• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

cinsiyet değişikliğinde olabiliyor dediler ozaman erkek bebişlerimiz olur ozaman inşallah :)
hadi insallah canim..kizimda hamileligim cok kotu gecti hep kusuyordum midem cok bulaniyordu..hep serumla kendime geliyordum..ama cok sukur bu hamileligim cok guzel gecti..ben haftaya hastsneye gidicem o zaman cinsiyetini ogreniriz.

hadi insallah canim..kizimda hamileligim cok kotu gecti hep kusuyordum midem cok bulaniyordu..hep serumla kendime geliyordum..ama cok sukur bu hamileligim cok guzel gecti..ben haftaya hastsneye gidicem o zaman cinsiyetini ogreniriz.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin... Rabbim herkesin gönül muradını versin... Benim de tam terisne kızımda süper bir hamilelik geçirdim..9 ay boyunca tek bir şikayetim olmadı..Güle oynaya doğuma gittim..Hatta doğum bile çok kolay geçti şükür.bende bunda çok zorlanıyorum... 13.haftadayım hala mide bulantıları kusmalar devam ediyor ve çok ağırlaştım

her gun bir ogunu sebze yiyorum lifli seyler yemeye calisiyorum ama hamur isi de hic yemiyorum denemez.dengelemeye calisiyorum.iki gun ustuste sebze yemesem direk basliyor sikinti.bir de armut cok onemli bence
ben de portakal falan yiyorum su içiyorum bol bol oluyo yine ya zorlamıyorum korkuyorum da kanıyo bıle bazen

Bende umraniyedeyim.devlet hastanesine gittim iki kez.ilkini erdemde yapmistim.simdikine karar veremedim acikcasi.siz hangi doktora gidiyorsunuz
Kusura bakma gec gordum gokcen ilhana gidiyorum iyi bi doktor ama millet bazen dinlemiyor sen icerdeyken giriyor cok konusamadik simdibywnilendi ya hastahane baya guzel gibi ama zamanla bakicam bakalim ilk afiyette yaptim normal dogum simdi oralara gitmwk istwmiyorum

Kabızlık sorununa benim çözümüm sabah kalktığımda bir bardak ılık suya bi kaç damla limon suyu koyup içmek. Etkisini ben çok çabuk görüyorum. İnşallah herkeste aynı olur.

Kaçıncı haftadasiniz bu normalde bebek büyüyüp bağırsaklara baskı yaptığında olmaz mi
14 haftayı doldurdum 15 haftadan gün almaya başladım canım ne bileyim ben dee normalde de olurdu ama gebelikte daha kötü bazen 7 gün çıkmadığımı biliyorum kanıyo falan kötü oluyorum olmadı ilaç yazdırcam

Slm arkadaslar 2 gündür bu postu bulayim diye can atıyordum bnde 13. Haftamdayim ama canımı sıkan amniyotik bant denen bi teşhisle karşılaştım 2 gün önce. perinatoloji ye 3 hafta sonraya sıra verdi doktorum ama günler asıra çevirdi sanki. Bu durumla karşılaşan baska arkadaşlar var mi acaba daha öncesinde morale o kadar ihtiyacım var ki ilk bebegim dusukle sonuçlandı buda sakat doğma ihtimali ile sinaniyorum.
hayırlı olsun bebiş, aramıza hoşgeldiniz.ben hiç duymadım bu teşhisi inşallah önemli bişey deildir. şimdiden çok geçmiş olsun

Kusura bakma gec gordum gokcen ilhana gidiyorum iyi bi doktor ama millet bazen dinlemiyor sen icerdeyken giriyor cok konusamadik simdibywnilendi ya hastahane baya guzel gibi ama zamanla bakicam bakalim ilk afiyette yaptim normal dogum simdi oralara gitmwk istwmiyorum
Estagfrullah onemli degil.bende nurdandi galiba bi doktora gittim hic memnun kalmadim bebegi ultrasondan bana gostermedi bile.gul tufana gidiyorum simdi cok ilgili siz sormadan anlatiyor herseyi.birsey sordugunuzda da gayet guzel cevap veriyor.dort hafta sonra tekrar gidicem insallah.

hayırlı olsun bebiş, aramıza hoşgeldiniz.ben hiç duymadım bu teşhisi inşallah önemli bişey deildir. şimdiden çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim hepimizin bebekleri de hayırla ve saglikla dünya ya gelir inşallah. Bu dedigim amniyotik bant bebegin kesesinde iplik vari bi yapı bebegimin eline koluna ayagina dolanırsa orayi kangren yapıp gelismesini engelleyebilirmis allah korusun hatta boynuna bile dolanip kaybetme riski bile var rabbim bnm de bebegimin de tüm anne adaylarının da yardımcısı olsun

14 haftayı doldurdum 15 haftadan gün almaya başladım canım ne bileyim ben dee normalde de olurdu ama gebelikte daha kötü bazen 7 gün çıkmadığımı biliyorum kanıyo falan kötü oluyorum olmadı ilaç yazdırcam
Allah yardımcımız olsun gerçekten zahmetli ve meşakkatli ismis annelik annem bnm değerini daha iyi anliyorum

Teşekkür ederim hepimizin bebekleri de hayırla ve saglikla dünya ya gelir inşallah. Bu dedigim amniyotik bant bebegin kesesinde iplik vari bi yapı bebegimin eline koluna ayagina dolanırsa orayi kangren yapıp gelismesini engelleyebilirmis allah korusun hatta boynuna bile dolanip kaybetme riski bile var rabbim bnm de bebegimin de tüm anne adaylarının da yardımcısı olsun
canım açıklayınca daha ıyı anladım benım ablamda da vardı aynısı ıplık gıbı gorunuyor ultrasonda takılma ıhtımalı var kolu falan takılırsa gelısmez demıslerdı cok sukur oyle bı sıkıntımız olmadı yeğenim masallah turp gıbı kucukken risk cokmus buyudukce takılma rıskı azalıyormus Ins bısey olmaz canım Allahın izniyle

Canım arkadaşım Allah bebeklerimize ömür vermişse hiçbir sıkıntı olmaz ama eğer onu bize bir imtihan kıldıysa yapacak bir şeyimiz de yok malesef. Hamilelikte her bebek tehlikede aslında. Boğazına kordonu dolandığı için normal doğumdan acil sezaryene alınan bi arkadaşım var mesela. Yani hepimizde bir sürü tehlike var. Sen güzel düşün ki güzel olsun her şey. Korkma, bol bol Ya Hafız ismini zikret.

Back