- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.201
Bu markalarda parapen, alkol vs içermez diyo mu canım. Ben henüz araştırmadım da.Mustela ve biodermanın kremlerini alacağım sanırım.ve saf zeytin yağı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu markalarda parapen, alkol vs içermez diyo mu canım. Ben henüz araştırmadım da.Mustela ve biodermanın kremlerini alacağım sanırım.ve saf zeytin yağı...
gögüs pompası şart görünüyorda ama manuel mı elektrıklı mı ıyı onu bılmıyorumİyi geceler arkadaşlar jkerde gece kampanyası olarak philips elektronik gögüs pompasında indirim var düşünenler varsa baksın derim 20 tl de üye olunca düşüyor baya uyguna geliyor..
Kullanan tanıdıklarım ve sitede çoğu kişi manuelle sağımdan daha memnun daha fazla süt geliyor diyorlar bende manuel alacağımgögüs pompası şart görünüyorda ama manuel mı elektrıklı mı ıyı onu bılmıyorum
Ben tüm ürünleri unibaby alacağım şimdiden kendim şampuanını kullanıyorum güzel kokuyorBen dalinin Bebe yağını aldım çatlak oluşmasın diye duşta kullanıyorum ama üzerinde parapen içermez filan gibi bi ifade yok. Sonradan fark ettim malesef. UNIBaby de yazıyı görünce jeton düştü. Açıkçası ben de hep dalin düşünüyordum da şimdi oturup araştırcam.
mustela ve bioderma (bebek ürünleri) parapen,alkol,phenoxyethanol ve hiçbir hayvansal madde içermiyor.Bu markalarda parapen, alkol vs içermez diyo mu canım. Ben henüz araştırmadım da.
Teşekkürler canımmustela ve bioderma (bebek ürünleri) parapen,alkol,phenoxyethanol ve hiçbir hayvansal madde içermiyor.
Demek ki zayıf ya da minyon bi bebişiniz var. Genelde ilk gebelikte daha zayıf doğuyor çocuklar gayet olağan yani gramının az olması filan. Down Sendromu demek de doktorların modası galiba. Down Sendromunun belirtisi olmayan şeyleri bile öyleymiş gibi söylüyorlar. Hiç takılma böyle şeylere arkadaşım hamileliğin tadını çıkar. 7. Aydan sonra hayat bizim için biraz daha zorlaşacak bu ayların tadını çıkarmak lazım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim bebegimin herseyi normalmis ama yanlis kafasi yanlardan basik mis down sendromu olma olasiligi düşük te olsa bi ihtimal dedi bide 50 60 gram daha fazla olabilirmiş. Biraz bebegin küçük dedi
esas simdi büyüyecek daha cok var cnm. ihtimalleri dile getirmek zorunda kaliyorlar cunku ilerde bana doktorum soylemedi diye yasal yola basvursan dr açısından kötü olur. o yüzden kucuk ihtimalleri de söylüyorlar.Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim bebegimin herseyi normalmis ama yanlis kafasi yanlardan basik mis down sendromu olma olasiligi düşük te olsa bi ihtimal dedi bide 50 60 gram daha fazla olabilirmiş. Biraz bebegin küçük dedi
O ne demek canimesas simdi büyüyecek daha cok var cnm. ihtimalleri dile getirmek zorunda kaliyorlar cunku ilerde bana doktorum soylemedi diye yasal yola basvursan dr açısından kötü olur. o yüzden kucuk ihtimalleri de söylüyorlar.
ben de bugun girdim ayrintiliya.plesenta previa varmis bende
Arkadaşlar şeker testi için gideceğim yarın aç mi tok mu gitmem gerekiyor sormayı unutmuşum bilen var mı
sağol canımAc karnina gideceksin canim benimki 22 mayisda doktorum ac gel dedi cunku
plesenta olmasi gereken yerden daha asagida. her an kanama riski taşıyor.O ne demek canim
Banada dr um bebeğin eşi aşağıda, Takip edelim zamanla yukarı çıkabilir dedi.Eşin aşşağıda olması tamamen sezeryan demek değilmiş. Mesela benimki doğum yolunu kapatmıyormuş.esas simdi büyüyecek daha cok var cnm. ihtimalleri dile getirmek zorunda kaliyorlar cunku ilerde bana doktorum soylemedi diye yasal yola basvursan dr açısından kötü olur. o yüzden kucuk ihtimalleri de söylüyorlar.
ben de bugun girdim ayrintiliya.plesenta previa varmis bende
sağol canım
evet cnm 30. haftada duruma bakilacakBanada dr um bebeğin eşi aşağıda, Takip edelim zamanla yukarı çıkabilir dedi.Eşin aşşağıda olması tamamen sezeryan demek değilmiş. Mesela benimki doğum yolunu kapatmıyormuş.
Yaptirdin mi canim seker yuklemeni sonuclar nasil cikti