- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Ben 12. Ayda bıraktım folk asiti omega 3 alıyorum bendeMerhaba arkadaşlar inşallah bende eylül de anne olacagim dün cinsiyetini ögrendik kızımız olacak Allah nasip ederse... 16. Haftadayim ve doktor dün bana Regenesis max diye bir vitamin verdi aranizda bu ilaci kullanan varmi ? Omega3 desteği ve ni sürü farkli vitamin var icinde ama folik asitte var 3 aydan sonra folik asit kullanilmiyor diye biliyorum fazla kullaniminin zararli olabilecegini okudum internette dogru olmayabilir tabi ama kafam karıştı sonucta dokrorun da vardir bir bildiği diyorum zarari olacak olsa vermezdi herhalde tereddutte kaldim varmi aranizda kullanan ?
Siz hangisini kullaniyorsunuz bana regenesis max adinda bir omega3 verdi ama icinde folikasit ve baska vitaminler de varmis bi de Gynoferon adinda bir demir ilaci verdiBen 12. Ayda bıraktım folk asiti omega 3 alıyorum bende
Aynen bende o ilacı kullanıyorum iki günde bir alıyorum ben çünkü çok kilo yapıyormuş o ilacSiz hangisini kullaniyorsunuz bana regenesis max adinda bir omega3 verdi ama icinde folikasit ve baska vitaminler de varmis bi de Gynoferon adinda bir demir ilaci verdi
Bana günde 1 kez dedi ama bilmiyorum kararsiz kaldim 2 günde 1 mi alsam bende günde bi tane fazla gelir mi acaba kilo yaptigini bilmiyorudum ama ben zaten zayifim 42 kiloyum şuan biraz kilo alsam iyi olur aslinda:) ben sadece bebege fazlabgelir ki diye tereddutte kaldimAynen bende o ilacı kullanıyorum iki günde bir alıyorum ben çünkü çok kilo yapıyormuş o ilac
Canım banada 13 haftalıkken kız dendi 15 haftalıkken büyük bir ihtimale erkek dendi şuan 16+4 günlük yarın başka doktora gidecem bende bilmiyorum şuan kızmı erkekmi sen sağ salim kucağına almayı düşün sağlıklı olsunda kimin ne dediği önemli değil onu kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun zatenkızlar merhaba canım cok sıkkın neolur tepki vermeyın 19haftalık gebeyım doğumum 2eylul 12haftaya kadar kız dendi simdi doktor ekek dedı eşimin bisi şehit oldu ve annesı ısrarla onun adını vermek ve o ısımle hıtap edilmesini istiyor esim bana tepki göstermeye basladı ve benımle ılgılenmıyor kızken sevıyodu erkek ogrenınce tepkılerı degıstı erkek dıyıp kız olan var mı cevrenız de psikolojim altust oldu
bana 15+6 da söyledi doktor hemde pipisini gösterdi yanı cınsıyet kesin oldu öğrenır öğrenmez hemdeBenim doktorum tahminde etmedi kuzenim hemşire o doktor geç söylüyor cinsiyeti dedi doktor değiştireceğim sanırım ozele gidiyordum devlete döneceğim
bunun yorumu yok ki tatlım bakarak görülecek. 18 haftaya gırmıssın coktan belli. bana doktor söylemdı o doktordan cıkıp baskasına gırdım 2 dakıka sürmedı hemen söyledı sormamla söylemesı 3 sn almadı diğer doktorun prensibiymiş söyleyemezmişdktorumuz cinsiyetini sölemedi ya merakta ettim ama sizde yorumlarmısınız :)
iyide sorduğumda 18 haftalık değildi yani birde herkes böle orum ısteyince ona istineden sormuştum suan tabiki belli oldu :)bunun yorumu yok ki tatlım bakarak görülecek. 18 haftaya gırmıssın coktan belli. bana doktor söylemdı o doktordan cıkıp baskasına gırdım 2 dakıka sürmedı hemen söyledı sormamla söylemesı 3 sn almadı diğer doktorun prensibiymiş söyleyemezmiş
cnm ya kesinlikle 12. hafta cok erken kesin sonuç için en azından 16.hafta beklenmeliArkadaşım 12 yada 13 haftalıkken gitti kız dendi 16 hafta da gitti erkek dendi benim doktorum 12 hafta cinsiyet belirleme için erken demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?