- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.121
Verdiklerimle birlikte 4 kilo aldımGünaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdiklerimle birlikte 4 kilo aldımGünaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
bende ilk 3 ay almadım 4. ayda 3 kilo şuan 5teyim yarım kilo almışım acaba kaç kilo daha alırız :)Verdiklerimle birlikte 4 kilo aldım
ödem olabilir mi acaba
ayakkabı numaram 3 numara büyüdü yuzukler zaten olmuyor diye soyledim doktoruma ödem mi diye ödem 20.haftadan sonra olur dedi bunlar bildiğin kilo19.haftada sormustum ztn.ödem olabilir mi acaba
ben 21. haftadayım ve 5 kilo almısımGünaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
ben normalde de cok zayıs bırıydım kılo alamayan bırıyım 5 kılo almısım ortalama bır hesap yaptık esımle anlasılan 52-53 kılo ıle dogum yapacagımbende ilk 3 ay almadım 4. ayda 3 kilo şuan 5teyim yarım kilo almışım acaba kaç kilo daha alırız :)
Ben de 5 kilo aldım. Kalan 5 ayda da en fazla 10 kilo almayı düşünüyorum artık havalar güzel çok şükür. Günde en az yarım saat filan yürüyüş yapıp biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum. İlk aylar bulantıdan ve baş dönmesinden komşuya bile gidemiyordum.Günaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
Benim 20. Hafta ama hâlâ hiçbir şey almadım :) yalnız değilsin yani :)) iyi bir liste çıkarmak lazım.ben 21. haftadayım ve 5 kilo almısım
bu arada sabırsızlıgımdan 1-2 parca kıyafet aldım bebegıme ama asıl alışverişe başlamadım henüz herkes başlamış galiba
her yerde zararlı olduğu yaziyo baktım ben ama ailede genetik yoksa yaptırma varsa baktır ne olur ne olmaz bizde seker hastası olan yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum dr ısrar etmez umarımŞeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç araştırdınız mı ya da doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirdi mi?
henuz bilgilendirmedi.ilk zmn hayatta yaptirmam diyordum ama icilen sekerli suyun icindeki seker miktari 1 dilim pasta ya da 1 porsiyon serbetli tatlidaki sekerle ayni diye okudum. simdi o kdr karsi deilim ama yaptirir miyim bilmemŞeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç araştırdınız mı ya da doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirdi mi?
Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç araştırdınız mı ya da doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirdi mi?
ailede derken cnm kimlerde var mesela? benim anne tarafimda yok bitek halamda var. tereddütteyimBizim ailede seker hastaligi olduğu icin mecburen yaptiracagim ama eger ailenizde seker hastaligi yoksa aclik tokluk sekerinize de baktirabilirsiniz bazilari oyle yaptiriyor
ailede derken cnm kimlerde var mesela? benim anne tarafimda yok bitek halamda var. tereddütteyim
Benim baba tarafında herkesin şekeri var, yarın ben de bi baktıracağım açlık tokluk şekerime bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Bu arada kızlar park yatakta kanz ın strauss diye bi modeli var alan var mı? Netten baktım ben hoşuma gitti
bende bugün oldum ve tam 1 ay sonrasına gün verdibana 2. doz ıcın 1 ay sonra gel dedıler