- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.821
perınatoloğ değil mi gidecegin doktor. poliklinikte fiyatlar ucuzmış sen hastaneye gıtmeyecek mısın canım ? heralde sebep bunlardır perınatoloğlar 300-400-500-civarı cunkuBenim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı ama eşimin görevinden gidemedik. Çarşambaya kaldıben de özele gidiyorum ama bizim detaylı ultrason ücreti 55lira mı neydi niye öyle uygun ki
hayırlı olsun canım sağlıkla doğsunlar inşallahBen de öğrendim bugün çok şükür bebeğim erkek kızlar meraktan çatlamıştım :) hepimiz sağ salim normal doğumlarla alalım kucağımıza ınşallah :)
amin canım tesekkur ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)hayırlı olsun canım sağlıkla doğsunlar inşallah
canım doğum paketini kaça aldın, gerektiğinde epidural normal doğumda yapılabiliyor mu?Onun içinde ekstra para ödüyormusun?Bana normal doğumdansa, epidural normal doğum daha yakın geliyor, ama dezavantajları varmı bilmiyorum tabimemnunum canım bugün doğum paketi satın aldık doktorum hüseyin pehlivan netten araştırıp gitmiştim ben de sevdim kendisini sonra öğrendim ki eşimin arkadaşlarının eşleri de hep ona gitmiş doğumu onda yapacaklar var esprili anlayışlı güler yüzlü en önemlisi çok merhametli bi doktor ayrıntılı ultrasonu aydan biri yapıyormuş çukurambar da 700 sincan koru da 300 dediler bize de nakit sen mi sormuştun bilemedim soran sen değilsen görür umarım bilemedim
Yazayım canım 12de randevum var, hem sonucunu paylaşırım hem de şu işin aslını bi öğreneyim :)canım fiyatlar ne ? bana da yazar mısın ben de perinatoloğ arayışına başladım
Sorduysam da hatırlamıyorum ki :) ama soran arkadaşlar vardı onlara yardımcı olur. Önceden eryamandaydım ama şimdi ilçeye taşındık ve Sincan benim için Ankara'nın diğer ucu. Bi arkadaşım orada Doğum yaptı o da çok memnundu ama bana çok ters kalıyor. Çukurambar civarındaki hastanelerin fiyatları hep öyle çok yüksek.memnunum canım bugün doğum paketi satın aldık doktorum hüseyin pehlivan netten araştırıp gitmiştim ben de sevdim kendisini sonra öğrendim ki eşimin arkadaşlarının eşleri de hep ona gitmiş doğumu onda yapacaklar var esprili anlayışlı güler yüzlü en önemlisi çok merhametli bi doktor ayrıntılı ultrasonu aydan biri yapıyormuş çukurambar da 700 sincan koru da 300 dediler bize de nakit sen mi sormuştun bilemedim soran sen değilsen görür umarım bilemedim
merhaba kızlar , nasılsınız iyi misiniz ? benim bebişim de kız olacak inşaAllah 19. haftadayız ama hala bi hareketlenme hissedemiorum nie ki acaba
Ben de ilk hareketlerini geçen cuma hissettim. Akşam yemekten sonra yarım saat sırtüstü uzandıktan sonra elimle kıpırdadığını hissedebildim. Bir de otururken öne doğru eğilirsem rahatsız oluyor hareket ediyor. Cumartesi dr randevumuz vardı. Doktorum genelde tok karnına kiminde aç karnına, dinlenirken ya da çok yorgunken hissedebilirsin ama sık olmazsa da endişelenmememi normal olduğunu söyledi. Geçen hafta ben de kafayı takmıştım neden hareket etmedi diye bir anda oldu. Sen de yakında hissedeceksin.merhaba kızlar , nasılsınız iyi misiniz ? benim bebişim de kız olacak inşaAllah 19. haftadayız ama hala bi hareketlenme hissedemiorum nie ki acaba
Canlar ayrıntılı ultrason için geldik doktora :) yarım saat kadar sürdü. Doktor radyoloji doktoruymuş. Bi sorunumuzu yok çok şükür. Ama umduğunu bulamadım, ben renkli falan olacak metni göreceğiz sandım ama siyah beyazdı. Yine sen Bol bol inceledik keyifliydi.
2650 canım 16 hafta ve sonrası için 7 muayne sınırsız nst 4 lu tarama seker yüklemesi 1 gece yatış lohusa şerbeti kapı süsü falan içinde tsh falan kan tetkikleri flan epidural 400 lira ek ödüyorsun sordum sadece doğum 2300 diyorlar zaten birde normal doğum sezeryan farkı yokcanım doğum paketini kaça aldın, gerektiğinde epidural normal doğumda yapılabiliyor mu?Onun içinde ekstra para ödüyormusun?Bana normal doğumdansa, epidural normal doğum daha yakın geliyor, ama dezavantajları varmı bilmiyorum tabi
uzaksa ne yapacaksın canım son zamanlar sürekli cagiriyorlarmis neresi yakinsa oraya git tabi bende memnunum doktorumdan inşallah doğumdan sonrada boyle diyebilirim :)Sorduysam da hatırlamıyorum ki :) ama soran arkadaşlar vardı onlara yardımcı olur. Önceden eryamandaydım ama şimdi ilçeye taşındık ve Sincan benim için Ankara'nın diğer ucu. Bi arkadaşım orada Doğum yaptı o da çok memnundu ama bana çok ters kalıyor. Çukurambar civarındaki hastanelerin fiyatları hep öyle çok yüksek.
doktor 20. haftadan sonra dior ama burdakiler nerdeyse 17. haftada hissetmişler bilemedim yaaDaha cok kucuk canim kuvvetli bir hareketi olmadigi surece hissedemezsin hareketlerini.ama yinede icin rahat etsin istiyorsan doktoruna gidebilirsin.
inşaAllah canım yaa, elimle dokunuorum karnma ama onda da herhangi bi hareket hissetmiorum anlamadım ki ben mi bilemiorum ki kıpırdadığınıBen de ilk hareketlerini geçen cuma hissettim. Akşam yemekten sonra yarım saat sırtüstü uzandıktan sonra elimle kıpırdadığını hissedebildim. Bir de otururken öne doğru eğilirsem rahatsız oluyor hareket ediyor. Cumartesi dr randevumuz vardı. Doktorum genelde tok karnına kiminde aç karnına, dinlenirken ya da çok yorgunken hissedebilirsin ama sık olmazsa da endişelenmememi normal olduğunu söyledi. Geçen hafta ben de kafayı takmıştım neden hareket etmedi diye bir anda oldu. Sen de yakında hissedeceksin.
benım eşimde 2 gün tutturdu alalım eşyalarını dıye 5 dakıka bebek magazasına gırdık cık dıyorum çıkmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?