• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah tam 16 haftalık mı gözüktü ben de çok merak ediyorum :)
ben daha önce baktırmadım canım sormadım cinsiyeti beklemeyi tercih ettım. adete göre 15+2 de ama ultrasona göre 16+0 da göründü ama doktor pat diye söyledi söylemesini beklemıyordum. kendıde dedı beklemeden söyledım degıl mı dıye . anıden söyledı. sonra bak annesi bu da pipi si dedi

kızlar inanmyaaksınız daha erke dıyeceksınız ama bebegim hareket edıyor

sabah uyanınca göbegımın sag tarafının ııcnde sankı portakal var gıbıydı.. barız şişmişti. sonra eşimi cagırdım o da gördü ve 1 tane tekme attı ama cok hafıftı yınede galıba bu tekme dedım. sımdıde kayahanın nınnısı nı acmıs eşime bak cok güzel degılmı dıyordum galıba müziğe hareketlendi :) birden içimde kaydı loptopu ıttm kucagımdna hemen karnımı actım eşimde zaten yanımdaydı dısardan bariz kaydıgı görülüyor :) agladım hüngür hüngür heyecandan

kızlar inanmyaaksınız daha erke dıyeceksınız ama bebegim hareket edıyor

sabah uyanınca göbegımın sag tarafının ııcnde sankı portakal var gıbıydı.. barız şişmişti. sonra eşimi cagırdım o da gördü ve 1 tane tekme attı ama cok hafıftı yınede galıba bu tekme dedım. sımdıde kayahanın nınnısı nı acmıs eşime bak cok güzel degılmı dıyordum galıba müziğe hareketlendi :) birden içimde kaydı loptopu ıttm kucagımdna hemen karnımı actım eşimde zaten yanımdaydı dısardan bariz kaydıgı görülüyor :) agladım hüngür hüngür heyecandan
Erken değil ki gayet normal 16.haftada annesi :KK46:maşallah ne güzel :nazar:

• Beğen
Reactions: iiz
ben daha önce baktırmadım canım sormadım cinsiyeti beklemeyi tercih ettım. adete göre 15+2 de ama ultrasona göre 16+0 da göründü ama doktor pat diye söyledi söylemesini beklemıyordum. kendıde dedı beklemeden söyledım degıl mı dıye . anıden söyledı. sonra bak annesi bu da pipi si dedi
hayırlı olsun canım ya merak ediyorum ben de hissetmen de güzel :)

• Beğen
Kizlar doktoru sadece elevit veren kan hapi vermeyen var mi
bana dekavit verdi ama ben imom kullanıyorum kan hapı vermedi canım ben kendim dışardan kalsiyum ve magnezyum kullanmayı düşünüyorum ayaklarıma kramp giriyo şimdiden her gün süt içmeme rağmen dişlerim sızlıyo bu ara

Kızlar 14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişeymi oldu diye bu durumu yaşayan varmı aranızda

15 haftada hissetmeye basladım ben hareketlerini kişiye göre değişiyor o kendınızı dınlıyorsanız ve zayıfsanız hıssedıyorsunuz bugun de sag gobek hızamda top gıbı olmustu bebegım sırtüstü yatınca karnım yamuk duruyordu :) bıraz agrı yapıyo tabı kendıne yer acıyodu galiba yarında cınsıyetını ogrenıcez Ins :)

• Beğen
Back