- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.341
Merhaba Bebeğin hayırla sağlıkla gelsin inşallah. bende kayseride yaşıyorum 12+6 günlük hamileyim benimde doktorum Cahit bey Hüma da Doktorunuz kim.
Amin insallah hepimizin bebegi saglikla gelir insallah bizde 16 haftalik olduk bugunMerhaba Bebeğin hayırla sağlıkla gelsin inşallah. bende kayseride yaşıyorum 12+6 günlük hamileyim benimde doktorum Cahit bey Hüma da Doktorunuz kim.
inşallah öğrenirsin canım ben de bilmiyorum merak ediyorum :)ben değil henüz belki bu cuma
Bende umraniyedeyim.devlet hastanesine gittim iki kez.ilkini erdemde yapmistim.simdikine karar veremedim acikcasi.siz hangi doktora gidiyorsunuzHangi şehirlerdesiniz ben umraniyedeyim ve yeni yapılan kadın doguma gidiyorum oraya giden varmı veya daha once devlette dogum yapan acaba iyimi yapıyorum kizimi ozelde dogurmustum hic memnun kalmamistim
Maşallah. :) Cahit beyden ben çok memnunum tek sıkıntı biraz kalabalık olması ama ona rağmen ilgisinden hiç taviz vermiyor sağolsun. vitamin olarak ne kullanıyorsun ben Imom içiyorum midemi bulandırıyor özellikle başlarda daha çoktuAmin insallah hepimizin bebegi saglikla gelir insallah bizde 16 haftalik olduk bugun
Maşallah. :) Cahit beyden ben çok memnunum tek sıkıntı biraz kalabalık olması ama ona rağmen ilgisinden hiç taviz vermiyor sağolsun. vitamin olarak ne kullanıyorsun ben Imom içiyorum midemi bulandırıyor özellikle başlarda daha çoktu
Bizim doktor da hafifce vurdu ama bizimki bize poposunu dönüp uyumaya devam ettiAz kaldı canım sonuç güzel çıksın da iki gün geç olsun. Bizimki dönsün diye doktor hafif hafif ultrasonla ayak kısmına doğru vurdu. Eşim de doktora vuruyordu az kalsın :))
Canım gozun aydın artık cinsiyetleri bekliyoruzBizde bugün 12+4 olduk..Benimde şiddetle bulantılarım devam ediyor..9,.haftada başladı benim bulantılar o yüzden daha geçmez gibi geliyor..İnanılmaz halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi...Ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür..İkili test istemedik zaten....Bizde cinsiyeti öğrenemedik 3 hafta sonra gideceğiz.. Kızım var erkek istiyorum ama tabiki Rabbim öncelikle hepimizin hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Bn her gün kuru kayısı ve portakal tüketiyorum lifli olduğu için bide üstüne demir ilacı alınca mi bilmem neredeyse ishal denebilir (çok afedersiniz)Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
Teşekkürler canım benimCanım gozun aydın artık cinsiyetleri bekliyoruz
Canım benim konu ile ilgili hiç bilgim yok ama bolbol dua et lütfen..Olmazları olduran Rabbimiz var.. Sakat doğar dedikleri halde pırıl pırıl sağlıklı doğan bebekler var.. Herşey Allahtan Ona sığınacağız..Allah yardımcın olsun senin ve kzucuğunun inşallahSlm arkadaslar 2 gündür bu postu bulayim diye can atıyordum bnde 13. Haftamdayim ama canımı sıkan amniyotik bant denen bi teşhisle karşılaştım 2 gün önce. perinatoloji ye 3 hafta sonraya sıra verdi doktorum ama günler asıra çevirdi sanki. Bu durumla karşılaşan baska arkadaşlar var mi acaba daha öncesinde morale o kadar ihtiyacım var ki ilk bebegim dusukle sonuçlandı buda sakat doğma ihtimali ile sinaniyorum.
Bende yaşadım canım..O tek kullanımlık antibiotikle geçmiyor zaten..Benim dr.um enfeksiyon ilerlemediği sürece başka bişey kullanamayız bol su iç dedi.. Sende herhangi bir belirti varmı enfeksiyonla ilgili acı yanma falan..bende yok da o yüzden sordumKızlar bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. Doktor suda erıyen tek dozluk bı toz verdı ptesı gecesı onu ıcıp uyudum. Salı gunu hıcbı sorun olmadan kalktım ısıme gıttım. Dun gece uykumdan kesık kesık kasık agrısıyla uyandım bırkac kere ter ıcınde kalktım tum kıyafetlerımı fln degıstırdım. Sabah doktorumla konustum ıdrar kulturu almıstı benden o sonuclanmadan bırsey yapamayız dedı. Bol su ıcın dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl neden boyle oldu acaba ıltıhap o ılacla gecmedı de oyuzden mı oldu bılemıyorum. Hala ıltıhap varsa artık Antıbıyotık yazıcakmıs doktor bu durumu yasAyan varmı ıcınızde
ben normal zamanda hep kabızlık çeken biriyimm..Hamile kalınca çok fena olduBen de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
Benim kızımda bu haftalarda çıkmıştı..Bunda çıkmadı henüzKizlar gobekte hamilelik cizgisi denen bsey ckiyrmus sizlerde ciktimii
Kizlar gobekte hamilelik cizgisi denen bsey ckiyrmus sizlerde ciktimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?