- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 103
- 39
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.321
Elevit mi kullaniyorsn cnmKızlar kullandığım demir ilacı kabızlık yaptı bende Sizi de etkiliyor mu vitaminler?
Dr extra demir hapi verdimi elevit decavitten baska ??Aynen bende de hafiften başladı canım kabızlık demirden sonra
adlari ne cnm haplarin?Bana doktorum 12 haftadan sonra biraktirdi demir hapı ve multivitamin vrdi canım bi sor istersen doktor ne diycek bana gerek yok demişti
Extra demir hapi verdimi cnmBanada decavit verdi doktor bütün vitaminleri içeriyomuş bakalmm
Hangi şehirlerdesiniz ben umraniyedeyim ve yeni yapılan kadın doguma gidiyorum oraya giden varmı veya daha once devlette dogum yapan acaba iyimi yapıyorum kizimi ozelde dogurmustum hic memnun kalmamistim
evet elevit kullanıyorum.Elevit mi kullaniyorsn cnm
Elevit verdi bir de Gynoferon kullanıyorum.. Bunlar mı bana dokundu yoksa farklı bir vitaminde de mi oluyor acabaDr extra demir hapi verdimi elevit decavitten baska ??
memleketimden birini görmek gülümsettiBen kayserideyim hüma hastanesine gidiyorum
Bana sadece elevit verdi demir hapini soraym bnde neye gore veriyorlar acabaElevit verdi bir de Gynoferon kullanıyorum.. Bunlar mı bana dokundu yoksa farklı bir vitaminde de mi oluyor acaba
memleketimden birini görmek gülümsettimalesef baska sehre gıttım evlenınce ablamda erşat beye gidiyor cok ılgılı bır doktor bende orda olsam ona gıderdım
Merhaba Bebeğin hayırla sağlıkla gelsin inşallah. bende kayseride yaşıyorum 12+6 günlük hamileyim benimde doktorum Cahit bey Hüma da Doktorunuz kim.Ben kayserideyim hüma hastanesine gidiyorum
bütün değerlerimde normal çıkmıştı halbuki neden verdi anlamadım bende. Herkese veriyor sanırım benim doktorBana
Bana sadece elevit verdi demir hapini soraym bnde neye gore veriyorlar acaba
evet ama bu kaar uzun sürmesi nadir görülen bir durum . hiç bulantısız agrısız geçirende var hamilellerin %20 si hiç sorunsuz geçirirmiş mesela.... komşlarımızla konuşuyorum dogurana kadar nerdeyse hamıle oldugumu bılmedım hıc bır rahatsızıgım olmadı dıyenler var.Canım umarım öyle olur ama bu çok bireysel bir şey malesef. Mesela ablamın 8. Aya kadar devam etmişti. Bakalım, yaşayıp göreceğiz artık.
bütün demir hapları yapar cnm bol bol su içmelisin. zaten demir hapı kullanmadanda kabızlık an meselesı hamılelıkteDr extra demir hapi verdimi elevit decavitten baska ??
bu kadar net hissetmek için çok erken sanıyordum ben ama demek ki hissedilirmiş. ben de dün karnıma muzik dayadım baktım karnımda boncuk patlıyor gıbı pat pat internete baktım bebegın ılk hareketlerıymıs. ilk hissedilencanım günden güne artıyor bugun daha net hissediyorum ayağımı elimi bilmiyorum ama arada vuruyor anlaşılıyor canım zaten farklı ıcerden hareket ederek gıdıklayan bısey var sureklı
İnş canım cok farklı bır duygu sabah uyandığımda açken ozellikle sağa yattıgımda ıllakı kıpırdıyo acken daha ıyı hıssedılıyomus ilk defa öyle hissetmiştim dene bakalım belkı senınde bebiş hissettirir kendınıyarın cinsiyet öğreneceğiz bizde gösterir inş heyecan var
arada rahatlatmaya basladıysa gecmeye basladı demek yavas yavas bıtıyor gıbı olup anıden kesılıyorIns benimde gecer ya
Sagol cnm allah sabır versin
ben değil henüz belki bu cumaCinsiyetini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun çoğu öğrenmiş :) ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?