• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlarrr sırtım agrıyor ayaklarım aksam davul sabah inik ellerim bile şişti sizde erken mi ya sizde de varmı böyle?
diyolarki şimdi böyleysen sonra nolacaksın diyorlar:(

Hayırlı ramazanlar hanımlar...
Sizinde göbeğinizde kahverengi çizgi oluştu mu? Bende iyice belirginleşmiş... ablamdada vardı o doğum yapalı 6 ay geçmesine rağmen çizgisi hala kaybolmadı bu arada benim ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ölçümler hep farklı çıkıyor sizdede öyle mi?

Kızlarrr sırtım agrıyor ayaklarım aksam davul sabah inik ellerim bile şişti sizde erken mi ya sizde de varmı böyle?
diyolarki şimdi böyleysen sonra nolacaksın diyorlar:KK43:
Var canım bnmde sisiyo ama çalıştığım icin ayaklarımı gün içinde uzatabilirsem gece çok bi şişlik olmuyo ama bel ağrısı bacak ağrısı ağlayacak derecede aynen bana da son aylarda napcaksin bunlar bisey değil diyorlar inşallah bu kadarla kalır özellikle ağrılarım i

Sizinde göbeğinizde kahverengi çizgi oluştu mu? Bende iyice belirginleşmiş... ablamdada vardı o doğum yapalı 6 ay geçmesine rağmen çizgisi hala kaybolmadı bu arada benim ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ölçümler hep farklı çıkıyor sizdede öyle mi?
benim var canım

Var canım bnmde sisiyo ama çalıştığım icin ayaklarımı gün içinde uzatabilirsem gece çok bi şişlik olmuyo ama bel ağrısı bacak ağrısı ağlayacak derecede aynen bana da son aylarda napcaksin bunlar bisey değil diyorlar inşallah bu kadarla kalır özellikle ağrılarım i
gece uyuyamaz oldum canım ya ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun benide sislikler korkutuyor :(

gece uyuyamaz oldum canım ya ne yapıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun benide sislikler korkutuyor :KK43:
Aynen bende öyleyim işin kötü tarafı bnm 8. Haftadan beri ağrılarım var sürekli ağrıyo gitgidede artiyo ağrı kesici icmemek için kendimi zor tutuyorum. Hic ağrı kesici kullanan oldu mu aranızda

Aynen bende öyleyim işin kötü tarafı bnm 8. Haftadan beri ağrılarım var sürekli ağrıyo gitgidede artiyo ağrı kesici icmemek için kendimi zor tutuyorum. Hic ağrı kesici kullanan oldu mu aranızda
benim yeni başladı karnım büyüdüğü için denge merkezi değişiyormuş ondan, ağrı kesici hiç kullanmadım boşver canım bebeğini düşün içme ne içersen onada gidiyor ben düşünmüyorum içmeyi

Benim ilk hamileliğinde olmuştu ve doğumdan sonra uzun süre geçmedi 4 sene oldu çok az da olda yeri var hala ama bu hamileliğimde belirginlesmedi hala demekki hepsinde ayni olmuyormuş :anneadayı: :nazar:

diyolarki şimdi böyleysen sonra nolacaksın diyorlar:KK43:
bende de var bı ay once basladı herkes birşeyler diyor zaten bosver diyenleri sen takma kafana ablamda da vardı doğumdan sonrada devam edıyor bıraz rahatsız ediyor ama napalım herseye deger

Benim ilk hamileliğinde olmuştu ve doğumdan sonra uzun süre geçmedi 4 sene oldu çok az da olda yeri var hala ama bu hamileliğimde belirginlesmedi hala demekki hepsinde ayni olmuyormuş :anneadayı: :nazar:

Evet her gebelikte olmuyormuş
Ablamınkide geçmedi benimkide geçmeyecek anlaşılan napalım sağlık olsun

23-24 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hisseden oldumu ? yarın ayrıntılı ultrasonumuz var, güzel haberler duymak istiyorum :KK16:

Arada bir olabilir canım önemli olan azda olsa hissetmen zaten bu aylarda düzenli olarak uyuyorlarmış
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah

23-24 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hisseden oldumu ? yarın ayrıntılı ultrasonumuz var, güzel haberler duymak istiyorum :KK16:
ben dün hissetmedim hiç akşam pıt diye vurdu oh dedim elimle oynuyorum hareket etsin diye dün çikolata falan yedim oluyo demek ki herkez de her gün oynamıyo bi de çok fena grip oldum burun sipreyi olmadan uyuyamıyorum b katagorisinde ilaç( sprey) aldım içim rahat değil ama mecbur kalıyorum sıkmaya ağzımdan nefes alamıyorum limonlu su içiyorum karbonatlı tuzlu su falan çektim burnuma açılmadı zararsiz diye okyanus suyu aldım oda ise yaramadı mecbur sprey kullanıyorum 5gün den fazla kullanma dedi eczacı benim gibi grip olan var mi :KK43:

ben dün hissetmedim hiç akşam pıt diye vurdu oh dedim elimle oynuyorum hareket etsin diye dün çikolata falan yedim oluyo demek ki herkez de her gün oynamıyo bi de çok fena grip oldum burun sipreyi olmadan uyuyamıyorum b katagorisinde ilaç( sprey) aldım içim rahat değil ama mecbur kalıyorum sıkmaya ağzımdan nefes alamıyorum limonlu su içiyorum karbonatlı tuzlu su falan çektim burnuma açılmadı zararsiz diye okyanus suyu aldım oda ise yaramadı mecbur sprey kullanıyorum 5gün den fazla kullanma dedi eczacı benim gibi grip olan var mi :KK43:
Bende önceden çok tekme yiyodum kıza nazar ettim galiba. Doktorumu aradım onada ağlamaktan bişey soramadım, moralini iyi tut dedi sakinleştirdi.kışın bi ara olmuştum bende grip. geçmiş olsun sanada.Ne olursa olsun sadece su kullanmaya bak.Normalde bile o spreyler 5günden fazla kullanılmıyor.bu havalarda bende bahar alerjisi olurdum bu sene olmadım hormonlarım değişti heralde :)

benim gittikçe sertleşt hareketler heralde 38 hafta gelmeden vurup duvara yapıstracak anneyi diyorum ayagını elini secebiliyorum artık .

günlerini keyifli geçirmeye çalış canım bebegi etkiliyor benim azıcık canım sıkılsa hemen belli oluyor yansıyor farkediyorum

Back