• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar ben de bugün doktordaydım. 2. Oğluşum olacak Allah'ın izniyle. O kadar çok büyümüş ki şaşırdım. 170 gram olmuşuz. 4'lü tarama testini yaptı doktor. 1 ay sonra da ayrıntılı ultrason yapılacak inşallah. Bu arada hala hamile kaldığım kilodayım. Doktor tebrik etti:halay:siz beni bir de bundan sonra görün dedim:kk77: şaka bir yana bu bebeğimde daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek bir tek kahvaltıda yiyorum. Asıl kilolar bundan sonra başlar zaten..

Kızlar ben de bugün doktordaydım. 2. Oğluşum olacak Allah'ın izniyle. O kadar çok büyümüş ki şaşırdım. 170 gram olmuşuz. 4'lü tarama testini yaptı doktor. 1 ay sonra da ayrıntılı ultrason yapılacak inşallah. Bu arada hala hamile kaldığım kilodayım. Doktor tebrik etti:halay:siz beni bir de bundan sonra görün dedim:kk77: şaka bir yana bu bebeğimde daha fazla dikkat ediyorum. Ekmek bir tek kahvaltıda yiyorum. Asıl kilolar bundan sonra başlar zaten..
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah :nazar:ben de çok merak ediyorum ikincide daha çok merak sardı :anneadayı:

12. hafta doldugunda biraktirdi folik asiti.decavit ve kan hapi verdi.onlarin icinde de var ztn folik asit. kesenin oldugu yer sizliyor batiyor balon sisiriyormus hibi oluyor bunlar hareket mi acaba:KK57:

Benim de çok batma var kasiklarimda.. bugün doktordaydim. Ama bebeği görünce heyecandan ne dökük asiti sorabildim ne de ağrıları :olamaz: adam ultrasonu açınca ben dünyayı unutuyorum :KK76: bu arada cinsiyeti de öğrendik çok şükür Asya bebeğimiz geliyor:halay::halay::halay::halay::halay: ve 3 lu test için kan verdim :anneadayı:

Kızlar selam nasıl geçio hamilelikler? Benim bulantım devam ediyo gecen hafta doktorda bebegımı gördüm cok sukur elleri kolları herseyı olusmus ılk kez keseden sonra onu karsımda kanlı canlı gorunce agladım allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın da ikili test için gidicez 12+4 oluyoruz allahın izniyle güzel sonuclar alırız umarım. İsim için kız olursa defne koyucaz kesinlikle cok netiz. Erkek olursa esim sarp arda istiyor bende onu kırmam sanıyorum . Aksamları da erkenden uyuyorum siZde durunlar ne? Kendinize iyi bakın ❤

ELMA YANAKLI HATUN ELMA YANAKLI HATUN kızlar benim de 2.şehzadem geliyormuş. Dün öğrendim. 2li test için kan verdim. Dün tam 12 haftalıktık. Beklemiyordum erken diye. Söylememi istermisiniz dedi. Evet dedim. Erkek dedi. Erkek gibi bile demedi. Cok hareketli evdeki camı kapıyı indirir bu dedi. Yandim ben 3 erkekle:anne::110::KK47:

Kızlar selam ikili tarama ıcın doktora geldik ama bebegım duz durdugu için ense kalınlıgına bakamadık. Bebek yan durmalıymıs onun ıcın de meyve suyu içiyorum biraZdan yeniden görmeye calısıcaz ınsallah kotu bir sonuc cıkmaz dua edin olurmu

Canım tebrık ederım senı gozun aydın.. :KK200::KK200::anneadayı::KK46:

Biz de bugün ikili test yaptırdık ense vs iyi çok şükür, bi sıkıntı görünmüyor. Kan sonucu bir hafta sonra ancak çıkacak. İnşallah o da güzel olur. Bize de oğlumuz olacağını söyledi doktor. Gayet de emin bir şekilde :KK46::anneadayı: babamız kızım diye seviyordu biraz tuhaf oldu garibim :KK49:
Canım hayırlı olsun bende suan doktora geldim ikili test için ama bebegım yan donmuyor ıkı saattır yan dönmesini bekliyoruz ne yapmak lazıö acaba tatlı yedim yürüdüm fln ama enseyi göstermiyo

Bende 13 haftadayim 12 haftada ikili testi yaptirdik allaha şükür temiz cikti cinsiyetinede kiza benziyor ama emin degilim dedi bir sonraki randevu 8 nisan o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum birde kizlar sizin gobeginiz ciktimi

Bende 13 haftadayim 12 haftada ikili testi yaptirdik allaha şükür temiz cikti cinsiyetinede kiza benziyor ama emin degilim dedi bir sonraki randevu 8 nisan o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum birde kizlar sizin gobeginiz ciktimi
Benim de çıktı karnım ve özellikle akşamları çok belirgin oluyor bebeğim :)

Kızlar benim boğazım ağrıyor, öksürüyorum, gripte olucam sanırım. Son iki gündür çok yoruldum. Önerebileceğiniz bişey varmı?

Back