- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.801
Valla ben de anlamadım yarın gidince öğreneceğim.evet çok uygun biz de mayis 18 i gideceğiz 300 lira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de anlamadım yarın gidince öğreneceğim.evet çok uygun biz de mayis 18 i gideceğiz 300 lira
Benim doktorum 20. Hafta dedi. Normalde 19um ama 1hafta önden gidiyoruz.Bu detaylı ultrason 24 cu haftada olmuyormu burdakiler baya erken gitmişsiniz
Ankara'da oturuyorum da acayip geldi fiyatta bu kadar fark olması :) bakalım yarın gidince görücem yazarım inşaallahKicuk sehirdemi otiruyorsunuz kucuk sehirlerde cok daha uygun oluyor
hangi hastane ankara da ben koruya gidiyorum canımAnkara'da oturuyorum da acayip geldi fiyatta bu kadar fark olması :) bakalım yarın gidince görücem yazarım inşaallah
Ilk dogum mu benim normal olur yine dusunuyorum bakalım nasip hayırlı olsun ogluşunBen de öğrendim bugün çok şükür bebeğim erkek kızlar meraktan çatlamıştım :) hepimiz sağ salim normal doğumlarla alalım kucağımıza ınşallah :)
Bende ilk kayma gibi hissettim şimdi ise uzandigim zaman küçük küçük pit pitlarini hissediyorum:)Kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı aranızda ben sanki kayma gibi birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum nasıl birşey beklediğimi bilmediğim için arada kalıyorum
Geceleri yatarken elimi karnıma koydugumda sadece ufak ufak birşeyler hissediyorum ama dediğim gibi sadece gece hissettiğim için emin olamıyorum :) 17. Haftanın içindeyiz erken mi acaba daha hissetmek içinBende ilk kayma gibi hissettim şimdi ise uzandigim zaman küçük küçük pit pitlarini hissediyorum:)
tesekkur ederim canım :) ilk bebiş benim normal olsun istiyorum yürüyüşlere başladım inşallah normal olurIlk dogum mu benim normal olur yine dusunuyorum bakalım nasip hayırlı olsun ogluşun
Dikmen'de 19 mayıs hastanesine gidiyorum canım. İlk tesadüfi gitmiştim sonra memnun kaldım devam ettim :) sen nasıl memnun Musunhangi hastane ankara da ben koruya gidiyorum canım
Biz de 17 haftalık olduk çok şükür. Son 3-4 gündür bariz hissediyorum bu konuda erken ya da geç diye bir kavram olduğunu sanmıyorum. Bebeğin kesenin neresine yerleştiğine bağlı. Ön tarafta olanlar çabuk arkada olanlar daha geç hissediyormuş. Küçük kelebek hareketleri ya da minik balon patlamaları gibi bir şey hissediyorum ben. Sürekli olmuyor zaten. Bizimki özellikle gece 11 den sonra hissediliyor daha çok. Bir de rahatsız olduğu pozisyon yüzünden daha çok kıpırdıyor. Sırt üstü yattığımda eğer uyanıksa daha çok hareket oluyor. Bir de ben elimi üzerine hafif bastırınca daha rahat hissedebiliyorum.Kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı aranızda ben sanki kayma gibi birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum nasıl birşey beklediğimi bilmediğim için arada kalıyorum
memnunum canım bugün doğum paketi satın aldık doktorum hüseyin pehlivan netten araştırıp gitmiştim ben de sevdim kendisini sonra öğrendim ki eşimin arkadaşlarının eşleri de hep ona gitmiş doğumu onda yapacaklar var esprili anlayışlı güler yüzlü en önemlisi çok merhametli bi doktor ayrıntılı ultrasonu aydan biri yapıyormuş çukurambar da 700 sincan koru da 300 dediler bize de nakit sen mi sormuştun bilemedim soran sen değilsen görür umarım bilemedimDikmen'de 19 mayıs hastanesine gidiyorum canım. İlk tesadüfi gitmiştim sonra memnun kaldım devam ettim :) sen nasıl memnun Musun
ben butun gün o pıt pıtları duyuyorum onlarla uyuyup onlarla uyanıyorum . onun dışında 14. haftada ilk hareketı gözumuzle 5 dakıka ızledık eşimle dısardan barız görundu ılk hareketı gözumuzle gormek kısmet oldu. 1 kerede saglam tekme attı onun dısında hep pıt pıt ve içerden kayıyor yer değiştirincede hareket edıyorum sankı balık kayıyor gıbı oluyor bende.Biz de 17 haftalık olduk çok şükür. Son 3-4 gündür bariz hissediyorum bu konuda erken ya da geç diye bir kavram olduğunu sanmıyorum. Bebeğin kesenin neresine yerleştiğine bağlı. Ön tarafta olanlar çabuk arkada olanlar daha geç hissediyormuş. Küçük kelebek hareketleri ya da minik balon patlamaları gibi bir şey hissediyorum ben. Sürekli olmuyor zaten. Bizimki özellikle gece 11 den sonra hissediliyor daha çok. Bir de rahatsız olduğu pozisyon yüzünden daha çok kıpırdıyor. Sırt üstü yattığımda eğer uyanıksa daha çok hareket oluyor. Bir de ben elimi üzerine hafif bastırınca daha rahat hissedebiliyorum.
canım fiyatlar ne ? bana da yazar mısın ben de perinatoloğ arayışına başladımAnkara'da oturuyorum da acayip geldi fiyatta bu kadar fark olması :) bakalım yarın gidince görücem yazarım inşaallah
benım eşimde 2 gün tutturdu alalım eşyalarını dıye 5 dakıka bebek magazasına gırdık cık dıyorum çıkmıyor :)Bu akşam ilk kez eşim bebişin hareketlerini hissetti. Gözleri doldu resmen alışverişi en erken 7. Ayda yapmayı düşünen adam bi baktım beşik bakıyor
oyle dedıyse kızdır canım çünkü erkek bebek cabuk görunuyor zaten . pipisi hemen bellı oluyor orada bır şey görmıyorsa kızdır ihtimalen. güle güle büyüt canımbizde cumartesı gıttık daha oncede kıza benzıyor demısdı sım dıde %75 kız dedı ama neden kesın demıyor