- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.001
Aynen sağ tarafta ben var ki benim de öyle :) çok şükür bulantıları atlattık ya ben de daha rahatımtesekkür ederim canım benim ikinci tremester daha rahat ilk yarıdan bebiş hissediyorum canım :) biraz daha geçsin daha çok hissederim yatamıyorum sağ tarafa ben :)
şuan kullanmıyorum canım ama kullanmak gerekiyormuş çok çabuk leke oluşuyormuş çünkü denize giderken kullandığım var evde nivea nın 50 faktör cildede sürülüyo onu kullanırım sanırım :)Kızlar malum yaz geldı hangı gunes kremini kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız marka vermek sorun olmuyorsa eger bılgı almak ıstedım almak için
etlik zübeyde hanımCanim hangi hastanede yaptirdin
kurtulduguna sevındım artık rahat zamanların başlamıstırAynen sağ tarafta ben var ki benim de öyle :) çok şükür bulantıları atlattık ya ben de daha rahatım
Cevabin icin tesekkur ederim dediklerini dikkate alıcamdemir hapi sabah ac karnina ama ben hemen kahvalti yapiyorum. demir hapi icince demir emilimini azaltan seyleri yememek gerekiyormus sebebi ilactan yüzde yüz yararlanmak etkisini azaltmamak.mesela cay kahve baska ornekleri de var araştırabilirsin. mesela portakal suyu tam tersi demir emilimini artırıyormuş.ilactan sonra içilebilir.
decaviti ise tok karnina ama oglen yada aksam almami onerdi eczaci sebebi ise ikisi beraber olunca miden rahatsiz olabilir dedi ztn yeteri kdr bulanti yanma şişme herşey var midede.
benim stilim bu sekilde cnm
Ben de bazen yukarıda hissediyorum. Göğsümün altı gibi değilde göbeğimin biraz üstünde sankikızlar, benım karnım göbegımın 2 kars ustunde dun bebegım nerdeyse gogsumun altından vuruyordu internette okuduguma gore yenı göbegın ustune cıkması laızmmıs siz de durum ne ?
canım nerede yaptırdın ayrıntılı ultrasonunu ?
demi hapı ile süt ve ürünlerını 2 saat yemesen ıyı olurmus canım hatta demır hapı ıle portakal suyu alırsan etkısını arttırıyormus. ben illa sabah almıyorum ama hemen ustune yemek yememeye dıkkat etmeye calısorum en azından yarım saatHem decaviti ve hem demir hapını kullanan arkadaşlar, gün içinde hangi zamanlarda kullanıyorsunuz?Demir hapı illa sabah aç karnına alınıp, 1-2 saat birşey yenmemesi mi gerekiyor?
benım resmen gögsümün altı cok hızlı mı ılerledı ne ?Ben de bazen yukarıda hissediyorum. Göğsümün altı gibi değilde göbeğimin biraz üstünde sanki
bana elevit ve demir ilacı verdi 20. haftada21. Haftasina giren arkadaslar doktorunuz demir hapi verdimi size
benımde aynen böylefolık asıt bıtınce demır hapı vermıstı ıcınde demır folık asıt kalsiyum var kanada baktı normal ama gunde bı tane kullanıyorum
benım resmen gögsümün altı cok hızlı mı ılerledı ne ?
rahım kısmı mı ! doktoruna söyledı mı bunu bebegın yukarı cıkması asasgı ınmesı yanı hareket etmesı gerekyor benımde rahımın hemen ustune gelp orada yatıyordu sanırım ama gun ıcnde de sureklı yukarı cıkıyor yurudugumde resmen mıdemın ustundeBen hala rahim kısmında hissediyorum ya
rahım kısmı mı ! doktoruna söyledı mı bunu bebegın yukarı cıkması asasgı ınmesı yanı hareket etmesı gerekyor benımde rahımın hemen ustune gelp orada yatıyordu sanırım ama gun ıcnde de sureklı yukarı cıkıyor yurudugumde resmen mıdemın ustunde
Olabilir, hepsinin gelişimi farklı farklı.benım resmen gögsümün altı cok hızlı mı ılerledı ne ?
Bende aynı sekilde aşağıda hissediyorum hatta bi uygulamada bebeğin bu haftalarda yeri olarak göbek dediğinde 4 cö aşağıda diyordu ki doktorda ultrasonu aşağılarda tutuyor bence normal endişelenicek birşey yokBi sıkıntı yok dedi. Ama tekmeleri hep aşağıda hissediyorum
Ben de sürekli mağazalara bakıp bakıp çıkıyorum :) nereden başlasam bi bilemedim.Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?