- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.221
Kızlar benım sağ ust karın göbek delıgımın bıraz ustu bölgemde agrı var böyle olan var mı bıcak saplanır gıbı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm iyi fikir bende alayımBen ilk gebelikte 4. Aydan itibaren sebamed'in bebeyağını kullandım. Hiç çatlağım olmadı. Tavsiye ederim
Ben de sıkıldım epeydir kullanıyorum haziranda başladım eylülde bir düştüğüm var ondan beri de hiç bırakmadım artık doktor biraktirdiben nedense folık asiti bile düzenli kullanmadım. 1 yıldır vucudum depolamıstı artık diye cok üstüne düşmedim umarım doğruyu yapmısımdır
Yok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğrenirizcanım doktor sana cinsiyet söyledimi hiç ? aramızda 1 gün var :)
benimkinide enseden söyledi 12. haftamda nası oluyo ya pek inanmadım ama bende 11 nisanda gidicem haberleselim :)Yok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğreniriz
aynen canım doğrubana 16. hafta dedi doktor. erken öğrenince zaten kesin olmuyor bu defa muğlaklık kalıyor bence buna gerek yok biraz sabredip tek seferde öğrenmek en iyisi geldi bana
kesin olmayınca söylenmenin bir anlamı yok ki yine acaba mı diye düşünmeye devam ediyoruzYok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğreniriz
doktor vermedıyse kullanmamamı tavsıye ederım sneın bebegın zaten tutunduben de alip iceyim o zaman siki siki tutunsun insallah nasil kullaniyosun bende doktor verir diye dusundum gerek yok dedi
Bel kuyruk sokumu oralarda agri oluyor mu12. hafta doldugunda biraktirdi folik asiti.decavit ve kan hapi verdi.onlarin icinde de var ztn folik asit. kesenin oldugu yer sizliyor batiyor balon sisiriyormus hibi oluyor bunlar hareket mi acaba
Kac haftaliktn canim bunu dedigindeYok canım epey baktı ama şu anda ne söylesem yanlış olur dedi ikisinin de cinsel organları bu haftada aynı boyutta olur yanıltmayayım sizi dedi..inşallah 11 nisanda ayrıntılı ultrasonda öğreniriz
Dün söyledi cnmKac haftaliktn canim bunu dediginde
Hayırlısı olsun haberleşiriz tabiibenimkinide enseden söyledi 12. haftamda nası oluyo ya pek inanmadım ama bende 11 nisanda gidicem haberleselim :)
ben gidiyorum canım sincan koru hastanesi doktorum da hüseyin pehlivan tek doğum 2300 lira doğum paketi 16 haftada alırsan 2650 lira 7 muayne sınırsız nst 1 gün yatış 4 lü tarama seker yüklemesi dahil ayrıntılı ultrason yok içinde sezeryan normal fark etmez :) ağrısız normal doğum a 400 lira ekleniyo istersenkızlar ANKARA DA özel hastaneye giden var mı ? doğum paketleri hakında bilgisi olan var mı ?
ayakta kaldigimda yada calistigim gunler aksamlar oluyor[/QUOTE] oluyo benim de canım kuyruk sokumu falan bebeğe yer açılıyormuş bi hormon salgılanıyormus ondan dolayı oluyo karın da cıkıcak daha geriliyo falan ben de kemiklerin iç içe geçiyo gibi hissediyorum eşime ovduruyorum çok ağrıyo diye :)[QUOTE="cagla353535, post: 50569064, member: 771832"
Bel kuyruk sokumu oralarda agri oluyor mu
Bana doktorum 12 haftadan sonra biraktirdi demir hapı ve multivitamin vrdi canım bi sor istersen doktor ne diycek bana gerek yok demiştiBebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
Ne güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnm