- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.141
Hamilelik öncesi kilomdayım şu anda. Mide bulantıları zamanında 2 kilo vermiştim onları geri aldım okadar.Günaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik öncesi kilomdayım şu anda. Mide bulantıları zamanında 2 kilo vermiştim onları geri aldım okadar.Günaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
kac kılosun pekı ?Hamilelik öncesi kilomdayım şu anda. Mide bulantıları zamanında 2 kilo vermiştim onları geri aldım okadar.
74 kiloyum, zayıf değilim ondan mı çok kilo almıyorum anlamadım :)kac kılosun pekı ?
ben 43 kıloyla hamıle kaldım 21 +3 deyım ve 48 kılo olmusum ilk aylar cok zor gectı sımdı kılo almaya basladım ıhtımalen 52-55 kiloyla dogum yapacagım diye beklıyorum . baklaım ne olacak. bebegim 5 gün önce 432 gr olmuştu gelişimi çok ıyı anlaşılan 3.5 kıloyla dogacak tahmnlerım bunlar74 kiloyum, zayıf değilim ondan mı çok kilo almıyorum anlamadım :)
herkes aynı değil ki genelde son haftalar kilo alınıyormus öyle dıyorlar ama bılmıyorum ben de74 kiloyum, zayıf değilim ondan mı çok kilo almıyorum anlamadım :)
standart bır durummu ki bu nıye 20 haftada olsun herkeste üstelık ayak bırden bıre o kadar buyumez ıhtımalen şişlik o canım başka doktora danısayakkabı numaram 3 numara büyüdü yuzukler zaten olmuyor diye soyledim doktoruma ödem mi diye ödem 20.haftadan sonra olur dedi bunlar bildiğin kilo19.haftada sormustum ztn.
dr hakli .bulantim gecsin diye gunde 6 öğün az az yiyordum
ben hepsını aynı zmanda almak yanı şu alışverış işine bır dalmak ıstıyorum o yuzden tek tek almak ıstemedım zaten cok gezecek halde degılım bebegı o kadar yormaya hıc nıyetım yok hoşuma gıden 1-2 magaza bulup almayı planlıyorum bu ayın sonu alışveriş yapacagım. bebek odası takımı falan yapmayacagım sevmıyorum ben öyle bebek odası yapacagım ama tek tek seçerek spor bır oda hazırlayacagım. uzun zaman yatsın dıye buyuk besık almayacagım favorı bır sallanan beşik alacagım süslü püslü bir şey 8-9 ay buyusun sonra düşünürüz yenı bir yatak emzırme koltugu alacagım yere kocaman mınder yaptıracagım mesela sevecegım bir dolap alacagım klasik hazır mobılyalar cok sıkıcı benı boğar diye düşüdüm ben. bebek arabası gözüme çarpan bayıldıgım bir şey olurda görursem alırım yoksa dogduktan sonra alacagımBenim 20. Hafta ama hâlâ hiçbir şey almadım :) yalnız değilsin yani :)) iyi bir liste çıkarmak lazım.
ben yaptıracagım zaten vucuda yukledıklerışekerde ne var bız o kadarını gün içinde de yıyoruz resmen abartılıyor bence .... şeker yuklemesı yaptırmayın dıye tavsıye edenlerı ıyı dınlemıyoruz bız o bebegın şekerıne bakılmasın demıyor farklı testlerle ılk haftalarda da bakılıyor öyle de anlasılıyr ve daha guvenlı dıyorher yerde zararlı olduğu yaziyo baktım ben ama ailede genetik yoksa yaptırma varsa baktır ne olur ne olmaz bizde seker hastası olan yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum dr ısrar etmez umarım
ben kullanıyorum kalsiyum magnezyum seker yüklemesi herkesin düşüncesi farklı doktorlar bile bazısı yaptirin bazısı yaptırmayın diyo anneye kalmismagnezyum kullanan var mı kızlar ? tadı kötu ya
benim de oyle olsa keskeBenimde yüzüğüm olmuyor ayakkabılarım dar geliyor ellerim uyuşuyordu ödemdenmiş ödemin nedeni de B vitamini eksikliğiymiş ek b vitamini kullanmaya başladım şişliğim geçti M mavideniz18
Doktorun kilo mu diyor kaç kilo aldın ki?b
benim de oyle olsa keske
kilo dedi.baktigim zmn ztn şişlik gibi durmuyor. şişlik aksamlari ayrica oluyor sabah geciyor.10 kilo aldimDoktorun kilo mu diyor kaç kilo aldın ki?
Kullanmaya çalışıyorum diyeyim. Vitaminler midemi mahvediyor özellikle Demirmagnezyum kullanan var mı kızlar ? tadı kötu ya
Oda konusunda bende çok mobilya almaktan yana değilim. Odasında özgürce rahatça oynasın istiyorum.Kullanışlı çekmeceli bir dolap yaptıracağım sadece. Anne yanı beşiği yada ikea beşiği alalım dedik odamıza sonrada kendi odansında montessori yatağına geçer.1yaş ve sonrası için odasını montessoriye uygun döşeyeceğiz inşallah.ben hepsını aynı zmanda almak yanı şu alışverış işine bır dalmak ıstıyorum o yuzden tek tek almak ıstemedım zaten cok gezecek halde degılım bebegı o kadar yormaya hıc nıyetım yok hoşuma gıden 1-2 magaza bulup almayı planlıyorum bu ayın sonu alışveriş yapacagım. bebek odası takımı falan yapmayacagım sevmıyorum ben öyle bebek odası yapacagım ama tek tek seçerek spor bır oda hazırlayacagım. uzun zaman yatsın dıye buyuk besık almayacagım favorı bır sallanan beşik alacagım süslü püslü bir şey 8-9 ay buyusun sonra düşünürüz yenı bir yatak emzırme koltugu alacagım yere kocaman mınder yaptıracagım mesela sevecegım bir dolap alacagım klasik hazır mobılyalar cok sıkıcı benı boğar diye düşüdüm ben. bebek arabası gözüme çarpan bayıldıgım bir şey olurda görursem alırım yoksa dogduktan sonra alacagım
Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle kullanın.Dün o arabaya ebebekte denedim baktım gayet güzel görünüyor. İkeadan aldıklarını paylaşabilirmisin banada fikir olsun.Vücutta süt birikmesi olmaması ve daha çok süt üretimi için her emmeden sonra memelerin boşaltılması gerekiyormuş.ben lansinoh alacağım.
Günaydın güzel annelr alışverişe baslamışsınız nerlerden alıyorsunuz ucuz diyebilceginiz yerler varmı internet siteleri istanbul anadolu yakasıda olur