2017 Eylül Anneleri

Kizlar benim ikinci hamileligim ikinci gebeligi olanlar daha erken hissedebilirler takilmayin ilkinde anlam bende verenemistim simdi anliyorum icerde bluk bluk bakoncuklar hareket ozellikle yirminci hafta ve sonrasini brkleyin kaslari guclenicek ve tekme ler gelicek, tum kuzularimizin saglikla gelmesi dilegiyle

Doktorum bana da en başından beri sadece decavit veriyor. Ki ben normalde de b12 iğnesi ve demir ilacı kullanıyordum. Geçen randevuda ısrarla ikisinden de tahlil istedim ama tahlil yaptırınca zaten düşük çıkacak deyip geçti. Hâlâ ekstra bi şey vermiyor ısrarla. Yaşadığım şehirdeki en iyi doktor, açıkçası ben de çok memnunum ama bu konu benim de kafama takılıyor.

Canım ben sabahları kan hapı, akşamları da içinde d vitamini olan kalsiyum hapı ve omega 3 için alg yağı hapı içiyorum. İlk doktorum takviye vermeyi gerekli gören bir doktor değilim demişti. Doktorumu değiştirdim halimden memnunum.

Benim de bebegimde görüldü maalesef ben 19. Haftadayim ama 28. Haftaya kadar geciyormus ve önemli bir sey degilmis bana oyle demisti dokror burda da okudum bayagi var bu durumu yasayan insallah gececek bizim de..

Ben de başka doktor mu baksam diye düşünüyorum... Peki ilaç aldığından beri bir farklılık var mı?

heh bendeki de aynı sıkıntı. doktordan genel olarak çok memnunum. panikletmiyor, güzel bilgi veriyor. Ama ilaç diyorum gerek yok diyor, yahu bari tahlil yap diyorum, güzel besleniyorsun diyor, güzel beslenemiyorum diyorum, anlattım yediklerimi, ortalamanın çok üzerindesin diyor... Var bi bildikleri heralde ama biraz gerildim bu konuya...

Benim de bebegimde görüldü maalesef ben 19. Haftadayim ama 28. Haftaya kadar geciyormus ve önemli bir sey degilmis bana oyle demisti dokror burda da okudum bayagi var bu durumu yasayan insallah gececek bizim de..
ins cnm ya ben dünden beri hiç kendimde değilim çok üzgünüm allah ins sifatlarini versin çok zor

Ben de başka doktor mu baksam diye düşünüyorum... Peki ilaç aldığından beri bir farklılık var mı?
1 hafta önce tahlil yaptırdım canım kan depo değerimim yükseldiğini söyledi doktorum bir de hiç bacağıma kramp girmiyor ağrım olmuyor. Kalsiyum eksikliğinden kramp oluyor diye duymuştum.

ins cnm ya ben dünden beri hiç kendimde değilim çok üzgünüm allah ins sifatlarini versin çok zor
Inşallah canım sağlıkla doğsunlar sağlıkla büyütelim.. ama içimizi ferah tutmamiz lazim.bebeğe stres de zararlı ben baya okudum bir şeyler konuyla ilgili hepsinin geçmiş ve sağlıklı doğmuş bebekleri canım..

Aynen benm de canim yaa bi kan hapi yazdiramadm sonunda baska dr yazdi yedek dr gbi bseym var o kut die yazdi allhtan 4li test yapmicam gerek yok dedi digeri yapti allhtan sen kac haftaliksn

Hadi gozunuz aydin canim darisi bize son 12 bekle bekle gecmiyor :) renkli olmuyormu ben renkli diye biliyordum artik gidince ogrenecegiz nasil oldugunu cd verdimi peki size
Evet cd de verdi içinde video fotoğraf falan var :) ya benim gittiğim renkli değildi üzüldüm. Ama olsun bebişim sağlıklı ya yeter bana :)

uzaksa ne yapacaksın canım son zamanlar sürekli cagiriyorlarmis neresi yakinsa oraya git tabi bende memnunum doktorumdan inşallah doğumdan sonrada boyle diyebilirim :)
Ben zaten Ankara'da Doğum yapmayı da düşünmüyorum :) ya kendi memleketimde ya da eşimin memleketinde yaparım diyorum ya hayırlısı inşaallah

Bende geceleri elimi karnıma koydugumda hissediyorum sadece şimdilik inşallah bir an önce daha net tekmelerini de hissetmeye başlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…