• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Hangi şehirlerdesiniz ben umraniyedeyim ve yeni yapılan kadın doguma gidiyorum oraya giden varmı veya daha once devlette dogum yapan acaba iyimi yapıyorum kizimi ozelde dogurmustum hic memnun kalmamistim
Bende umraniyedeyim.devlet hastanesine gittim iki kez.ilkini erdemde yapmistim.simdikine karar veremedim acikcasi.siz hangi doktora gidiyorsunuz

Amin insallah hepimizin bebegi saglikla gelir insallah bizde 16 haftalik olduk bugun
Maşallah. :) Cahit beyden ben çok memnunum tek sıkıntı biraz kalabalık olması ama ona rağmen ilgisinden hiç taviz vermiyor sağolsun. vitamin olarak ne kullanıyorsun ben Imom içiyorum midemi bulandırıyor özellikle başlarda daha çoktu

Maşallah. :) Cahit beyden ben çok memnunum tek sıkıntı biraz kalabalık olması ama ona rağmen ilgisinden hiç taviz vermiyor sağolsun. vitamin olarak ne kullanıyorsun ben Imom içiyorum midemi bulandırıyor özellikle başlarda daha çoktu

Bende cok memnunum ben randevularimi biraz gec saate aliyorum daha sakin oluyor ama yinede kalabaligi oluyor sagolsun aklimdaki tum sorulari yanitliyor bende rahatliyorum.bende imom iciyorum en bastan beri bulandiriyor ama bir kere mutfakta unutmustum hapimi aman aman oyle birsey olamaz bildigin balik kokuyordu kendimi disari zor attim ondan sonraki olan bulantilarada katlaniyorum artik

Bizde bugün 12+4 olduk..Benimde şiddetle bulantılarım devam ediyor..9,.haftada başladı benim bulantılar o yüzden daha geçmez gibi geliyor..İnanılmaz halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi...Ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür..İkili test istemedik zaten....Bizde cinsiyeti öğrenemedik 3 hafta sonra gideceğiz.. Kızım var erkek istiyorum ama tabiki Rabbim öncelikle hepimizin hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Canım gozun aydın artık cinsiyetleri bekliyoruz

Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar

Slm arkadaslar 2 gündür bu postu bulayim diye can atıyordum bnde 13. Haftamdayim ama canımı sıkan amniyotik bant denen bi teşhisle karşılaştım 2 gün önce. perinatoloji ye 3 hafta sonraya sıra verdi doktorum ama günler asıra çevirdi sanki. Bu durumla karşılaşan baska arkadaşlar var mi acaba daha öncesinde morale o kadar ihtiyacım var ki ilk bebegim dusukle sonuçlandı buda sakat doğma ihtimali ile sinaniyorum.

Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
Bn her gün kuru kayısı ve portakal tüketiyorum lifli olduğu için bide üstüne demir ilacı alınca mi bilmem neredeyse ishal denebilir (çok afedersiniz)

Kızlar bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. Doktor suda erıyen tek dozluk bı toz verdı ptesı gecesı onu ıcıp uyudum. Salı gunu hıcbı sorun olmadan kalktım ısıme gıttım. Dun gece uykumdan kesık kesık kasık agrısıyla uyandım bırkac kere ter ıcınde kalktım tum kıyafetlerımı fln degıstırdım. Sabah doktorumla konustum ıdrar kulturu almıstı benden o sonuclanmadan bırsey yapamayız dedı. Bol su ıcın dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl neden boyle oldu acaba ıltıhap o ılacla gecmedı de oyuzden mı oldu bılemıyorum. Hala ıltıhap varsa artık Antıbıyotık yazıcakmıs doktor bu durumu yasAyan varmı ıcınızde

Slm arkadaslar 2 gündür bu postu bulayim diye can atıyordum bnde 13. Haftamdayim ama canımı sıkan amniyotik bant denen bi teşhisle karşılaştım 2 gün önce. perinatoloji ye 3 hafta sonraya sıra verdi doktorum ama günler asıra çevirdi sanki. Bu durumla karşılaşan baska arkadaşlar var mi acaba daha öncesinde morale o kadar ihtiyacım var ki ilk bebegim dusukle sonuçlandı buda sakat doğma ihtimali ile sinaniyorum.
Canım benim konu ile ilgili hiç bilgim yok ama bolbol dua et lütfen..Olmazları olduran Rabbimiz var.. Sakat doğar dedikleri halde pırıl pırıl sağlıklı doğan bebekler var.. Herşey Allahtan Ona sığınacağız..Allah yardımcın olsun senin ve kzucuğunun inşallah

Kızlar bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. Doktor suda erıyen tek dozluk bı toz verdı ptesı gecesı onu ıcıp uyudum. Salı gunu hıcbı sorun olmadan kalktım ısıme gıttım. Dun gece uykumdan kesık kesık kasık agrısıyla uyandım bırkac kere ter ıcınde kalktım tum kıyafetlerımı fln degıstırdım. Sabah doktorumla konustum ıdrar kulturu almıstı benden o sonuclanmadan bırsey yapamayız dedı. Bol su ıcın dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl neden boyle oldu acaba ıltıhap o ılacla gecmedı de oyuzden mı oldu bılemıyorum. Hala ıltıhap varsa artık Antıbıyotık yazıcakmıs doktor bu durumu yasAyan varmı ıcınızde
Bende yaşadım canım..O tek kullanımlık antibiotikle geçmiyor zaten..Benim dr.um enfeksiyon ilerlemediği sürece başka bişey kullanamayız bol su iç dedi.. Sende herhangi bir belirti varmı enfeksiyonla ilgili acı yanma falan..bende yok da o yüzden sordum

ben normal zamanda hep kabızlık çeken biriyimm..Hamile kalınca çok fena oldu :( Kayısı en iyi çözüm gibi sabahları aç karna biraz sıcak suyla yumuşattıktan sonra yiyorum

Back