- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.401
evet canım 1 numara 2-5 kilo içinmiş o yüzden onu aldım 54 liraydı 156lı gittigidiyordan aldım1 numara mi aldin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 1 numara 2-5 kilo içinmiş o yüzden onu aldım 54 liraydı 156lı gittigidiyordan aldım1 numara mi aldin cnm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ..
İyiki farkedilmiş canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen ilaç desteği ile de tam zamanında kucağına alırsın inşallah
Bende yuksek riskli gebe grubundayim ama troidten dolayi birde bebegi besleyen damarlarimdan biri darmis.ama ayrintiliya girdigimde doktorum bakti erken dogum riskin yok dedi ama insan yinede korkuyor.umarim hepimiz tam zamanlarinda kucaklarimiza aliriz
İnşallah canim sanırım kayseride yaşıyorsun ayrıntılı ultrasona nereye gittin ne kadar ücreti
40 lira mi çok iyi 300 verdik biz ankara sincan koru hastanesine aydan biri baktiEvet canim kayseride yasiyorum.hümaya gidiyorum ben orada yaptirdim ilk normal muane ucretini sonrada ayrintiliya 40 tl verdim
Teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Kan hapıyla magnezyum kullanıyordum baştan beri.Şimdi progestana başlicam kasılmaları önlemek için.Benim daha önce bi erken dogumum oldu şimdi de riskli gruptayim da sen şu an hangi ilaçları kullanıyorsun canım bu arada geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
ben ara ara korkuyordum bu ara yok nasılsa çıkacak bi şekilde şimdiye kadar herkes nasıl yapmışsa bizde öyle yapacağız :)Şimdiden doğum korkusu yaşayan var mı?
ben de ayni düşüncedeyim :) o anlık birşey olacak bi sekil de kavuşamaz yavrularımıza Allah in izniyle inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizin :)ben ara ara korkuyordum bu ara yok nasılsa çıkacak bi şekilde şimdiye kadar herkes nasıl yapmışsa bizde öyle yapacağız :)
inşallah kızlar yaa :) ayaklarım şişiyor bu ara sizinde şişiyor mu ağrıyorben de ayni düşüncedeyim :) o anlık birşey olacak bi sekil de kavuşamaz yavrularımıza Allah in izniyle inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizin :)
su iç canım bol bol tuzu az tüketmeye çalış ben de yok şişlik 2.5 2 litre içiyorum her gün su tuzu da az tüketince olmuyo sislik nette de okumuştum benim de uyku sorunum var erkenden gözlerim açılıyo bi daha uyuyamıyorum karnımın üstüne yatmayı özledim bide :)inşallah kızlar yaa :) ayaklarım şişiyor bu ara sizinde şişiyor mu ağrıyor
Benim 18. haftadan beri şiş ellerim ayaklarım hiç tuz yemiyorum suyu 2,5-3 tl içiyorum ona rağmen oldu idrar testi vs yapıldı sorun yok ama bünye demekkiinşallah kızlar yaa :) ayaklarım şişiyor bu ara sizinde şişiyor mu ağrıyor
inşallah kızlar yaa :) ayaklarım şişiyor bu ara sizinde şişiyor mu ağrıyor
Çalışırken çok zor canım eve gelince çok şişmiş halde oluyor akşamları uzatıyorum bi an önce 32 hafta olsada izne ayrılsam diye gün sayıyorumBol bol su ic canim tuzu azapt iyice birde dinlenirken ayaklarini yuksekte tut bendede sisme yok sadece cok fazla ayakta kalirsam sisiyor oda yuksekte tutuyorum geciyor
32 de çalışabilir raporu veriyorlar bildiğim canım sen ayrılcakmısın erkendenÇalışırken çok zor canım eve gelince çok şişmiş halde oluyor akşamları uzatıyorum bi an önce 32 hafta olsada izne ayrılsam diye gün sayıyorum
Evet 32 de bırakacağım önce 2 ay ücretli sonraki 2 ay ücretli sonunda 6 ay ücretsiz yapacağım elimde olsa hemen bugün izne çıkarım ama mecbur 32 ye kadar32 de çalışabilir raporu veriyorlar bildiğim canım sen ayrılcakmısın erkenden