2017 Eylül Anneleri

Kızlar malum yaz geldı hangı gunes kremini kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız marka vermek sorun olmuyorsa eger bılgı almak ıstedım almak için

Kızlar malum yaz geldı hangı gunes kremini kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız marka vermek sorun olmuyorsa eger bılgı almak ıstedım almak için
şuan kullanmıyorum canım ama kullanmak gerekiyormuş çok çabuk leke oluşuyormuş çünkü denize giderken kullandığım var evde nivea nın 50 faktör cildede sürülüyo onu kullanırım sanırım :)

kızlar, benım karnım göbegımın 2 kars ustunde dun bebegım nerdeyse gogsumun altından vuruyordu internette okuduguma gore yenı göbegın ustune cıkması laızmmıs siz de durum ne ?

Cevabin icin tesekkur ederim dediklerini dikkate alıcam

kızlar, benım karnım göbegımın 2 kars ustunde dun bebegım nerdeyse gogsumun altından vuruyordu internette okuduguma gore yenı göbegın ustune cıkması laızmmıs siz de durum ne ?
Ben de bazen yukarıda hissediyorum. Göğsümün altı gibi değilde göbeğimin biraz üstünde sanki

Hem decaviti ve hem demir hapını kullanan arkadaşlar, gün içinde hangi zamanlarda kullanıyorsunuz?Demir hapı illa sabah aç karnına alınıp, 1-2 saat birşey yenmemesi mi gerekiyor?
demi hapı ile süt ve ürünlerını 2 saat yemesen ıyı olurmus canım hatta demır hapı ıle portakal suyu alırsan etkısını arttırıyormus. ben illa sabah almıyorum ama hemen ustune yemek yememeye dıkkat etmeye calısorum en azından yarım saat

Ben hala rahim kısmında hissediyorum ya
rahım kısmı mı ! doktoruna söyledı mı bunu bebegın yukarı cıkması asasgı ınmesı yanı hareket etmesı gerekyor benımde rahımın hemen ustune gelp orada yatıyordu sanırım ama gun ıcnde de sureklı yukarı cıkıyor yurudugumde resmen mıdemın ustunde

Bi sıkıntı yok dedi. Ama tekmeleri hep aşağıda hissediyorum

Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?

Ben de sürekli mağazalara bakıp bakıp çıkıyorum :) nereden başlasam bi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…