- 17 Ekim 2012
- 187
- 44
- 68
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.181
BİZDE CUMARTESI GUNU GİTTIK YANILMA PAYIM YÜKSEK AMA KIZA BENZİYOR DEDİ IKIZLERIM 3,5 YASINDA KIZ BU BEBEGIMDE KIZ PARTI YAPCAZ İNSALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana 16. haftada 3. lü test isteyecegız dedı doktor . 2 li de sadece yaş riski çıktı ama ben hıc umursamadım. 3 lü test çok güvenilir değil diyorlar ama yapıyrlar . ne zaman tekrar gideceim hiç bilmiyorum ama bana 16. haftada zaten cinsiyet söyleyecegiz dediği için 16. hafta gidecegim zaten 3 lü test yapacalarsa o da 16. hafta yapılıyor2 liden sonra dr u 3 lu test isteyen varmi aramizda sorun olmayip
benımde kaşıntılarım başladı hatta çok oldu ama hiç çatlak görunmuyor pek çatlayacagımı sanmıyorum zaten vucudum cok sıkı ama ne olur ne olmaz bebe yagı ya da badem yağı kullanacagımkızlar benim heryerim kaşınmaya başladı sanırım çatlak oluşumu belirtisi..aranızda çatlak kremi kullanan ve memnun kalan var mı? özellikle daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Mide yanması ben de biraz fazla yediğimde ya da çok acı, çok ekşi, çok gazlı şeyler yediğimde oluyor. Az ve sık yemek iyi geliyor. Hoş bulantıdan dolayı artık doğru düzgün yiyemiyorum belki ondan biraz rahatladı. Her hangi bir ilaç kullanacaksan mutlaka önce doktoruna danış canım. Ben de normalde de gaz ve mide yanması oluyordu ara sıra o yüzden evde sürekli gaviscon bulunur. Ama hamilelikte doktorum çok dayanılmaz değilse kullanma dediği için hiç kullanmadım şahsen.Midem çok yanıyor. Yastığı dik de yapsam farketmiyor. Ne gündüz ne gece rahat değilim.
bende lierac kullanmaya başladım. Kaşınmıyorum ama resmen vucudumun gerildiğini hissediyorum.Bende kakao yağı ve badem yağı aldım işe yarıyormuş. Ama dr um lierac önerdi eski ve en etkili kremdir dedi.kullanan arkadaşlarımda çok memnun.
4 luyude 16 hfta civari yapiyorlarmis galiba canimbana 16. haftada 3. lü test isteyecegız dedı doktor . 2 li de sadece yaş riski çıktı ama ben hıc umursamadım. 3 lü test çok güvenilir değil diyorlar ama yapıyrlar . ne zaman tekrar gideceim hiç bilmiyorum ama bana 16. haftada zaten cinsiyet söyleyecegiz dediği için 16. hafta gidecegim zaten 3 lü test yapacalarsa o da 16. hafta yapılıyor
karnın büyüyodur ondan kaşıntı oluyordur canım benim de oluyo ben bio oil kullanıyorum canım tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum ben de :) inşallah çatlamayız fazladan :)kızlar benim heryerim kaşınmaya başladı sanırım çatlak oluşumu belirtisi..aranızda çatlak kremi kullanan ve memnun kalan var mı? özellikle daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Ben ilk gebelikte 4. Aydan itibaren sebamed'in bebeyağını kullandım. Hiç çatlağım olmadı. Tavsiye ederimkızlar benim heryerim kaşınmaya başladı sanırım çatlak oluşumu belirtisi..aranızda çatlak kremi kullanan ve memnun kalan var mı? özellikle daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
sağlıklı ve hayırlı olsun bebişiniz,ne güzel 3 kız kardeş..kız evlatlar hayırlıdır,inşallah benimde kızım olur sağlıklı ve hayırlı..BİZDE CUMARTESI GUNU GİTTIK YANILMA PAYIM YÜKSEK AMA KIZA BENZİYOR DEDİ IKIZLERIM 3,5 YASINDA KIZ BU BEBEGIMDE KIZ PARTI YAPCAZ İNSALLAH
bende normalde çok olmazdı ama 14. haftada başladı beyazımsı akıntı. bende endişeleniyodum niye çok oldu diye.normalmiymiş demek çok sevindimGüzel annecikler sizlere bi sorum olacak. Hamileliğimin 13. Haftasındayım çok şükür. Hafta Hafta hamilelikle ilgili yazılarda özellikle bu haftalarda akıntının çok olması vs ile ilgili şeyler okudum hep. Ama benim akıntım yok denecek kadar az. Sadece lavaboya gittiğimde o da çok az miktarda oluyor. İçinizde benim gibi olan var mı? Yoksa ben de bir anormallik mi var? Biraz açık yazdım kusura bakmayın ama gerçekten çok kafama takıldı.
Okuduğum bi sayfada son aylarda daha da arttığını ve hatta bazılarının suyum geldi sanıp doktora gittiklerini filan yazıyordu. 14. Haftadan önce senin de az mıydı?bende normalde çok olmazdı ama 14. haftada başladı beyazımsı akıntı. bende endişeleniyodum niye çok oldu diye.normalmiymiş demek çok sevindim
evet yok denecek kadar azdı.şimdide çok aşırı deil ama insan kendi vücudunu tanıyor,hiç bu kadar olmazdıOkuduğum bi sayfada son aylarda daha da arttığını ve hatta bazılarının suyum geldi sanıp doktora gittiklerini filan yazıyordu. 14. Haftadan önce senin de az mıydı?
Ay iyi ya. Bunu duymak biraz olsun rahatlattı beni. Teşekkür ederimevet yok denecek kadar azdı.şimdide çok aşırı deil ama insan kendi vücudunu tanıyor,hiç bu kadar olmazdı
karnın büyüyodur ondan kaşıntı oluyordur canım benim de oluyo ben bio oil kullanıyorum canım tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum ben de :) inşallah çatlamayız fazladan :)
ben de hep olumlu yorum okudum canım o yüzden kullanıyorum ne kadar güvenli bilemem tabi ama birşey kullanmak gerekiyo illa ki :)Bio oil le ilgili kullanıp memnun kalanları okudum,Fakat güvenemedim çünkü bu siteyede 10 ayrı üyelik açıp hep övmüşler hatta yorum noktasına kadar aynı.Gerçekten iyi bir kremse neden böyle bir işe girişiyorlar. Tabi internetteki diğer yorumlarda güvenilirliğini kaybediyor böyle olunca. Birde içeriğinde parafinden dolayı petrol olduğunu okumuştum.9ay kullansan nasıl bir olumsuz etki verir bilmiyorum.
hayırlı olsun canım :) sağlıklı olsun :)kızlar bende ayın 13ünde gittim ense kalınlığından kız bu bebek dedi 1 ay sonra kesin derim ama kız bu ya dedi :)
Kaç ki ense kalınlığıkızlar bende ayın 13ünde gittim ense kalınlığından kız bu bebek dedi 1 ay sonra kesin derim ama kız bu ya dedi :)