- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.161
Limonata niyetine içiyorum, soğuk suyla yapınca daha içilebilir oluyor..magnezyum kullanan var mı kızlar ? tadı kötu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonata niyetine içiyorum, soğuk suyla yapınca daha içilebilir oluyor..magnezyum kullanan var mı kızlar ? tadı kötu ya
iç karnın geniştir canım :) kiminin çok cikiyo kiminin yok gibi gerçekten benim çıktı karnım :) sabah açken de belli karnım belki son zamanların daha belirgin olurKızlar 22 haftalığım göbeğim çok yok görenler 5 aylık mı gerçekten diyor. Sabah uyanınca ve sırt üstü yatınca nerdeyse dümdüz oluyo. Sabahları açken sizin de öyle mi?
Bende 10 kilo aldim.bulantim oldugu zamanlarda yemedikce bulaniyordu doktorumda sagolsu ye daha ne istiyorsun dedi bende yedim sonuc 10 kilo olarak dondu simdi dikkat ediyorumkilo dedi.baktigim zmn ztn şişlik gibi durmuyor. şişlik aksamlari ayrica oluyor sabah geciyor.10 kilo aldim
kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı bebeğinizin yüzünü net görebiliyor musunuz bende yarın gireceğim
Kızlar 22 haftalığım göbeğim çok yok görenler 5 aylık mı gerçekten diyor. Sabah uyanınca ve sırt üstü yatınca nerdeyse dümdüz oluyo. Sabahları açken sizin de öyle mi?
Dün girdim canım yüzünü koluyla kapatmıştı net göremedik diğer organ taramaları yapıldı çok şükür hayırlı haberlerle gelkızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı bebeğinizin yüzünü net görebiliyor musunuz bende yarın gireceğim
Bende 7 kilo aldım ne olacak bu kilolar :)Bende 10 kilo aldim.bulantim oldugu zamanlarda yemedikce bulaniyordu doktorumda sagolsu ye daha ne istiyorsun dedi bende yedim sonuc 10 kilo olarak dondu simdi dikkat ediyorum
Havuzlu han a hic gitme ara bi sokak var zubeyde hanim okulunun karsisinda ayni fiyatlar yukarda yazdigim gibi motherecare yede bakabilirsinCanım bende anadolu yakasında oturuyorum ebebeği takip ediyorum güzel kampanyalar oluyor, birde eminönünde havuzlu han var orayıda tavsiye edebilirim nakitte indirim yapıyolar çok çeşit var
Bady ler 8 taneymişSlm kizlar ilk alişverisimi motherecare den yaptim normalde pahalli bi yer ama kisliklari cok indirim yapmislar hatta gec kalmisim 0.3 ay ancak bulabildim sizde bi bakin hatta bagzi tulumlarda 3.6 ay bulup aldim toplamda 6 tulum 7 citcitli badiye 150 tl verdim citcitlilar 7 tl ye geldi pazar fiyati gelince resimlerini atarim sizde bi bakin nasil olsa bize uzun kulollular lazim yaz bitincede kisa kollu indirimlerini takip ederiz 2.el fiyatina duşmuşler
Bende 7 kilo aldım ne olacak bu kilolar :)
Beden kalmamış kiBady ler 8 taneymiş
Dikkatli incele ben baya ugraştım 0.3 ay var bulursun ins.Beden kalmamış ki
ben gırdım gecen hafta hem cd verdıler hem fotograf . evet canım ben net gördum zaten cd den de yenı yenı kareler alıp ıyıce baktım 4 boyutlu oldugu ıcın bellı oluyorkızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı bebeğinizin yüzünü net görebiliyor musunuz bende yarın gireceğim
dün içtikten sonra hep midem bulandı acaba magnezyum mu yaptı bilemedım ama yarım yarım ıcmeye karar verdım her posetı 2 ye bölup 1 poşetı 2 gunde ıcecegım yeter bence o kadar doz hiç almayanları ve bugune kadar almadıgımı dusunursemLimonata niyetine içiyorum, soğuk suyla yapınca daha içilebilir oluyor..
Çok iyi alışveriş yapmışsın ben yeni trendyol chicco dan 4 tuluma 300tl verdim :) ilk alışveriş acemiliği olduSlm kizlar ilk alişverisimi motherecare den yaptim normalde pahalli bi yer ama kisliklari cok indirim yapmislar hatta gec kalmisim 0.3 ay ancak bulabildim sizde bi bakin hatta bagzi tulumlarda 3.6 ay bulup aldim toplamda 6 tulum 7 citcitli badiye 150 tl verdim citcitlilar 7 tl ye geldi pazar fiyati gelince resimlerini atarim sizde bi bakin nasil olsa bize uzun kulollular lazim yaz bitincede kisa kollu indirimlerini takip ederiz 2.el fiyatina duşmuşler
ben mega-bone diye bir ilaç kullanıyorum..içinde kalsiyım,magnezyum, çinko, d vitamini var..ben de sevmiyorum o hapı,..midem zaten hala düzelmedi, sanki onu içince daha kötü oluyor.magnezyum kullanan var mı kızlar ? tadı kötu ya