• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

ben mega-bone diye bir ilaç kullanıyorum..içinde kalsiyım,magnezyum, çinko, d vitamini var..ben de sevmiyorum o hapı,..midem zaten hala düzelmedi, sanki onu içince daha kötü oluyor.
zorlama kendını bırak ılacı tek tek al ılacları o zaman ben kalsıyumu ayrı magnezyumu ayrı alıyorum bırde vıtamın hapı vermıstı doktor . magnezyumuda 1 posetı yarı yarıya kullanacagım bence fazlasıyla yeter zaten yı beslenmeye calısyoruz ayrıca yaz geldı sebze meyve bol yıyecegız ilaca bu kadar yuklenmemek lazım benım aşırı agrılarım vardı mecbur kaldım 2 haftadır kullanıyorum yoksa hıc ılaç almayı tercıh etmezdım

kızlar ben 22 . haftama gırdım haftaya yolculuk yapacagm ama o sürede doktora gıdıp soramam uçaga bınebiliyor muyuz ?
Bende 19. Haftamda seyahat yaptım uçakla, sormadım doktora ama ultrason görüntüsü al yanına elle arama yaptır cihazlara girme canım

• Beğen
Reactions: iiz
zorlama kendını bırak ılacı tek tek al ılacları o zaman ben kalsıyumu ayrı magnezyumu ayrı alıyorum bırde vıtamın hapı vermıstı doktor . magnezyumuda 1 posetı yarı yarıya kullanacagım bence fazlasıyla yeter zaten yı beslenmeye calısyoruz ayrıca yaz geldı sebze meyve bol yıyecegız ilaca bu kadar yuklenmemek lazım benım aşırı agrılarım vardı mecbur kaldım 2 haftadır kullanıyorum yoksa hıc ılaç almayı tercıh etmezdım

Ben magnorm diye bi ilaç kullanıyorum oda suya atılıyor portakallı daha rahat içiliyor soğuk su ile.

Canım dediğin yer eminönündemi yine? Birde istanbuldaysan hangi mothercaredan aldın?
Cnm sen ümraniyedeyim demedin mi ben oyle okumuşum yada dedigim yer ümraniyede o yuzden hic gitme aynı fiyatlar diye dedim motherecare nin internet sitesinden aldım heryerden ucuza geldi hemde marka tulumlar 15 tl gibi birseye geldi hemen bak 0.3 ve 3.6 ay aldım ben yarı yarıya ama zor buldum diyebilirim kız mi bebesin erkek mi kizsa onlara bakmadim belki onlarda cok vardir

Mrb arkadaşlar ben 17+1 haftalık hamileyim tansiyon problemi yaşıyorum günde 5 tane tansiyon ilacı içiyorum şuan farklı isimlerde benim gibi olan anneler varmı acaba????

İyi geceler arkadaşlar jkerde gece kampanyası olarak philips elektronik gögüs pompasında indirim var düşünenler varsa baksın derim 20 tl de üye olunca düşüyor baya uyguna geliyor..

Cnm sen ümraniyedeyim demedin mi ben oyle okumuşum yada dedigim yer ümraniyede o yuzden hic gitme aynı fiyatlar diye dedim motherecare nin internet sitesinden aldım heryerden ucuza geldi hemde marka tulumlar 15 tl gibi birseye geldi hemen bak 0.3 ve 3.6 ay aldım ben yarı yarıya ama zor buldum diyebilirim kız mi bebesin erkek mi kizsa onlara bakmadim belki onlarda cok vardir
Evet canım ümraniyedeyim bakayım dediğin yere tabi bidaha hamile hamile uzaklara gitmem :) erkek canım bebişim seninkide erkek heralde :) bakayım sitesine teşekkürler

dalin ve zeytinyağı :KK49:
Ben dalinin Bebe yağını aldım çatlak oluşmasın diye duşta kullanıyorum ama üzerinde parapen içermez filan gibi bi ifade yok. Sonradan fark ettim malesef. UNIBaby de yazıyı görünce jeton düştü. Açıkçası ben de hep dalin düşünüyordum da şimdi oturup araştırcam.

Back