• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Canım umarım öyle olur ama bu çok bireysel bir şey malesef. Mesela ablamın 8. Aya kadar devam etmişti. Bakalım, yaşayıp göreceğiz artık.
evet ama bu kaar uzun sürmesi nadir görülen bir durum . hiç bulantısız agrısız geçirende var hamilellerin %20 si hiç sorunsuz geçirirmiş mesela.... komşlarımızla konuşuyorum dogurana kadar nerdeyse hamıle oldugumu bılmedım hıc bır rahatsızıgım olmadı dıyenler var.

yanı geneli 2 aya yakın suruyor nadıren hıc blantısız gecıren var senın dedıın gıbı doguma bıle kusarak gıden de var ama bu da nadır bır durum.

canım günden güne artıyor bugun daha net hissediyorum ayağımı elimi bilmiyorum ama arada vuruyor anlaşılıyor canım zaten farklı ıcerden hareket ederek gıdıklayan bısey var sureklı

İnş canım cok farklı bır duygu sabah uyandığımda açken ozellikle sağa yattıgımda ıllakı kıpırdıyo acken daha ıyı hıssedılıyomus ilk defa öyle hissetmiştim dene bakalım belkı senınde bebiş hissettirir kendını :KK200: yarın cinsiyet öğreneceğiz bizde gösterir inş heyecan var :anneadayı:
bu kadar net hissetmek için çok erken sanıyordum ben ama demek ki hissedilirmiş. ben de dün karnıma muzik dayadım baktım karnımda boncuk patlıyor gıbı pat pat internete baktım bebegın ılk hareketlerıymıs. ilk hissedilen

Back