- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.981
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardi. Çok şükür herşey normal dedi. Bugünde sonuçlarla doktoruma gittim. 15 gün sonra şeker yüklemesi yapılacakmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özele gidiyorum da böyle uzun uzun ultrasonda herşeyi açıklyan var mı merak ettim. Bnm de sorularımı cevaplıyo yapılacak bşy varsa söylüyo da aceleye geliyo gibi oluyo yoğun doktorum da. Doktoru ekstra değişik bşy yapan varmı die sordumBen devlete gidiyorum bunları yapıyo birde banada gösteriyo bebegimi o ay yapılacak birsey varsa tahlil felan soyluyo bu kadar kac dk suruyor bilmiyorum sen nereye gidiyorsun
bana 21 den önce verdi geçen ayın 13ünde kontrole gittim o zaman vermişti canım21. Haftasina giren arkadaslar doktorunuz demir hapi verdimi size
Benim drumun her rand yaptığı şeyler var; kilo ve tansiyonuma bakıp not ediyor, bebişin tüm iskelet sistemini kontrol ediyor ve bana gösteriyor.Kafa ölçümü,boy ölçümü,kilo ölçümü yapıyor.Kafa içini inceliyor.Benim bebeğin eşi aşşada, onu gösterip kontrol ediyor.Daha fazla su iç diyor :) Bir önceki gelişimizle o ankini karşılaştırıp söylüyor. ve bi fotoğrafını veriyor.Beslenmemi soruyor tavsiye veriyor.Sonra benim sorularımı cevaplıyor.İlerki haftalarda neler yapıcaz onları anlatıyor.Unutmamak için aklıma geldikçe not alıyorum, randevu esnasında aklıma gelmiyor yoksa.Ben özele gidiyorum da böyle uzun uzun ultrasonda herşeyi açıklyan var mı merak ettim. Bnm de sorularımı cevaplıyo yapılacak bşy varsa söylüyo da aceleye geliyo gibi oluyo yoğun doktorum da. Doktoru ekstra değişik bşy yapan varmı die sordum
folık asıt bıtınce demır hapı vermıstı ıcınde demır folık asıt kalsiyum var kanada baktı normal ama gunde bı tane kullanıyorum21. Haftasina giren arkadaslar doktorunuz demir hapi verdimi size
canımcım , ayrıntılı ultrasona girdim devlet hastanesnde ama çok genel bakıldı 2 gün içinde özel hastanelerden bırınde perinatologa gideceğimCanim girdiniz mi ayrintili ultrasyona
canım nerede yaptırdın ayrıntılı ultrasonunu ?Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardi. Çok şükür herşey normal dedi. Bugünde sonuçlarla doktoruma gittim. 15 gün sonra şeker yüklemesi yapılacakmış.
iyiyim canım üstüme aldım :) hemen bu sıralar kimse yazmıyo :)Kızlar nasılsınız :) sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Allah iyilik versin hepimize :) evet bir sessizlik çökmüş bize. Bebiş nasıl annesi hissediyor Musuniyiyim canım üstüme aldım :) hemen bu sıralar kimse yazmıyo :)
Tek tarafli batma seklinde agri olmustu bende 4 5 gun surmustuMerhaba hamile arkadaslara bir sorum olacakti
Adetinizden 10-15 gun once yani yaklasik yumurtlama gunnde kasiklariniza agri girmismiydi yani bu hamilelik belirtisimi ??
Bu kadar erkenmi olmustu bnde cok badir sagda ama genelde solda oluyo birde ikigun hafif alt karnim agirdiTek tarafli batma seklinde agri olmustu bende 4 5 gun surmustu
Bende de sol tarafta olmuştu tam olarak bat tan 10 gun once basladi 4 5 gun surduBu kadar erkenmi olmustu bnde cok badir sagda ama genelde solda oluyo birde ikigun hafif alt karnim agirdi
Bnmde adetim 9 mayis ama 8 mayis da olabilirim . İki gundur kasiklarm agrio agirlikli sol kasik alt karin agrim oldu birde dun gece birden karnima tuaf bisey oldu uyandm ama ck ani bseydi bilemedim tarifsiz hafif gogus agrim vr ama o hep vr oyuzdn neden saymiorm bikere dha bole olmstm ve kist olusmustu oyuzdn srmak istedmBende de sol tarafta olmuştu tam olarak bat tan 10 gun once basladi 4 5 gun surdu
tesekkür ederim canım benim ikinci tremester daha rahat ilk yarıdan bebiş hissediyorum canım :) biraz daha geçsin daha çok hissederim yatamıyorum sağ tarafa ben :)Allah iyilik versin hepimize :) evet bir sessizlik çökmüş bize. Bebiş nasıl annesi hissediyor Musun
demir hapi sabah ac karnina ama ben hemen kahvalti yapiyorum. demir hapi icince demir emilimini azaltan seyleri yememek gerekiyormus sebebi ilactan yüzde yüz yararlanmak etkisini azaltmamak.mesela cay kahve baska ornekleri de var araştırabilirsin. mesela portakal suyu tam tersi demir emilimini artırıyormuş.ilactan sonra içilebilir.Hem decaviti ve hem demir hapını kullanan arkadaşlar, gün içinde hangi zamanlarda kullanıyorsunuz?Demir hapı illa sabah aç karnına alınıp, 1-2 saat birşey yenmemesi mi gerekiyor?
Canim hangi hastanede yaptirdincanımcım , ayrıntılı ultrasona girdim devlet hastanesnde ama çok genel bakıldı 2 gün içinde özel hastanelerden bırınde perinatologa gideceğim