• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

vfatos vfatos gunesmk gunesmk rahmimin yapısı normale göre yarımmış, yani bebeğe içersi dar gelirse rahmim bunu doğum olarak algılayıp kasılmaları başlatabilirmiş.kasılmaları önlemek için ilaç alacağım.Gebelik öncesi vajinal ultrasonda anlamıştık bu durumu.

vfatos vfatos gunesmk gunesmk rahmimin yapısı normale göre yarımmış, yani bebeğe içersi dar gelirse rahmim bunu doğum olarak algılayıp kasılmaları başlatabilirmiş.kasılmaları önlemek için ilaç alacağım.Gebelik öncesi vajinal ultrasonda anlamıştık bu durumu.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ..

İyiki farkedilmiş canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ilaç desteği ile de tam zamanında kucağına alırsın inşallah

Benim daha önce bi erken dogumum oldu şimdi de riskli gruptayim da sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun canım bu arada geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bende yuksek riskli gebe grubundayim ama troidten dolayi birde bebegi besleyen damarlarimdan biri darmis.ama ayrintiliya girdigimde doktorum bakti erken dogum riskin yok dedi ama insan yinede korkuyor.umarim hepimiz tam zamanlarinda kucaklarimiza aliriz

Bende yuksek riskli gebe grubundayim ama troidten dolayi birde bebegi besleyen damarlarimdan biri darmis.ama ayrintiliya girdigimde doktorum bakti erken dogum riskin yok dedi ama insan yinede korkuyor.umarim hepimiz tam zamanlarinda kucaklarimiza aliriz

İnşallah canim sanırım kayseride yaşıyorsun ayrıntılı ultrasona nereye gittin ne kadar ücreti

Benim daha önce bi erken dogumum oldu şimdi de riskli gruptayim da sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun canım bu arada geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Kan hapıyla magnezyum kullanıyordum baştan beri.Şimdi progestana başlicam kasılmaları önlemek için.

ben ara ara korkuyordum bu ara yok nasılsa çıkacak bi şekilde şimdiye kadar herkes nasıl yapmışsa bizde öyle yapacağız :)
ben de ayni düşüncedeyim :) o anlık birşey olacak bi sekil de kavuşamaz yavrularımıza Allah in izniyle inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizin :)

inşallah kızlar yaa :) ayaklarım şişiyor bu ara sizinde şişiyor mu ağrıyor :KK43:
su iç canım bol bol tuzu az tüketmeye çalış ben de yok şişlik 2.5 2 litre içiyorum her gün su tuzu da az tüketince olmuyo sislik nette de okumuştum benim de uyku sorunum var erkenden gözlerim açılıyo bi daha uyuyamıyorum karnımın üstüne yatmayı özledim bide :)

Bol bol su ic canim tuzu azapt iyice birde dinlenirken ayaklarini yuksekte tut bendede sisme yok sadece cok fazla ayakta kalirsam sisiyor oda yuksekte tutuyorum geciyor
Çalışırken çok zor canım eve gelince çok şişmiş halde oluyor akşamları uzatıyorum bi an önce 32 hafta olsada izne ayrılsam diye gün sayıyorum

Back