2017 Eylül Anneleri

ben nedense folık asiti bile düzenli kullanmadım. 1 yıldır vucudum depolamıstı artık diye cok üstüne düşmedim umarım doğruyu yapmısımdır
Ben de sıkıldım epeydir kullanıyorum haziranda başladım eylülde bir düştüğüm var ondan beri de hiç bırakmadım artık doktor biraktirdi

canım doktor sana cinsiyet söyledimi hiç ? aramızda 1 gün var :)
Yok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğreniriz

Reactions: iiz
Yok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğreniriz
benimkinide enseden söyledi 12. haftamda nası oluyo ya pek inanmadım ama bende 11 nisanda gidicem haberleselim :)

kesin olmayınca söylenmenin bir anlamı yok ki yine acaba mı diye düşünmeye devam ediyoruz

Biz de bugün ikili test yaptırdık ense vs iyi çok şükür, bi sıkıntı görünmüyor. Kan sonucu bir hafta sonra ancak çıkacak. İnşallah o da güzel olur. Bize de oğlumuz olacağını söyledi doktor. Gayet de emin bir şekilde babamız kızım diye seviyordu biraz tuhaf oldu garibim

kızlar ANKARA DA özel hastaneye giden var mı ? doğum paketleri hakında bilgisi olan var mı ?
ben gidiyorum canım sincan koru hastanesi doktorum da hüseyin pehlivan tek doğum 2300 lira doğum paketi 16 haftada alırsan 2650 lira 7 muayne sınırsız nst 1 gün yatış 4 lü tarama seker yüklemesi dahil ayrıntılı ultrason yok içinde sezeryan normal fark etmez :) ağrısız normal doğum a 400 lira ekleniyo istersen

[QUOTE="cagla353535, post: 50569064, member: 771832"

Bel kuyruk sokumu oralarda agri oluyor mu[/QUOTE]
ayakta kaldigimda yada calistigim gunler aksamlar oluyor

[QUOTE="cagla353535, post: 50569064, member: 771832"

Bel kuyruk sokumu oralarda agri oluyor mu
ayakta kaldigimda yada calistigim gunler aksamlar oluyor[/QUOTE] oluyo benim de canım kuyruk sokumu falan bebeğe yer açılıyormuş bi hormon salgılanıyormus ondan dolayı oluyo karın da cıkıcak daha geriliyo falan ben de kemiklerin iç içe geçiyo gibi hissediyorum eşime ovduruyorum çok ağrıyo diye :)

Bebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
Bana doktorum 12 haftadan sonra biraktirdi demir hapı ve multivitamin vrdi canım bi sor istersen doktor ne diycek bana gerek yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…