- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.141
gözün aydın canım ...... ben 14. haftadayım henuz söylemıyor doktorlar . belkı haftaya gıderımGünaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım ...... ben 14. haftadayım henuz söylemıyor doktorlar . belkı haftaya gıderımGünaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
hayırlı olsun canım :) günaydınGünaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
Seninle aynıyız canım, belli mi cinsiyeti bebeğinin?merhaba arkadaslar bende 2 eylül onsallah :)
Balık haftada 1-2 yemeye çalışıyorum ama istemeyerek zorla benim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı 2 gündür var
hayırlı olsun canım :)Günaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
Günaydın hanımlar. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğimiz ve inşallah oğlumuz olacak.
Deniycem canım 12.haftamin tamamlamasını bekliyorum. Cuma dolacak. Doktor kontrolum var. Gunde kac kez içiliyorgavıscon diye bır şurup aldım ben o mide yanmasına ıyı gelıyr . yanı bana normalde hıcbır sey ıyı gelmıyor ordan düşün ve bence sende dene
hayırlı olsun bebeğiniz.doktor herşey yolunda dediyse öyledir boşuna stres yapmayın bence.. stres de bebek için tehlikeli ..sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.Bende Rabbim nasip ederse eylul annesi olucamm , yanliz 13.hafrasa gecen hafta kahverengu akintim basladi ara ara da devan ediyir dojtira gittim hersey yolunda dedi ,stres oluyorum ger gordukce
ben 1 kere 1 ölçek ıcıyorum o kaar ama sen eczaneye sor. tadı ıcımı falan basıt bır şurupDeniycem canım 12.haftamin tamamlamasını bekliyorum. Cuma dolacak. Doktor kontrolum var. Gunde kac kez içiliyor
sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz..bu sene erkek bebek yılı sanırım.Merhaba güzel anne adayları bugun ikili testimizi yaptırdık çok şükür ense kalınlıgı 1,2 mm cıktı cınsıyetı sorduk %80 erkek dedi eşi geldi o sırada kendiside kadın doğumcu ona sordu oda erkek dedi ve tahmini %90 a çıkardı tüm hislerim gitti hep kız hissetmiştim biraz Çin takviminin de etkisiyle tabi:)
senın belli oldu mu cinsiyeti ?sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz..bu sene erkek bebek yılı sanırım.
doktor çok uğraştı ama bizimki göstermedi..2 hafta sonra gidicez bakalım doktor söyler inşallahsenın belli oldu mu cinsiyeti ?
bana bakmadılar 16. haftada deidiler 14. haftadayım. sen kaçıncı haftandasın ?doktor çok uğraştı ama bizimki göstermedi..2 hafta sonra gidicez bakalım doktor söyler inşallah
Bende ne güzel şanslıyım bulantım yok diyordum ama var artık hemde 14. haftadaAyy ne güzel.çok şanslısın.benim en sevdiğim et türü balıktı ama şu an adını bile anamıyorum
3 saati gectiginde ac ya da tok yencek bsyler cubuk mubuk kesmiyo illa yemek corba o tarz bsy olcak cekirdek bana da iyi gelio ama 3 saat dolduysa o da yaramiyor. naneli seker nanelimon cayi rennie surup bunlar surekli yanimda.markete giderken telefon yerine rennie surup koyuyorum cebime. folik asiti birakinca bir nebze azaldi diyebilirim. bulanti bileklikleri gece yatarken bile bilegimde. deil uzanmak basimi duvara dayasam bile basliyo bulanti illa 90 derece dik oturulcak. allah yardimcimiz olsun daha ne diyim. bir gun gececegine dair umudumu yitirmek uzereyim
sağol canım allah razı olsun görümcemle aramda bir ay var onunda bebişi erkek arkadaşlarınında erkekmiş gerçekten bu sene erkek senesi hayırlısıyla kavuşalımda evlatlarımızasağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz..bu sene erkek bebek yılı sanırım.
hayırlı olsun canım seninkide mi erkek :)BENDE CİNSİYETİ ÖĞRENDİM
YAAAABENDE CİNSİYETİ ÖĞRENDİM