- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.441
Aynen dediğin gibi göğüs altı üst karın karıncalanma ve gerilme var kasıkta batma tarzı ağrı insan korkuyorBenimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Üst karında karıncalanma yok ama ağrı ve batma hissi yaşıyorum ara ara. Dün detaylı ultrasonda doktor o ağrıyan yerlerde bebeğimin ayak, bacak vs kısımlarına baktı. Ultrasonda görmeden önce daha oraya çıkmamıştır diye düşünüyordum ama şimdi bebeğin organları olduğundan eminim o batmanınBenimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Evet canım bende hareketleri artık yukarda hissediyorum bir yerdede gogus kafesine baskı yaptığını bunun ıcın agrı oldugu yazıyodu doktoruma danışıcam, yatış pozisyonu ayarlayamıyorum sola yatsam bahsettıgım ust karın agrısı sırt ustu yatınca kasıklarımda baskı hıssedıyorum ve bebek sankı rahatsız oluyor bazen canımı yakacak kadar vurmaya başlıyor.Üst karında karıncalanma yok ama ağrı ve batma hissi yaşıyorum ara ara. Dün detaylı ultrasonda doktor o ağrıyan yerlerde bebeğimin ayak, bacak vs kısımlarına baktı. Ultrasonda görmeden önce daha oraya çıkmamıştır diye düşünüyordum ama şimdi bebeğin organları olduğundan eminim o batmanın
canım bende de ağrı var bizim kız çoğunlukla sağda ve hareketlerinden anladığıma göre sanırım ayaklarını oraya itiyo kaburgalarım ağrıyor kavga ediyoruz arada çek ayaklarını diye :) çok oturduğum zaman oluyor bende biraz uzanmam gerekiyor o zamanBenimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Benimde var ama beni daha çok rahatsız eden göğüs altım ust karın ağrısı karıncalanma uyusma oluyor sonra batma ozellıkle yattıgım zaman geceleri sureklı uyanır oldum sizlerdede varmı?
Birtek ayaktayken rahatım hiç yatmak istemiyorum, yatsamda her yerimi yastıklarda dolduruyorum hayırlısıyla biran once kucaklarımıza alalım yavrularımızı.Sol gogus altimda yaklasik 2 haftadir felan cekiyorum doktorum kafasi yada ayaklari o bolgeye geliyordur ondandir dedi sola desen yatamiyorum saga zaten yatamiyorum cok resil bir uyku pozisyonu ayarlayip uyuyorum mecbur ondada sirt ve bel agrisi oluyor
7 ile çarparsan bu değeri boyunu bulursunins cnm çok tsk ederim bişey sorucam fl boyu 42.9mm yaziuor yani boyu kac doktoraya sormadım sizin bilginiz varmi
anladım canım bende 37 de çıkıcam :)Evet 32 de bırakacağım önce 2 ay ücretli sonraki 2 ay ücretli sonunda 6 ay ücretsiz yapacağım elimde olsa hemen bugün izne çıkarım ama mecbur 32 ye kadar
37 ye girince mi yoksa 37 hafta bitince mi çıkılıyor?anladım canım bende 37 de çıkıcam :)
32 de çıkılıyor canım öncesinde eğer istersen 10 günlük olarak verebiliyor37 ye girince mi yoksa 37 hafta bitince mi çıkılıyor?
benim bildiğim eğer doğuma 3 hafta kalana kadar çalışacaksan 32 de çalışabilir raporu alıp 37. hafta bitince çıkıyorsun37 ye girince mi yoksa 37 hafta bitince mi çıkılıyor?
atıyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldım ama 37. hafta bitene kadar dayanamadım, raporu bozdurup 36 da doğum iznine çıkabilirmiyim?benim bildiğim eğer doğuma 3 hafta kalana kadar çalışacaksan 32 de çalışabilir raporu alıp 37. hafta bitince çıkıyorsun
ne demek istediğini anlayamadım canım32 de çıkılıyor canım öncesinde eğer istersen 10 günlük olarak verebiliyor
atıyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldım ama 37. hafta bitene kadar dayanamadım, raporu bozdurup 36 da doğum iznine çıkabilirmiyim?
32. haftada izine ayrılınabiliyor bu yasal hakkımız son 8 hafta fakat dr um kendini iyi hissetmiyorsan 32 olmadan önce 10 günlük rapor yazabilirim dedine demek istediğini anlayamadım canım
burda bi kız vardı hamileydi 32de çalışabilir raporu aldı sonrasında sıkıntı oldu rapor aldı bu sefer maaş vermediler ay ay sonradan toplu verdiler çıkacaksan yıllık izinden düşürmen gerekli diye biliyorum gene bi ilgililere sorabilirsin canım iş yerindekiatıyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldım ama 37. hafta bitene kadar dayanamadım, raporu bozdurup 36 da doğum iznine çıkabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?