• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
Ben başladım :anneadayı: erken oldu ama fırsat denk geldi yatak odasına beşik aldım..kıyafetleri de gördükçe alıyorum dediğin gibi ağırlaşmadan ve sıcaklar baslamadan çoğunu halletmiş olurum dedim.hastane çıkışı, kışlık giysiler falan aldım son indirimlerde..zaten oğlumdan herşey duruyor araba,küvet , salıncak, ana kucağı vs. O yuzden ben küçük şeyleri hallediyorum..zaman çabuk geçiyor çok da ihtiyaç olacak yavaş yavaş başlayın bence :anneadayı::nazar:

Yatak nasıl bir şey aldınız? Ben park yataklarda alayım diyorum aman aman araştırmadım.
ben önce sepet beşik düşündüm oda yapacağım için ayrı sonra odasına geçirince sepet beşiği nere koycam dedim o yüzden yanıma park yatak aldım kibarlarından denk geldi araba puset park yatak hastane çıkışı bi kaç tulum önlük zıbın falan aldım ben de kalanları tamamlıycam sonra :)

ben önce sepet beşik düşündüm oda yapacağım için ayrı sonra odasına geçirince sepet beşiği nere koycam dedim o yüzden yanıma park yatak aldım kibarlarından denk geldi araba puset park yatak hastane çıkışı bi kaç tulum önlük zıbın falan aldım ben de kalanları tamamlıycam sonra :)
İyi yapmışsın bence çünkü sepet beşiği 6 aya kadar kullanabiliyor demişlerdi bana da park yatak almış anneannesi ve dedesi arabası da tamam ama sanki çok eksik var gibi zıbınlar 0-3 aylık kaç tane olmalı 3-6 aylık kaç tane bilmiyorum

6 aylık bebeği olan arkadaşım var 10 tane olsun en az diyo ilk baslarda kusma kaka çıkması olayı çok oluyormuş 3 zıbın için makine calismiyo dedi kendisi ama bilemiyorum :)
İyi yapmışsın bence çünkü sepet beşiği 6 aya kadar kullanabiliyor demişlerdi bana da park yatak almış anneannesi ve dedesi arabası da tamam ama sanki çok eksik var gibi zıbınlar 0-3 aylık kaç tane olmalı 3-6 aylık kaç tane bilmiyorum

Harikasın :) ben tembel tembel bakınıyorum anca. Güzel günlerde kullanın inşaallah. Bizim bi tek arabamız var onu da biz almadık

pr_01_42283.jpg

Ben bundan aldım size de fikir olsun inşallah memnun kalırım..tekerlekli olması hoşuma gitti olduğu yerde sallamak için yatağımın yanına koyacağım :anneadayı:

Ben de çok sık taşınıyorum diye hem taşıması pratik hem kullanışlı :) Güle güle kullansın mutlu mutlu uyusun bebişiniz

Amin insallah canimdaha guzelleri senin bebisinin olsun.sende yavastan yavastan basla istersen ilerde iyice agirlasacagiz zor olur.birde hepsi toplu halde cok pahali olur boyle parca parca almak iyi oluyor canim

Alışverişe başladınız mı? Acaba hala erken mi diyorum ama bir yandan son aylar çok sıcak havalara denk geleceği için o zamana bırakmak istemiyorum
Neler aldınız? Neleri ne zaman almayı düşünüyorsunuz ?
Hiç bişey :) :skandal: zıbınlara baktık eşimle gözümüze çok küçük geldiler alamadık.Birde ince mi alalım kalın mı, kısa kol mu uzun kolmu ben hiç karar veremedim.Anneme söyledim o epey almış sağolsun. Araba ve yatak konusunda kararımızı verdik gidip alması kaldı.Tabi gidince fikrimiz değişmezse.
Bişey atlamamak için bi liste yapmak lazım.

Back