• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Benim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı ama eşimin görevinden gidemedik. Çarşambaya kaldı :( ben de özele gidiyorum ama bizim detaylı ultrason ücreti 55lira mı neydi niye öyle uygun ki

Canım geçmiş olsun inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın :) ben de izmirdeyim de hangi doktora gittiniz acaba detaylı için onu soracaktım.. teşekkürler..
Günaydın Canım,çok teşekkür ederim darısı senin ve bekleyen herkesin başına olsun.
Prof . Dr Yeşim Bülbül'e gittik.Kendisi perinatolog ve riskli gebelik konusunda uzman ,kuzenimin riskli hamileliğini baştan sona takip edip sağlıklı bir bebeğe kavuşmasını sağlamış olup,kuzenim ve aile dostumuz Kadın Doğum Uzmanı Zehra Mete'nin tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldık. Sana da şimdiden hayırlı ve güzel haberler almanı diliyorum.

Öncelikle içini rahat tut, bebeğin sağlıklı ve seninle birlikte. çok ilaç kullanmak iyidir diye bişey yok.Doktorun tahlil yapmıyorsa git sen yaptır sonuçlarını gör başka bir doktora göster. Sen dr una güvenmiyorsun artık, ve yol yakınken drunu değiştirmeni öneririm.

dün gittim doktora, grip nezle, kulak ve boğaz ağrısından dolayı serum verdiler, içinde parol da vardı.Biraz topladım kendimi, kan değerlerime de bakıldı. Demir düşük çıktı. 37-145 aralığında olması gerekirken benimki 12, doktor decavit verdi, ben tutturdum birde demir ilacı yazın diye, kansızlığın yok, hemoglobin değerin 13 , gayet iyi dedi, yazmadı. Demirci dükkanı değilsin, git yumurta ye, et ye dedi:KK61::olamaz:ikna edemedim doktoru.Doktorum ilgili aslında,bıraksam mı bırakmasam mı kararsız kaldım

benim 24 25 haftaya denk geliyo canım burdakiler 20 hafta da yaptırmış bilemiyorum ama günü erken alıyorsun 12 haftaliktim doktor hesaplayıp randevu verdiğinde
Özel hastaneye gidiyorum ,ve doktorumun verdiği kağıtta 20-22. hafta arası ayrıntılı ultrason için randevu almam gerektiği yazıyordu ama ben biraz daha erken gittim.Çünkü amniyosentez yaptırma gibi bir düşünce içindeydim ve doktorum amniyosentezin 20 ci haftaya kadar yapılabileceğini belirtti.
Ayrıntılı ultrason için en iyi zamanı ,bebeğinizin gelişiminide göz önünde bulundurarak doktorunuzla belirlemenizin doğru olacağı kanısındayım.Mesela benim bebeğim 8 ci haftadan beri hep 1 hafta önde gidiyor ve Cumartesi günü perinatologta kontrolde bunu tekrar teyit etti.

Özel hastaneye gidiyorum ,ve doktorumun verdiği kağıtta 20-22. hafta arası ayrıntılı ultrason için randevu almam gerektiği yazıyordu ama ben biraz daha erken gittim.Çünkü amniyosentez yaptırma gibi bir düşünce içindeydim ve doktorum amniyosentezin 20 ci haftaya kadar yapılabileceğini belirtti.
Ayrıntılı ultrason için en iyi zamanı ,bebeğinizin gelişiminide göz önünde bulundurarak doktorunuzla belirlemenizin doğru olacağı kanısındayım.Mesela benim bebeğim 8 ci haftadan beri hep 1 hafta önde gidiyor ve Cumartesi günü perinatologta kontrolde bunu tekrar teyit etti.
benim 3 gün öndeydi simdi ne oldu bilemiyorum bu gün gideceğim doktor a cinsiyetini falan öğreneceğim inşallah gösterir randevu aldığım da 12 haftalık ti doktorum hesaplayıp verdi günü ben de özel e gidiyorum bilmiyorum değişiyor sanırım hangi hafta olacağı yaptirdigin yere doktora gore kimi 20 hafta kimi 24 hafta :)

Günaydın Canım,çok teşekkür ederim darısı senin ve bekleyen herkesin başına olsun.
Prof . Dr Yeşim Bülbül'e gittik.Kendisi perinatolog ve riskli gebelik konusunda uzman ,kuzenimin riskli hamileliğini baştan sona takip edip sağlıklı bir bebeğe kavuşmasını sağlamış olup,kuzenim ve aile dostumuz Kadın Doğum Uzmanı Zehra Mete'nin tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldık. Sana da şimdiden hayırlı ve güzel haberler almanı diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım :) inşallah böyle güzel sağlıkla devam eder senin de hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Back