2017 Eylül Anneleri

Merhabalar biz de doktora gittik bugün cok şükür herşey yolunda ense kalınlığı 2.6 çıktı ikili için kan verdim hayırlısı inşallah..oğlumda da 2.9 çıkmıştı acaba gerçekten cinsiyet belirlemede etkisi var mı ki ben de merak ettim yoksa yine oğluş mu geliyor

canım ense kalınlığının bence cinsiyetle alakası yok benim 1,2 çıktı ve erkek, arkadaşımın 2,5 onunda oğluşu geliyor. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.

canım ense kalınlığının bence cinsiyetle alakası yok benim 1,2 çıktı ve erkek, arkadaşımın 2,5 onunda oğluşu geliyor. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.
Ay iyi o zaman ben de var sandım amin canım hepimizin gönlüne göre versin Allah inşallah senin de hayırlı olsun oğluşun

2.6 milim mi canim

Bebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?

Reactions: iiz
Bebek hareketlerini hisseden var mı hiç ? Ben hissediyorum gibi geliyor ama emin olamıyorum bi de ben hala folik asite devam ediyodum, doktor bırak ya da bırakma falan demedi çünkü. Bırakayım mi onu ?
Ne güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnm

12. hafta doldugunda biraktirdi folik asiti.decavit ve kan hapi verdi.onlarin icinde de var ztn folik asit. kesenin oldugu yer sizliyor batiyor balon sisiriyormus hibi oluyor bunlar hareket mi acaba

eğilip kalktıgımda sağ tarafıma döndüğümde ben de pıt pıt hissediyorum yada bana öyle geliyo bilmiyorum :) 12 haftada bana da bırak dedi folik asit ama omega3 içinde var onu kullanıyorum ben de

hissediliyor canım ben balık varmıs gıbı hıssedıyorum garıp bi duygu folık asıt gecen ay gıttıgımde banada bı ay daha kullan demıstı onumuzdekı hafta gıdecıgım doktora bıraktırır buyuk ıhtımal ben folıc trıo kullanıyorum belkı ondan devam ettirdi

Ne güzel 16.haftada hissedilir tabi seyirme gibi olurfolik asiti bugün itibariyle bıraktım doktorum decavit e geçirdi..folik yeterli dedi ama herkeste böyle mi bilemiyorum cnm
ben nedense folık asiti bile düzenli kullanmadım. 1 yıldır vucudum depolamıstı artık diye cok üstüne düşmedim umarım doğruyu yapmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…