2017 Eylül Anneleri

2 liden sonra dr u 3 lu test isteyen varmi aramizda sorun olmayip
bana 16. haftada 3. lü test isteyecegız dedı doktor . 2 li de sadece yaş riski çıktı ama ben hıc umursamadım. 3 lü test çok güvenilir değil diyorlar ama yapıyrlar . ne zaman tekrar gideceim hiç bilmiyorum ama bana 16. haftada zaten cinsiyet söyleyecegiz dediği için 16. hafta gidecegim zaten 3 lü test yapacalarsa o da 16. hafta yapılıyor

benımde kaşıntılarım başladı hatta çok oldu ama hiç çatlak görunmuyor pek çatlayacagımı sanmıyorum zaten vucudum cok sıkı ama ne olur ne olmaz bebe yagı ya da badem yağı kullanacagım

Midem çok yanıyor. Yastığı dik de yapsam farketmiyor. Ne gündüz ne gece rahat değilim.
Mide yanması ben de biraz fazla yediğimde ya da çok acı, çok ekşi, çok gazlı şeyler yediğimde oluyor. Az ve sık yemek iyi geliyor. Hoş bulantıdan dolayı artık doğru düzgün yiyemiyorum belki ondan biraz rahatladı. Her hangi bir ilaç kullanacaksan mutlaka önce doktoruna danış canım. Ben de normalde de gaz ve mide yanması oluyordu ara sıra o yüzden evde sürekli gaviscon bulunur. Ama hamilelikte doktorum çok dayanılmaz değilse kullanma dediği için hiç kullanmadım şahsen.

4 luyude 16 hfta civari yapiyorlarmis galiba canim

karnın büyüyodur ondan kaşıntı oluyordur canım benim de oluyo ben bio oil kullanıyorum canım tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum ben de :) inşallah çatlamayız fazladan :)

Ben ilk gebelikte 4. Aydan itibaren sebamed'in bebeyağını kullandım. Hiç çatlağım olmadı. Tavsiye ederim

Güzel annecikler sizlere bi sorum olacak. Hamileliğimin 13. Haftasındayım çok şükür. Hafta Hafta hamilelikle ilgili yazılarda özellikle bu haftalarda akıntının çok olması vs ile ilgili şeyler okudum hep. Ama benim akıntım yok denecek kadar az. Sadece lavaboya gittiğimde o da çok az miktarda oluyor. İçinizde benim gibi olan var mı? Yoksa ben de bir anormallik mi var? Biraz açık yazdım kusura bakmayın ama gerçekten çok kafama takıldı.

Selam kizlar...Yarın ikili test icin doktora gideceğim ama cok heycanlıyım...Zaten her kontrol ayrı bir kalp çarpıntısı...Doktor cinsiyet tahmininde bulunacagım dedi ama bakalım hayırlısı..Ben erkek hissediyorum gerçi :) Gögüs ağrım dışında hiç belirtim yok sizde de durumlar böyle mi?

bende normalde çok olmazdı ama 14. haftada başladı beyazımsı akıntı. bende endişeleniyodum niye çok oldu diye.normalmiymiş demek çok sevindim

bende normalde çok olmazdı ama 14. haftada başladı beyazımsı akıntı. bende endişeleniyodum niye çok oldu diye.normalmiymiş demek çok sevindim
Okuduğum bi sayfada son aylarda daha da arttığını ve hatta bazılarının suyum geldi sanıp doktora gittiklerini filan yazıyordu. 14. Haftadan önce senin de az mıydı?

karnın büyüyodur ondan kaşıntı oluyordur canım benim de oluyo ben bio oil kullanıyorum canım tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum ben de :) inşallah çatlamayız fazladan :)

Bio oil le ilgili kullanıp memnun kalanları okudum,Fakat güvenemedim çünkü bu siteyede 10 ayrı üyelik açıp hep övmüşler hatta yorum noktasına kadar aynı.Gerçekten iyi bir kremse neden böyle bir işe girişiyorlar. Tabi internetteki diğer yorumlarda güvenilirliğini kaybediyor böyle olunca. Birde içeriğinde parafinden dolayı petrol olduğunu okumuştum.9ay kullansan nasıl bir olumsuz etki verir bilmiyorum.

ben de hep olumlu yorum okudum canım o yüzden kullanıyorum ne kadar güvenli bilemem tabi ama birşey kullanmak gerekiyo illa ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…