- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.781
Bende ayın 27 sinde gidicem ayrıntılı ultrason için inşallah güzel haberler aliriz biraz korkuyorum aslında fiyatını 350 dediler bize de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok uygun biz de mayis 18 i gideceğiz 300 liraBenim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı ama eşimin görevinden gidemedik. Çarşambaya kaldı ben de özele gidiyorum ama bizim detaylı ultrason ücreti 55lira mı neydi niye öyle uygun ki
Bu detaylı ultrason 24 cu haftada olmuyormu burdakiler baya erken gitmişsinizBenim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı ama eşimin görevinden gidemedik. Çarşambaya kaldı ben de özele gidiyorum ama bizim detaylı ultrason ücreti 55lira mı neydi niye öyle uygun ki
benim 24 25 haftaya denk geliyo canım burdakiler 20 hafta da yaptırmış bilemiyorum ama günü erken alıyorsun 12 haftaliktim doktor hesaplayıp randevu verdiğindeBu detaylı ultrason 24 cu haftada olmuyormu burdakiler baya erken gitmişsiniz
Bende alıcam daha randevuyubenim 24 25 haftaya denk geliyo canım burdakiler 20 hafta da yaptırmış bilemiyorum ama günü erken alıyorsun 12 haftaliktim doktor hesaplayıp randevu verdiğinde
Bende alıcam daha randevuyu
Kicuk sehirdemi otiruyorsunuz kucuk sehirlerde cok daha uygun oluyorBenim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı ama eşimin görevinden gidemedik. Çarşambaya kaldı ben de özele gidiyorum ama bizim detaylı ultrason ücreti 55lira mı neydi niye öyle uygun ki
Aynen fevlette gunu erken aliyorsun ki dedigin gibi 23 24. Haftalarda oluyor , ozelde daha erken veriyorlar sanirim bende hem ozele hem devlete gidiyorumEn kısa zaman da git al canim
Günaydın Canım,çok teşekkür ederim darısı senin ve bekleyen herkesin başına olsun.Canım geçmiş olsun inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın :) ben de izmirdeyim de hangi doktora gittiniz acaba detaylı için onu soracaktım.. teşekkürler..
Öncelikle içini rahat tut, bebeğin sağlıklı ve seninle birlikte. çok ilaç kullanmak iyidir diye bişey yok.Doktorun tahlil yapmıyorsa git sen yaptır sonuçlarını gör başka bir doktora göster. Sen dr una güvenmiyorsun artık, ve yol yakınken drunu değiştirmeni öneririm.
Özel hastaneye gidiyorum ,ve doktorumun verdiği kağıtta 20-22. hafta arası ayrıntılı ultrason için randevu almam gerektiği yazıyordu ama ben biraz daha erken gittim.Çünkü amniyosentez yaptırma gibi bir düşünce içindeydim ve doktorum amniyosentezin 20 ci haftaya kadar yapılabileceğini belirtti.benim 24 25 haftaya denk geliyo canım burdakiler 20 hafta da yaptırmış bilemiyorum ama günü erken alıyorsun 12 haftaliktim doktor hesaplayıp randevu verdiğinde
benim 3 gün öndeydi simdi ne oldu bilemiyorum bu gün gideceğim doktor a cinsiyetini falan öğreneceğim inşallah gösterir randevu aldığım da 12 haftalık ti doktorum hesaplayıp verdi günü ben de özel e gidiyorum bilmiyorum değişiyor sanırım hangi hafta olacağı yaptirdigin yere doktora gore kimi 20 hafta kimi 24 hafta :)Özel hastaneye gidiyorum ,ve doktorumun verdiği kağıtta 20-22. hafta arası ayrıntılı ultrason için randevu almam gerektiği yazıyordu ama ben biraz daha erken gittim.Çünkü amniyosentez yaptırma gibi bir düşünce içindeydim ve doktorum amniyosentezin 20 ci haftaya kadar yapılabileceğini belirtti.
Ayrıntılı ultrason için en iyi zamanı ,bebeğinizin gelişiminide göz önünde bulundurarak doktorunuzla belirlemenizin doğru olacağı kanısındayım.Mesela benim bebeğim 8 ci haftadan beri hep 1 hafta önde gidiyor ve Cumartesi günü perinatologta kontrolde bunu tekrar teyit etti.
Çok teşekkür ederim canım :) inşallah böyle güzel sağlıkla devam eder senin de hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)Günaydın Canım,çok teşekkür ederim darısı senin ve bekleyen herkesin başına olsun.
Prof . Dr Yeşim Bülbül'e gittik.Kendisi perinatolog ve riskli gebelik konusunda uzman ,kuzenimin riskli hamileliğini baştan sona takip edip sağlıklı bir bebeğe kavuşmasını sağlamış olup,kuzenim ve aile dostumuz Kadın Doğum Uzmanı Zehra Mete'nin tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldık. Sana da şimdiden hayırlı ve güzel haberler almanı diliyorum.
hayırlı olsun canım benim için de vakit geçmek bilmedi 2 de randevum ben de bugün öğreneceğim inşallah gösterir çok heyecanliyim:)Merhaba Annişler :)
cinsiyet öğrendik bizde dün minnak erkeğiimm geliyor muşş
bende öyleydim ya agladım öğrenince inan cok güzel bir duyguymuş hayırlısı neyse o olsun :)hayırlı olsun canım benim için de vakit geçmek bilmedi 2 de randevum ben de bugün öğreneceğim inşallah gösterir çok heyecanliyim:)