediyoruz arada çek ayaklarını diye :) çok oturduğum zaman oluyor bende biraz uzanmam gerekiyor o zaman

Sol gogus altimda yaklasik 2 haftadir felan cekiyorum doktorum kafasi yada ayaklari o bolgeye geliyordur ondandir dedi sola desen yatamiyorum saga zaten yatamiyorum cok resil bir uyku pozisyonu ayarlayip uyuyorum mecbur ondada sirt ve bel agrisi oluyor

Sol gogus altimda yaklasik 2 haftadir felan cekiyorum doktorum kafasi yada ayaklari o bolgeye geliyordur ondandir dedi sola desen yatamiyorum saga zaten yatamiyorum cok resil bir uyku pozisyonu ayarlayip uyuyorum mecbur ondada sirt ve bel agrisi oluyor
Birtek ayaktayken rahatım hiç yatmak istemiyorum, yatsamda her yerimi yastıklarda dolduruyorum hayırlısıyla biran once kucaklarımıza alalım yavrularımızı.:dua:

Selam kızlar, dün şeker yükleme testini yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı ama doktorum günde en fazla 3 porsiyon meyve yiyebileceğimi söyledi oda 3 avuç yapıyormuş, yaz meyveleri çok şekerli olduğu için.

atıyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldım ama 37. hafta bitene kadar dayanamadım, raporu bozdurup 36 da doğum iznine çıkabilirmiyim?
burda bi kız vardı hamileydi 32de çalışabilir raporu aldı sonrasında sıkıntı oldu rapor aldı bu sefer maaş vermediler ay ay sonradan toplu verdiler çıkacaksan yıllık izinden düşürmen gerekli diye biliyorum gene bi ilgililere sorabilirsin canım iş yerindeki

Back