- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.161
benden 4lü tarama testi istedi nisan 15 de 1 mayıstada detaylı ultrason yazdı canım.kızlar 2 li testten sonra ne zaman doktora gitmek gerekiyor ve sırada ne var ?
16 hafta cinsiyet için çağırdı ve tok gel dedi ne yapılacaksa bir de mayıs ayına detaylı ultrason için gün aldım perinatolaji uzmanı bakıyormuş şimdiden al dedi aldım randevu 300 de o iştekızlar 2 li testten sonra ne zaman doktora gitmek gerekiyor ve sırada ne var ?
4lu test gerekli mi sizce ben ikisinden sonra yaptırmak istemiyorum bilemedim simdibenden 4lü tarama testi istedi nisan 15 de 1 mayıstada detaylı ultrason yazdı canım.
canım bende sordum doktoruma gereklımı diye ikili test sonucundan sonra konuşalım dedi bu hafta sonu sonuçlarım çıkıyor ona göre karar vericem. Büyük ihtimal sadece detaylı yaptırırım.4lu test gerekli mi sizce ben ikisinden sonra yaptırmak istemiyorum bilemedim simdi
15.haftaya girdik.merakla bekliyoruzzz..bana bakmadılar 16. haftada deidiler 14. haftadayım. sen kaçıncı haftandasın ?
Harika haber canım ,tebrik ederim. Hayırlısıyla bebeğine kavuşşş:))Günaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
Canım bende senin gibiydim ve doktorum bana IMUNEKS /EMETİUM (ZENCEFİL) hapını verdi.işe yaramıyor bunlar. tuzlu çekirdek kısmen ıse yarıyor 1 saat durduruyor bulantıyı ben her şeyı denedım ama her şeyı
Canım bende senin gibiydim ve doktorum bana IMUNEKS /EMETİUM (ZENCEFİL) hapını verdi.
Tamamen bitkisel içerikli bir hap ,ben sabah ve akşam olarak alıyordum.
İstersen bir doktoruna sor belki faydasını görürsün.
Tamm canım sağol inş güzel çıkar sonuçlarıncanım bende sordum doktoruma gereklımı diye ikili test sonucundan sonra konuşalım dedi bu hafta sonu sonuçlarım çıkıyor ona göre karar vericem. Büyük ihtimal sadece detaylı yaptırırım.
benim dekızlar benim heryerim kaşınmaya başladı sanırım çatlak oluşumu belirtisi..aranızda çatlak kremi kullanan ve memnun kalan var mı? özellikle daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Banada doktorum bebe yağı önerdi henüz kullanmaya başlamadımbenim de
sirf gobek deil sirt da var
arkadasim bebe yagi kullanmis ama cok surdum diyor gunde 3 kez
az bsy catlamis yine de. 12 kilo almis
kızlar benim heryerim kaşınmaya başladı sanırım çatlak oluşumu belirtisi..aranızda çatlak kremi kullanan ve memnun kalan var mı? özellikle daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Canım sen bu cay kahve isini doktoruna sordun mu? Kahve ben pek ıcmem zaten doktorum haftada 1 turk kahvesini onayladı. Cay da gunde en fazla ıkı bardak olmalı dıye konustuk. Demir emilimini zorlastırıp kansızlıgı arttırıyo fln diye fazlası bu dönemde zararlı bilgin olsunBen son günlerde çok pimpirikleniyorum kızlar. eve ultrason alıcam nerdeyse.
Açlık konusunda bende muzdaribim.3saat gelmeden mutlaka bi çorba,ekmek arası bişeyler şart yani.günde bir türk kahvesi içiyorum hem tok tutuyor hem midemi bastırıyor.Normal açık çay içiyorum günde 5-6 bardak iyi geliyor oda. çekirdek bende yiyordum ama çok sivilce yaptı.Leblebi yanımdan ayırmıyorum. Bulantılarımada kolonya yada ıslak mendil.böyle dkkat edersem bulantım olmuyor.12. haftadayım sanırım artık bitiyorlar.
Lierac günde kaç kez kullanmanı önerdiBende kakao yağı ve badem yağı aldım işe yarıyormuş. Ama dr um lierac önerdi eski ve en etkili kremdir dedi.kullanan arkadaşlarımda çok memnun.
Canım sen bu cay kahve isini doktoruna sordun mu? Kahve ben pek ıcmem zaten doktorum haftada 1 turk kahvesini onayladı. Cay da gunde en fazla ıkı bardak olmalı dıye konustuk. Demir emilimini zorlastırıp kansızlıgı arttırıyo fln diye fazlası bu dönemde zararlı bilgin olsun
Lierac günde kaç kez kullanmanı önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?