2017 Eylül Anneleri

Kızlar hangi arabayı aldınız ve neden onu tercih ettiniz? Benim için katlanınca az yer tutması bagaja sığması önemli.
Bende bugaboo bee var ilk başta maxi cosi ana kucağı ile kullanılıyor sonra kendi gövdesi ile..çok hafif cok pratik her parçası sonradan eklenebiliyor degistirilebiliyor aksesuarları da güzel tavsiye ederim...hafifliği ve yer tutmaması avantaj

Benim 5 aylık yeğenim var ondan gördüğüm kadarıyla iç zıbını hem atlet hem uzun kollu almak lazım üst üste giydirmek için 0-3 aylar çok kalın almıyorum Eylül Ekim Kasım diye düşünüp 6-9 aylar kışlık en kalınları sürekli bir ay hesabındayım kıyafet alırken

Bebek arabasıda bundan dusunuyorum ama kararsızım anakucagı da takılıyor potbebe ozellıgıde var ıyı gıbı

Eklentiler

• Screenshot_20170502-125316.png
    124,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar hangi arabayı aldınız ve neden onu tercih ettiniz? Benim için katlanınca az yer tutması bagaja sığması önemli.

Casual cadillac travel sistem aldik biz.ilk zamanlar port bebe ozelligini kullanacagiz ayrica oto koltugu olarakta kullaniliyor.katlaninca az yer kapliyor aldigimiz yerde katlanip acilmasinada baktik.

Ay sizi görünce ben de bi heyecan yaptım şimdi daha hiçbir şey almadık hatta henüz bakmadık bile gerçi oyun parkı beşik almayı düşünüyorum bi tek o var aklımda yani :)) Daha doğum çantası filan hazırlıcaz di mi bir de doğumdan en az iki ay önce göğüs için nemlendirici kullanmak gerekiyormuş göğüs uçlarının çatlamaması için. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda bir fikir verseler çok güzel olur. Zira doğumdan daha çok emzirmede acı çektim diyen çok kişi duydum.

selam canım ben başladım ufaktan,
beşiğini battaniyelerini falan aldım. bir kaç tane çıtçıtlı badi alt ust vs aldım :)

Aklıma takılan bişey var, oyun parkı beşik kullanırken bebeği yatırıp-alırken derinliğinden dolayı zorlanabileceğinizi düşünmüyo musunuz? ben içine düşerim diye korkarım Krem,sağma mak gibi ürünlerde güvendiğim marka lansinoh.

Ben ilk aylar için anneyanı beşiği alıcam. Daha sonra direk montessori yatağına mi geçmeliyim yoksa ikea beşiğimi kullanmalıyım, hiç değilse 1 yaşına kadar.Karar veremiyorum.
canım ben bunu anne yanınada koyabıleceğim için aldım iki kademeli hemde 2-3 yaşına kadar Idare eder dıye dusunuyorum birde dolapla kombin yaparım sonrasında bir takım alırım anne yanları en fazla 5-6 aya kadar Idare edıyor o yuzden vazgeçmiştim

Oyun parkı beşik aldık yükselip alcalabiliyor canım derinliği bu özellik bazılarında var İlk aylar yüksek kullanılır zaten o derinliği bende istemiyorum Kraft markada var aklında olsun

Lansinoh göğüs ucu kremini kullananlar memnun ben ondan alacağım 30. Haftada başlarım kullanmaya

Ablamın da ondan vardı öyle bi sıkıntı yaşamadık. Zaten ilk 6 ay üst kısmı kullanıyorsunuz. Biz senenin bir ayı tatilde oluyoruz çocuğun yatağının değişmesini istemiyorum o yüzden tercih ediyorum açıkçası.

Sağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum

Sağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum
en iyisi elle sağma almak lazımda olmayabilir bosyere alınmış olur ama ilk başlarda göğüs tıkanıyor ya da sağmak gerekiyor açmak için o zaman ihtiyaç olabilir

en iyisi elle sağma almak lazımda olmayabilir bosyere alınmış olur ama ilk başlarda göğüs tıkanıyor ya da sağmak gerekiyor açmak için o zaman ihtiyaç olabilir
Evet elektrikli olanlar pahalı ihtiyaç olsa alınır ama ilk baştan almak gereksiz gibi aldı en iyisi elle manuel gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…