• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
her gun bir ogunu sebze yiyorum lifli seyler yemeye calisiyorum ama hamur isi de hic yemiyorum denemez.dengelemeye calisiyorum.iki gun ustuste sebze yemesem direk basliyor sikinti.bir de armut cok onemli bence

Kızlar bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. Doktor suda erıyen tek dozluk bı toz verdı ptesı gecesı onu ıcıp uyudum. Salı gunu hıcbı sorun olmadan kalktım ısıme gıttım. Dun gece uykumdan kesık kesık kasık agrısıyla uyandım bırkac kere ter ıcınde kalktım tum kıyafetlerımı fln degıstırdım. Sabah doktorumla konustum ıdrar kulturu almıstı benden o sonuclanmadan bırsey yapamayız dedı. Bol su ıcın dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl neden boyle oldu acaba ıltıhap o ılacla gecmedı de oyuzden mı oldu bılemıyorum. Hala ıltıhap varsa artık Antıbıyotık yazıcakmıs doktor bu durumu yasAyan varmı ıcınızde
yaa bende de cikti tek kullanimlik ilaci ictim ama hicbsy olmadi bana.tekrar idrar testi yapilcakki gecmis mi anlasilsin.yaziyolarmis duydum ben antibiyotik. ama doktorum bu ilaci ic hemen gel demedi 1 ay sora rutin kontrole cagirdi

Bende yaşadım canım..O tek kullanımlık antibiotikle geçmiyor zaten..Benim dr.um enfeksiyon ilerlemediği sürece başka bişey kullanamayız bol su iç dedi.. Sende herhangi bir belirti varmı enfeksiyonla ilgili acı yanma falan..bende yok da o yüzden sordum
aynen ya benim hic bir sikayetim yok daha once de cikmisti yazin hamile deilken bir poset antibiotic verdi ben de icmedim ne yalan soyliyim hic bi sikayetim yok diye

Canım benim konu ile ilgili hiç bilgim yok ama bolbol dua et lütfen..Olmazları olduran Rabbimiz var.. Sakat doğar dedikleri halde pırıl pırıl sağlıklı doğan bebekler var.. Herşey Allahtan Ona sığınacağız..Allah yardımcın olsun senin ve kzucuğunun inşallah
Amin canım inşallah bol boll dua ve morale ihtiyacım var rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun evlatlarimizi saglik ve sıhhatle kucagimiza alalım inşallah

Kızlar bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. Doktor suda erıyen tek dozluk bı toz verdı ptesı gecesı onu ıcıp uyudum. Salı gunu hıcbı sorun olmadan kalktım ısıme gıttım. Dun gece uykumdan kesık kesık kasık agrısıyla uyandım bırkac kere ter ıcınde kalktım tum kıyafetlerımı fln degıstırdım. Sabah doktorumla konustum ıdrar kulturu almıstı benden o sonuclanmadan bırsey yapamayız dedı. Bol su ıcın dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl neden boyle oldu acaba ıltıhap o ılacla gecmedı de oyuzden mı oldu bılemıyorum. Hala ıltıhap varsa artık Antıbıyotık yazıcakmıs doktor bu durumu yasAyan varmı ıcınızde
Canım ne gibi belirtilerin vardı?

Ayn

Ayniyiz hemen hemen .yok bi arka sordm ileriki haftalarda ondada yokmus.4lu teste cagrdimi dr un 2liden sonra gerek duymadimi
Memelerde bi farklılık oldumu sende? benim gece yani uzun süre sırt üstü yatınca çok hassaslaşıyor. 4lü testle ilgili bişey demedi. Ayrıntılı ultrasona giricem ama ilerki haftalarda.

aynen ya benim hic bir sikayetim yok daha once de cikmisti yazin hamile deilken bir poset antibiotic verdi ben de icmedim ne yalan soyliyim hic bi sikayetim yok diye
insan bi belirti vermeyince içmekde istemiyor..Birde hamileyken ne kadar zararsızda deselerde antibiotik falan kullanmak illaki soru işareti bırakıyor :(

Back