- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.021
Ben başladımAlışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
Ben de sürekli mağazalara bakıp bakıp çıkıyorum :) nereden başlasam bi bilemedim.
Yatak nasıl bir şey aldınız? Ben park yataklarda alayım diyorum aman aman araştırmadım.Bebek arabasini yatagini ates olcerini felan aldik bizde buyuk olanlar aradan ciksin diye.digerlerinide yavas yavas gordukce aliyorum
ben önce sepet beşik düşündüm oda yapacağım için ayrı sonra odasına geçirince sepet beşiği nere koycam dedim o yüzden yanıma park yatak aldım kibarlarından denk geldi araba puset park yatak hastane çıkışı bi kaç tulum önlük zıbın falan aldım ben de kalanları tamamlıycam sonra :)Yatak nasıl bir şey aldınız? Ben park yataklarda alayım diyorum aman aman araştırmadım.
Banada arabası yatağı hediye geldi acaba erken mi diye bi tuhaf hissetmiştim :)Bebek arabasini yatagini ates olcerini felan aldik bizde buyuk olanlar aradan ciksin diye.digerlerinide yavas yavas gordukce aliyorum
İyi yapmışsın bence çünkü sepet beşiği 6 aya kadar kullanabiliyor demişlerdi bana da park yatak almış anneannesi ve dedesi arabası da tamam ama sanki çok eksik var gibi zıbınlar 0-3 aylık kaç tane olmalı 3-6 aylık kaç tane bilmiyorumben önce sepet beşik düşündüm oda yapacağım için ayrı sonra odasına geçirince sepet beşiği nere koycam dedim o yüzden yanıma park yatak aldım kibarlarından denk geldi araba puset park yatak hastane çıkışı bi kaç tulum önlük zıbın falan aldım ben de kalanları tamamlıycam sonra :)
Evet önemli olan büyükler alınınca aklında kalmıyor daha rahat oluyorsun kıyafet daha kolayBende beşiği aldım canta nevresim biberonla falan sırada bebek arabası var buyuklerı bıtıreyım en son kıyafetleri alırım dıyorum Ins
İyi yapmışsın bence çünkü sepet beşiği 6 aya kadar kullanabiliyor demişlerdi bana da park yatak almış anneannesi ve dedesi arabası da tamam ama sanki çok eksik var gibi zıbınlar 0-3 aylık kaç tane olmalı 3-6 aylık kaç tane bilmiyorum
Evet canım benimde yeğenim 5 aylık aynı durum söz konusu haklılar6 aylık bebeği olan arkadaşım var 10 tane olsun en az diyo ilk baslarda kusma kaka çıkması olayı çok oluyormuş 3 zıbın için makine calismiyo dedi kendisi ama bilemiyorum :)
Yatak nasıl bir şey aldınız? Ben park yataklarda alayım diyorum aman aman araştırmadım.
Ben de çok sık taşınıyorum diye hem taşıması pratik hem kullanışlı :) Güle güle kullansın mutlu mutlu uyusun bebişinizTecrubeli annelerden arastirdim sordum park yatak dediler park yatak aldim.hem seyahatte felan rahatca kullanirim diye dusunduk
Harikasın :) ben tembel tembel bakınıyorum anca. Güzel günlerde kullanın inşaallah. Bizim bi tek arabamız var onu da biz almadıkben önce sepet beşik düşündüm oda yapacağım için ayrı sonra odasına geçirince sepet beşiği nere koycam dedim o yüzden yanıma park yatak aldım kibarlarından denk geldi araba puset park yatak hastane çıkışı bi kaç tulum önlük zıbın falan aldım ben de kalanları tamamlıycam sonra :)
almaya başla bence :) az kaldı sayılır yarıladık agırlaşmadan halletmek lazım :)Harikasın :) ben tembel tembel bakınıyorum anca. Güzel günlerde kullanın inşaallah. Bizim bi tek arabamız var onu da biz almadık
Ateş ölçer nasıl aldınız digital kulaktan ölçerleri beğendim ben fakat henüz almadımBebek arabasini yatagini ates olcerini felan aldik bizde buyuk olanlar aradan ciksin diye.digerlerinide yavas yavas gordukce aliyorum
Ateş ölçer nasıl aldınız digital kulaktan ölçerleri beğendim ben fakat henüz almadım
Ben de çok sık taşınıyorum diye hem taşıması pratik hem kullanışlı :) Güle güle kullansın mutlu mutlu uyusun bebişiniz
Hiç bişey :)Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?