- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.041
Bende bugaboo bee var ilk başta maxi cosi ana kucağı ile kullanılıyor sonra kendi gövdesi ile..çok hafif cok pratik her parçası sonradan eklenebiliyor degistirilebiliyor aksesuarları da güzel tavsiye ederim...hafifliği ve yer tutmaması avantajKızlar hangi arabayı aldınız ve neden onu tercih ettiniz? Benim için katlanınca az yer tutması bagaja sığması önemli.
Causal cadillac travel sistem katlanıp az yer kaplıyor ve oto koltuğu olarak kullanmak da çok cazip ayrı ayrı almaya gerek yok benceKızlar hangi arabayı aldınız ve neden onu tercih ettiniz? Benim için katlanınca az yer tutması bagaja sığması önemli.
Benim 5 aylık yeğenim var ondan gördüğüm kadarıyla iç zıbını hem atlet hem uzun kollu almak lazım üst üste giydirmek için 0-3 aylar çok kalın almıyorum Eylül Ekim Kasım diye düşünüp 6-9 aylar kışlık en kalınları sürekli bir ay hesabındayım kıyafet alırkenHiç bişey :)zıbınlara baktık eşimle gözümüze çok küçük geldiler alamadık.Birde ince mi alalım kalın mı, kısa kol mu uzun kolmu ben hiç karar veremedim.Anneme söyledim o epey almış sağolsun. Araba ve yatak konusunda kararımızı verdik gidip alması kaldı.Tabi gidince fikrimiz değişmezse.
Bişey atlamamak için bi liste yapmak lazım.
Kızlar hangi arabayı aldınız ve neden onu tercih ettiniz? Benim için katlanınca az yer tutması bagaja sığması önemli.
bizim yatak bundan
selam canım ben başladım ufaktan,Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
Ay sizi görünce ben de bi heyecan yaptım şimdidaha hiçbir şey almadık hatta henüz bakmadık bile gerçi oyun parkı beşik almayı düşünüyorum bi tek o var aklımda yani :)) Daha doğum çantası filan hazırlıcaz di mi bir de doğumdan en az iki ay önce göğüs için nemlendirici kullanmak gerekiyormuş göğüs uçlarının çatlamaması için. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda bir fikir verseler çok güzel olur. Zira doğumdan daha çok emzirmede acı çektim diyen çok kişi duydum.
Güle güle sağlıkla kullansın inşallahselam canım ben başladım ufaktan,
beşiğini battaniyelerini falan aldım. bir kaç tane çıtçıtlı badi alt ust vs aldım :)
canım ben bunu anne yanınada koyabıleceğim için aldım iki kademeli hemde 2-3 yaşına kadar Idare eder dıye dusunuyorum birde dolapla kombin yaparım sonrasında bir takım alırım anne yanları en fazla 5-6 aya kadar Idare edıyor o yuzden vazgeçmiştimBen ilk aylar için anneyanı beşiği alıcam. Daha sonra direk montessori yatağına mi geçmeliyim yoksa ikea beşiğimi kullanmalıyım, hiç değilse 1 yaşına kadar.Karar veremiyorum.
Oyun parkı beşik aldık yükselip alcalabiliyor canım derinliği bu özellik bazılarında var İlk aylar yüksek kullanılır zaten o derinliği bende istemiyorum Kraft markada var aklında olsunAklıma takılan bişey var, oyun parkı beşik kullanırken bebeği yatırıp-alırken derinliğinden dolayı zorlanabileceğinizi düşünmüyo musunuz? ben içine düşerim diye korkarımKrem,sağma mak gibi ürünlerde güvendiğim marka lansinoh.
Lansinoh göğüs ucu kremini kullananlar memnun ben ondan alacağım 30. Haftada başlarım kullanmayaAy sizi görünce ben de bi heyecan yaptım şimdidaha hiçbir şey almadık hatta henüz bakmadık bile gerçi oyun parkı beşik almayı düşünüyorum bi tek o var aklımda yani :)) Daha doğum çantası filan hazırlıcaz di mi bir de doğumdan en az iki ay önce göğüs için nemlendirici kullanmak gerekiyormuş göğüs uçlarının çatlamaması için. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda bir fikir verseler çok güzel olur. Zira doğumdan daha çok emzirmede acı çektim diyen çok kişi duydum.
Ablamın da ondan vardı öyle bi sıkıntı yaşamadık. Zaten ilk 6 ay üst kısmı kullanıyorsunuz. Biz senenin bir ayı tatilde oluyoruz çocuğun yatağının değişmesini istemiyorum o yüzden tercih ediyorum açıkçası.Aklıma takılan bişey var, oyun parkı beşik kullanırken bebeği yatırıp-alırken derinliğinden dolayı zorlanabileceğinizi düşünmüyo musunuz? ben içine düşerim diye korkarımKrem,sağma mak gibi ürünlerde güvendiğim marka lansinoh.
Aklıma takılan bişey var, oyun parkı beşik kullanırken bebeği yatırıp-alırken derinliğinden dolayı zorlanabileceğinizi düşünmüyo musunuz? ben içine düşerim diye korkarımKrem,sağma mak gibi ürünlerde güvendiğim marka lansinoh.
en iyisi elle sağma almak lazımda olmayabilir bosyere alınmış olur ama ilk başlarda göğüs tıkanıyor ya da sağmak gerekiyor açmak için o zaman ihtiyaç olabilirSağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum
Evet elektrikli olanlar pahalı ihtiyaç olsa alınır ama ilk baştan almak gereksiz gibi aldı en iyisi elle manuel gibien iyisi elle sağma almak lazımda olmayabilir bosyere alınmış olur ama ilk başlarda göğüs tıkanıyor ya da sağmak gerekiyor açmak için o zaman ihtiyaç olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?