• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

74 kiloyum, zayıf değilim ondan mı çok kilo almıyorum anlamadım :)
ben 43 kıloyla hamıle kaldım 21 +3 deyım ve 48 kılo olmusum ilk aylar cok zor gectı sımdı kılo almaya basladım ıhtımalen 52-55 kiloyla dogum yapacagım diye beklıyorum . baklaım ne olacak. bebegim 5 gün önce 432 gr olmuştu gelişimi çok ıyı anlaşılan 3.5 kıloyla dogacak tahmnlerım bunlar

ayakkabı numaram 3 numara büyüdü yuzukler zaten olmuyor diye soyledim doktoruma ödem mi diye ödem 20.haftadan sonra olur dedi bunlar bildiğin kilo:halay:19.haftada sormustum ztn.
dr hakli .bulantim gecsin diye gunde 6 öğün az az yiyordum
standart bır durummu ki bu nıye 20 haftada olsun herkeste üstelık ayak bırden bıre o kadar buyumez ıhtımalen şişlik o canım başka doktora danıs

Benimde yüzüğüm olmuyor ayakkabılarım dar geliyor ellerim uyuşuyordu ödemdenmiş ödemin nedeni de B vitamini eksikliğiymiş ek b vitamini kullanmaya başladım şişliğim geçti M mavideniz18

Benim 20. Hafta ama hâlâ hiçbir şey almadım :) yalnız değilsin yani :)) iyi bir liste çıkarmak lazım.
ben hepsını aynı zmanda almak yanı şu alışverış işine bır dalmak ıstıyorum o yuzden tek tek almak ıstemedım zaten cok gezecek halde degılım bebegı o kadar yormaya hıc nıyetım yok hoşuma gıden 1-2 magaza bulup almayı planlıyorum bu ayın sonu alışveriş yapacagım. bebek odası takımı falan yapmayacagım sevmıyorum ben öyle bebek odası yapacagım ama tek tek seçerek spor bır oda hazırlayacagım. uzun zaman yatsın dıye buyuk besık almayacagım favorı bır sallanan beşik alacagım süslü püslü bir şey 8-9 ay buyusun sonra düşünürüz yenı bir yatak emzırme koltugu alacagım yere kocaman mınder yaptıracagım mesela sevecegım bir dolap alacagım klasik hazır mobılyalar cok sıkıcı benı boğar diye düşüdüm ben. bebek arabası gözüme çarpan bayıldıgım bir şey olurda görursem alırım yoksa dogduktan sonra alacagım

her yerde zararlı olduğu yaziyo baktım ben ama ailede genetik yoksa yaptırma varsa baktır ne olur ne olmaz bizde seker hastası olan yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum dr ısrar etmez umarım
ben yaptıracagım zaten vucuda yukledıklerışekerde ne var bız o kadarını gün içinde de yıyoruz resmen abartılıyor bence .... şeker yuklemesı yaptırmayın dıye tavsıye edenlerı ıyı dınlemıyoruz bız o bebegın şekerıne bakılmasın demıyor farklı testlerle ılk haftalarda da bakılıyor öyle de anlasılıyr ve daha guvenlı dıyor

ama bız bundna hiç şekere bakılmasını anlıyoruz ancak haaa dıger testler yapıldıysa yuklee yerıne gecen tamam bakılmasın ama yapılamdıysa şeker var mı yok mu nerden bılecegız..

benım kararım yaptırmaktan yana gercekten de aşırı şeker falan degıl şöyle düşün 1 gun şeker yemeyı abarttıgını küçük bır tabak baklava yedın o gun bır de dondurma yedın bır de şekerlı meyve suyu ıctın oyle en en azla bu kadar şekerdır zaten bunu bır çok hamıle nerdeyse haftanın 3-4 gunu yapıyor zaten

sankı kaıdnlar hamıle kalınca çaya atılan şekerı kesyorlarda onu bıle kesmıyor çogu ınsan

ben böyle düşündüm ama tabıı ki herkes kendı karraını verecek

ben hepsını aynı zmanda almak yanı şu alışverış işine bır dalmak ıstıyorum o yuzden tek tek almak ıstemedım zaten cok gezecek halde degılım bebegı o kadar yormaya hıc nıyetım yok hoşuma gıden 1-2 magaza bulup almayı planlıyorum bu ayın sonu alışveriş yapacagım. bebek odası takımı falan yapmayacagım sevmıyorum ben öyle bebek odası yapacagım ama tek tek seçerek spor bır oda hazırlayacagım. uzun zaman yatsın dıye buyuk besık almayacagım favorı bır sallanan beşik alacagım süslü püslü bir şey 8-9 ay buyusun sonra düşünürüz yenı bir yatak emzırme koltugu alacagım yere kocaman mınder yaptıracagım mesela sevecegım bir dolap alacagım klasik hazır mobılyalar cok sıkıcı benı boğar diye düşüdüm ben. bebek arabası gözüme çarpan bayıldıgım bir şey olurda görursem alırım yoksa dogduktan sonra alacagım
Oda konusunda bende çok mobilya almaktan yana değilim. Odasında özgürce rahatça oynasın istiyorum.Kullanışlı çekmeceli bir dolap yaptıracağım sadece. Anne yanı beşiği yada ikea beşiği alalım dedik odamıza sonrada kendi odansında montessori yatağına geçer.1yaş ve sonrası için odasını montessoriye uygun döşeyeceğiz inşallah.

Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle kullanın.Dün o arabaya ebebekte denedim baktım gayet güzel görünüyor. İkeadan aldıklarını paylaşabilirmisin banada fikir olsun.Vücutta süt birikmesi olmaması ve daha çok süt üretimi için her emmeden sonra memelerin boşaltılması gerekiyormuş.ben lansinoh alacağım.

Teşekkür ederim canım. ben çok beğendim arabayı çok kullanışlı, az yer kaplıyor ve çok yönlü bir çok şekilde kullanabiliryosun. ikeadan HENSVIK bebek karyolası ve onun takımı olan dolabı aldık. bende haftasonu bebekoloji2017 kongresindeydim, lansinohun standı vardı orada inceledim güzel geldi bakalım daha karar veremedim indirim bekliyorum.

Günaydın güzel annelr alışverişe baslamışsınız nerlerden alıyorsunuz ucuz diyebilceginiz yerler varmı internet siteleri istanbul anadolu yakasıda olur

Canım bende anadolu yakasında oturuyorum ebebeği takip ediyorum güzel kampanyalar oluyor, birde eminönünde havuzlu han var orayıda tavsiye edebilirim nakitte indirim yapıyolar çok çeşit var

Back