- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.241
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar ben de bugün doktordaydım. 2. Oğluşum olacak Allah'ın izniyle. O kadar çok büyümüş ki şaşırdım. 170 gram olmuşuz. 4'lü tarama testini yaptı doktor. 1 ay sonra da ayrıntılı ultrason yapılacak inşallah. Bu arada hala hamile kaldığım kilodayım. Doktor tebrik ettisiz beni bir de bundan sonra görün dedim şaka bir yana bu bebeğimde daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek bir tek kahvaltıda yiyorum. Asıl kilolar bundan sonra başlar zaten..
12. hafta doldugunda biraktirdi folik asiti.decavit ve kan hapi verdi.onlarin icinde de var ztn folik asit. kesenin oldugu yer sizliyor batiyor balon sisiriyormus hibi oluyor bunlar hareket mi acaba
Canım tebrık ederım senı gozun aydın..Kızlar ben de bugün doktordaydım. 2. Oğluşum olacak Allah'ın izniyle. O kadar çok büyümüş ki şaşırdım. 170 gram olmuşuz. 4'lü tarama testini yaptı doktor. 1 ay sonra da ayrıntılı ultrason yapılacak inşallah. Bu arada hala hamile kaldığım kilodayım. Doktor tebrik ettisiz beni bir de bundan sonra görün dedim şaka bir yana bu bebeğimde daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek bir tek kahvaltıda yiyorum. Asıl kilolar bundan sonra başlar zaten..
Canım hayırlı olsun bende suan doktora geldim ikili test için ama bebegım yan donmuyor ıkı saattır yan dönmesini bekliyoruz ne yapmak lazıö acaba tatlı yedim yürüdüm fln ama enseyi göstermiyoBiz de bugün ikili test yaptırdık ense vs iyi çok şükür, bi sıkıntı görünmüyor. Kan sonucu bir hafta sonra ancak çıkacak. İnşallah o da güzel olur. Bize de oğlumuz olacağını söyledi doktor. Gayet de emin bir şekildebabamız kızım diye seviyordu biraz tuhaf oldu garibim
Sağol canım, teşekkür ederimCanım tebrık ederım senı gozun aydın..
Bende 13 haftadayim 12 haftada ikili testi yaptirdik allaha şükür temiz cikti cinsiyetinede kiza benziyor ama emin degilim dedi bir sonraki randevu 8 nisan o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum birde kizlar sizin gobeginiz ciktimi
Canım merak ettim ölçtü mü doktor ensesini bebişin ?Canım hayırlı olsun bende suan doktora geldim ikili test için ama bebegım yan donmuyor ıkı saattır yan dönmesini bekliyoruz ne yapmak lazıö acaba tatlı yedim yürüdüm fln ama enseyi göstermiyo
Yaa canım malesef 3saat boyunca 6kere denedık ama göstermedi dogru pozisyonu yakalayamadık malesef ptesi yeniden gidicezCanım merak ettim ölçtü mü doktor ensesini bebişin ?
bende öğrenmedım henüzzcogunluk ogrendi cinsiyetini bi ben kaldim tam belli deil ama kiz gibi dedi cok da umit vermedi yani %80 fln demedi.
hayirli evlat olsunlar hepsi
merak etme tatlım yalnız deilsin ..bende 15.haftadayım öğrenemedim inşallah haftaya öğrencem.cogunluk ogrendi cinsiyetini bi ben kaldim tam belli deil ama kiz gibi dedi cok da umit vermedi yani %80 fln demedi.
hayirli evlat olsunlar hepsi
Benim de çıktı karnım ve özellikle akşamları çok belirgin oluyor bebeğim :)Bende 13 haftadayim 12 haftada ikili testi yaptirdik allaha şükür temiz cikti cinsiyetinede kiza benziyor ama emin degilim dedi bir sonraki randevu 8 nisan o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum birde kizlar sizin gobeginiz ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?