• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdu :( dikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu

• Beğen
Reactions: iiz
Normalde ne kadar olmasi gerekiyormuski canim.
İnanır mısın soramadım bugün Arıcam dün beynim durdu sanki. Bana sürekli yatacaksın, hiçbir şey yapmayacaksın diyor. Rapor falan verecekti. 1 hafta içinde şunları şunları yap dedi haftaya kontrole gel dedi. Bebeğin suyu yeri gayet iyi bi sıkıntı yok çok şükür. Ama olması gerekenden bayağı bi zayıf sanırım böyle tepki verdiği için. Ben zaten onun evhamından da çok üzüldüm sormayı akıl etmedim ne dese tamam dedim çıktım

İnanır mısın soramadım bugün Arıcam dün beynim durdu sanki. Bana sürekli yatacaksın, hiçbir şey yapmayacaksın diyor. Rapor falan verecekti. 1 hafta içinde şunları şunları yap dedi haftaya kontrole gel dedi. Bebeğin suyu yeri gayet iyi bi sıkıntı yok çok şükür. Ama olması gerekenden bayağı bi zayıf sanırım böyle tepki verdiği için. Ben zaten onun evhamından da çok üzüldüm sormayı akıl etmedim ne dese tamam dedim çıktım
Canım internetten baksana haftana göre kaç gram olması gerekiyor diye.

herkese merhaba : ) arkadaşlar ben birkaç giyecek dışında hiçbirşey almadım henüz.. biberon, emzik, ateşölçer, yıkamak için küveti, göğus ucu kremi, pompa vs gibi şeyleri toplu gittigidyor ya da n11 gibi sitelerden alsak olur mu acaba? bir de bez için hangisini önerirsiniz? pek stok yapma bazı bebekler bazı bezlere duyarlılık gösterebiliyor diyorlar?

28.haftada 1 kg oluyorlar bence gayet normal bebeğin üzme kendini canım

Evet canım ümraniyedeyim bakayım dediğin yere tabi bidaha hamile hamile uzaklara gitmem :) erkek canım bebişim seninkide erkek heralde :) bakayım sitesine teşekkürler
Cnm mutlaka motherecar3den al birkac birsey urunlerim bugun geldi 0.3 aylar bile gayet buyuk normal dogan bi bebek 4 cu ayda bile giyer bunları ve indirimde cok ucuza geldi ben 10 lu set hastahane cikisiina ordan bakicam arada okul varya zubeydehanim onun karsisinda kuveyt bankasi yaninda bu dedigim bebek magzasida

Selam kızlar bende şeker testine 2 hafta sonra giricem bugün tetenoz aşısını yaptırdım ateş yapmadı ama dediğiniz gibi şimdiden ağrımaya başladı kolum. Hemşire alkolle silip soguk kompres yap dedi. Kilomu ölçtü 16. Haftadan bu yana 4 kilo almışım sizce çokmu bilemedim. Birde bende bel ağrısı başladı özellikle yataktan kalkarken sizdede oluyormu?

Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdu :KK43: dikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
Canm bende baktim program var günlük takip ediyrm senin haftana gore kilo 600 700 arasinda olmasi gerekiyormus yani gayet normal

Selam kızlar bende şeker testine 2 hafta sonra giricem bugün tetenoz aşısını yaptırdım ateş yapmadı ama dediğiniz gibi şimdiden ağrımaya başladı kolum. Hemşire alkolle silip soguk kompres yap dedi. Kilomu ölçtü 16. Haftadan bu yana 4 kilo almışım sizce çokmu bilemedim. Birde bende bel ağrısı başladı özellikle yataktan kalkarken sizdede oluyormu?
Aşıdan dolayı kol ağrısı 2-3 gün sürüyor ben bel ağrısına çare hamile yastığı aldım işe yarıyor

Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdu :KK43: dikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
İsminin altındaki gelişim çizelgesine göre bile ii bebeğin kilosu. Tam kaç haftalıksın ki netteki çizelgeye göre de ii dr niye öyle dedi acaba

24. Haftada 640 gram yaziyor bebek icin neden oyle birsey dedi ki bu doktorlarda bir tuhaf

herkese merhaba : ) arkadaşlar ben birkaç giyecek dışında hiçbirşey almadım henüz.. biberon, emzik, ateşölçer, yıkamak için küveti, göğus ucu kremi, pompa vs gibi şeyleri toplu gittigidyor ya da n11 gibi sitelerden alsak olur mu acaba? bir de bez için hangisini önerirsiniz? pek stok yapma bazı bebekler bazı bezlere duyarlılık gösterebiliyor diyorlar?
saydigin seuler netten olabilir ama kiyafetleri bence görerek almalisin cunku bugün bana geldi kargo.battaniye almistim direk geri gönderdim. görünüşü cok guzel ama elleyince kumaşı cok kotu geldi sert. bez konusunu ben de dedigin gibi yapicam bittikce alicam cunku ilk etapta dedigin gibi allerji oluyo vucuduna uymuyo gibi sebeplerle değiştiriyormuş bez markasi bide cabuk büyüdüğü icin ilk etapta elimde kalmasin diye cok almicam

Aşıdan dolayı kol ağrısı 2-3 gün sürüyor ben bel ağrısına çare hamile yastığı aldım işe yarıyor

Teşekkür ederim canım bende hamile yastığı almamakta direniyodum ya işe yaramazsa diye. Senin şu büyük olanlardanmı? Markası modeli varsa yazabilirmisin internette çok farklı şekillerde var

Back