- 6 Aralık 2016
- 115
- 58
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.301
Canım benim migrenim var çok şiddetli ağrılar yaşadım minoset kullandım doktorun tavsiyesiyle normalde hiç bir ilaç kesmezken hamilelikte minoset yarım saate geçiriyor bebeğe geçmiyormuş zararı yokmuş birde duş alıyorum ılık suyla oda iyş geliyorÖncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum Allah kısmet ederse bende Eylül ayında inşallah ikinciye anne olmaya hazırlaniyorum. Bende baş ağrısı çekeniniz varmı varsa nasıl çözüm buluyorsunuz onu sormak istiyorum. Bugun 3. Gün sağ gözümden başlayan korkunc bir ağrı ile mücadele ediyorum. Öncesinde migren vs bi rahatsızlığım yoktu ışığa hic tahammülum yok acaba migrenmi oluyorum yoksa hamilelikte bunu yaşayanlar varmi?
hayırlı olsun bebişiniz. ben 15. haftadayım göbeğim çıktı hamile pantalonu falan giyiyorum artık :)Bende 13 haftadayim 12 haftada ikili testi yaptirdik allaha şükür temiz cikti cinsiyetinede kiza benziyor ama emin degilim dedi bir sonraki randevu 8 nisan o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum birde kizlar sizin gobeginiz ciktimi
Öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum Allah kısmet ederse bende Eylül ayında inşallah ikinciye anne olmaya hazırlaniyorum. Bende baş ağrısı çekeniniz varmı varsa nasıl çözüm buluyorsunuz onu sormak istiyorum. Bugun 3. Gün sağ gözümden başlayan korkunc bir ağrı ile mücadele ediyorum. Öncesinde migren vs bi rahatsızlığım yoktu ışığa hic tahammülum yok acaba migrenmi oluyorum yoksa hamilelikte bunu yaşayanlar varmi?[/QU
hayırlı olsun bebişiniz..benimde 11-14. haftalarda çok baş ağrısı vardı..parol kullan dedi doktor.çok faydasını görmedim ama 15. haftada geçti benim..
Cok geçmiş olsun dikkat et kendine doktorun dediğini yaparsın bir şey olmaz inşallah..kalbini ferah tutmaya çalış stres de etkiler çünkü bebeği..Merhaba kızlar İkili test sonucu için bugun kontrole gittim bebeğin kafası aşağıdaymış yordun mu kendını dedi taşınmıştım bu hafta tansıyonmda yuksek çıktı dinlen bir hafta dedi çok moralim bozuldu kızlar hareketli bebişimiz kafası aşağıda hareketsizdi
Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah..benim de ikinci olacak Allah'ın izniyle..baş ağrısı için parol kullanabilirsin doktorum öyle dedi bana..çok aşırı ağrıdığında içtim ben geçiriyor..Öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum Allah kısmet ederse bende Eylül ayında inşallah ikinciye anne olmaya hazırlaniyorum. Bende baş ağrısı çekeniniz varmı varsa nasıl çözüm buluyorsunuz onu sormak istiyorum. Bugun 3. Gün sağ gözümden başlayan korkunc bir ağrı ile mücadele ediyorum. Öncesinde migren vs bi rahatsızlığım yoktu ışığa hic tahammülum yok acaba migrenmi oluyorum yoksa hamilelikte bunu yaşayanlar varmi?
Sağol canım Allah razı olsun dikkat ediyorum inş bebişimiz bizi birdaha üzmezCok geçmiş olsun dikkat et kendine doktorun dediğini yaparsın bir şey olmaz inşallah..kalbini ferah tutmaya çalış stres de etkiler çünkü bebeği..
cuma gidicem,cinsiyeti söyler heralde artıkTeşekkür ederim. İnşallah benimkide bu hafta geçer. Sizin cinsiyetler belli oldumu yarın için heyecanlıyım bu sefer belki söyler diye
Merhaba kızlar İkili test sonucu için bugun kontrole gittim bebeğin kafası aşağıdaymış yordun mu kendını dedi taşınmıştım bu hafta tansıyonmda yuksek çıktı dinlen bir hafta dedi çok moralim bozuldu kızlar hareketli bebişimiz kafası aşağıda hareketsizdi
Sağol canım doktor kalp atışı normal açılma yok herşey normal bol sıvı tuket ve dınlen dedi ufacık bi olumsuzluk bile anneleri ne hale getiriyor sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görelim inşallahmoralini bozma tatlım, herkes ister istemez kendini yoruyor..bebeğinin kalbi pıt pıt atıyomu karnında sen ona şükret ve dinlen bol bol..inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
Hayırlı olsun canım inşallah :)Teyzeleri bir kizimiz olacakmis bugun ogrendik ama hanimefendi uyudugu icin hareketlerini goremedik insallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik gecirip bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz
canım günden güne artıyor bugun daha net hissediyorum ayağımı elimi bilmiyorum ama arada vuruyor anlaşılıyor canım zaten farklı ıcerden hareket ederek gıdıklayan bısey var sureklınasıl hareketler ? neye benziyor ?
İnş canım cok farklı bır duygu sabah uyandığımda açken ozellikle sağa yattıgımda ıllakı kıpırdıyo acken daha ıyı hıssedılıyomus ilk defa öyle hissetmiştim dene bakalım belkı senınde bebiş hissettirir kendınıay ne güzel, maşallah bebişine..nasıl bi kıpırdama çok merak ediyorumm..aramızda 1 gün var.inşallah bende en kısa sürede hissederim bebeğimi..
Canım umarım öyle olur ama bu çok bireysel bir şey malesef. Mesela ablamın 8. Aya kadar devam etmişti. Bakalım, yaşayıp göreceğiz artık.canım ben perısandım ilk haftadan başladı bulantılar 12 hafta ıcınde bitti şimdi arada yokluyor ama varla yok arası anladıgım kadarıyla kişilerde farklı zamanlarda başlıyor ama hemen hemen herkeste ortalama 2 ay sürüyor ne zaman başladıgını düşün hesapla bakalım ne zaman bıtecegını anlayablırsın belkı
Canım haftada bir iki gün bende de oluyor. Ben ince bir yastık alıyorum gece fark ettiğimde. Yüksek yastık bazen ağrı yapıyor galiba. Bir de ben de diş sağlığıma çok dikkat etmeye çalışsam bile diş eti iltihabı oluşuyor ve aşırı ağrı yapıyor. Sende de öyle bi şeyler var mı iyice bi ağzına bak istersen. Allah şifa versin.Öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum Allah kısmet ederse bende Eylül ayında inşallah ikinciye anne olmaya hazırlaniyorum. Bende baş ağrısı çekeniniz varmı varsa nasıl çözüm buluyorsunuz onu sormak istiyorum. Bugun 3. Gün sağ gözümden başlayan korkunc bir ağrı ile mücadele ediyorum. Öncesinde migren vs bi rahatsızlığım yoktu ışığa hic tahammülum yok acaba migrenmi oluyorum yoksa hamilelikte bunu yaşayanlar varmi?
Ins benimde gecer yabenım belli belirsiz tam döllenme haftası başladı ve 12-13 haftanın ıcınde bıttı rahatsızlıklarım şimdi 15 haftadayım çok şükür iiyim .12 haftada azalma başlamıstı ama 13 de tamamen bıtmıstı nerdeyse arada hafıften hala yokluyor ama önemlı degıl
Sagol cnm allah sabır versinhayırlı olsun bebişiniz,aynı durum bende de var dayanmaktan başka bişey yapamadım ben malesef..sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Canim valla bende merak ediyordum bugun gittim ama kesin olmamakla beraber kiz haberini aldim.on gun once de erkek demisti baska bir doktor.valla neye inanacagimi sasirdim.su an cinsiyet belli ama ben kesin bir sey bilmiyorum.bir kizim var saglikli olsunda baska birsey istemiyorum.Kızlar merhaba benim ctsi randevum var cinsiyet için ama dayanamıyorum meraktan ölcem sanki
benim gibi olan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?