- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.201
onu unuttum canım dikkat etmedim . böyle olanlar var mı acaba sonradan erkek çıkan ?Kaç ki ense kalınlığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu unuttum canım dikkat etmedim . böyle olanlar var mı acaba sonradan erkek çıkan ?Kaç ki ense kalınlığı
sağol tatlım :)hayırlı olsun canım :) sağlıklı olsun :)
Ense kalınlığından cinsiyet de mi anlaşılyor ki diye merak ettim. Gönlünden geçen olur inşallah hayırlsıylaonu unuttum canım dikkat etmedim . böyle olanlar var mı acaba sonradan erkek çıkan ?
valla bende şaşırdım ama şuan çok güvenmiyorum gönlümden geçen erkekti ama kız olursa ikisi de evlat :)Ense kalınlığından cinsiyet de mi anlaşılyor ki diye merak ettim. Gönlünden geçen olur inşallah hayırlsıyla
canım ense kalınlığının bence cinsiyetle alakası yok benim 1,2 çıktı ve erkek, arkadaşımın 2,5 onunda oğluşu geliyor. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.Merhabalar biz de doktora gittik bugün cok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 2.6 çıktı ikili için kan verdim hayırlısı inşallah..oğlumda da 2.9 çıkmıştı acaba gerçekten cinsiyet belirlemede etkisi var mı ki ben de merak ettim yoksa yine oğluş mu geliyor
Ay iyi o zaman ben de var sandım amin canım hepimizin gönlüne göre versin Allah inşallah senin de hayırlı olsun oğluşuncanım ense kalınlığının bence cinsiyetle alakası yok benim 1,2 çıktı ve erkek, arkadaşımın 2,5 onunda oğluşu geliyor. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.
Yaa ne guzel gozunuz aydın canım ense kalınlıgı kac cıktıkızlar bende ayın 13ünde gittim ense kalınlığından kız bu bebek dedi 1 ay sonra kesin derim ama kız bu ya dedi :)
2.6 milim mi canimMerhabalar biz de doktora gittik bugün cok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 2.6 çıktı ikili için kan verdim hayırlısı inşallah..oğlumda da 2.9 çıkmıştı acaba gerçekten cinsiyet belirlemede etkisi var mı ki ben de merak ettim yoksa yine oğluş mu geliyor
Ne güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnmBebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
Evet cnm2.6 milim mi canim
12. hafta doldugunda biraktirdi folik asiti.decavit ve kan hapi verdi.onlarin icinde de var ztn folik asit. kesenin oldugu yer sizliyor batiyor balon sisiriyormus hibi oluyor bunlar hareket mi acabaBebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
bilmiyorum canım o ara söyledi ama unuttum heycandan :)Yaa ne guzel gozunuz aydın canım ense kalınlıgı kac cıktı
canım doktor sana cinsiyet söyledimi hiç ? aramızda 1 gün var :)Ne güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnm
eğilip kalktıgımda sağ tarafıma döndüğümde ben de pıt pıt hissediyorum yada bana öyle geliyo bilmiyorum :) 12 haftada bana da bırak dedi folik asit ama omega3 içinde var onu kullanıyorum ben deBebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
hissediliyor canım ben balık varmıs gıbı hıssedıyorum garıp bi duygu folık asıt gecen ay gıttıgımde banada bı ay daha kullan demıstı onumuzdekı hafta gıdecıgım doktora bıraktırır buyuk ıhtımal ben folıc trıo kullanıyorum belkı ondan devam ettirdiBebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
ben nedense folık asiti bile düzenli kullanmadım. 1 yıldır vucudum depolamıstı artık diye cok üstüne düşmedim umarım doğruyu yapmısımdırNe güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnm
bana 16. hafta dedi doktor. erken öğrenince zaten kesin olmuyor bu defa muğlaklık kalıyor bence buna gerek yok biraz sabredip tek seferde öğrenmek en iyisi geldi banacanım doktor sana cinsiyet söyledimi hiç ? aramızda 1 gün var :)