- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 34
- Konu Sahibi mehtappathem
-
ustelik 4+2 de kese gordum . 6+2de kalp atisi ... erken dollenme gec dollenmeye gore degisir bunlar ....ben adete 5gun varken hissettim ve ogrendim kanda :) daha 3haftalikti .herkes bir degildir.....
canim adet olmayonca anliyorlar iste testle 4haftalik oluyor :)Evet çok nadir de çok kişi gördüm 4 hafta 5 yazan ondan şaşırdım
Hosgeldin canım hayırlı olsun:)Merhaba arkadaşlar bende varım
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhabaaa bende geldimmm
Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Güzel değerlerini bekliyoruz:)merhaba bende geldim.
4 gün önce çift çizgiyi gördüm ama beklemek istedim biraz yarın kan vericem
Önümüzdeki cuma yani 6+5 te duymayı umuyorum inşallah duyarımEkim anneleri kalp atışını ne zaman duydunuz
Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Güzel değerlerini bekliyoruz:)
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı inş. Sağlıkla gelsinler :)Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Hadi bakalım sonucu bildir bizeteşekkür ederim canım kan verdim sonuç bekliyorum şimdi :)
Canım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.Kızlar muayene oldum bugün 5+1 olmam lazım.Alttan muayene oldum görmek için doktor çok minik kese gibi birşey var Dedi resmini çekti kilomu yazdı.Tansiyonumu.Sizler gördünüz mü henüz.
Resm'i koyayım mı?Bana da belli belirsiz Dedi ama yine de çekip verdi anlamadım bişey.Tansiyon kilo normal çıktıCanım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.
Koy bakalım merak ettim:)Resm'i koyayım mı?Bana da belli belirsiz Dedi ama yine de çekip verdi anlamadım bişey.Tansiyon kilo normal çıktı
Koy bakalım merak ettim:)
Doktordan geliyorum degerim 525 çıktı.Keseymiş o gördüğümüz bilmişim dedi.ŞükürEvet benziyor baya var gibi, bır sonrakı doktor randevun ne zaman?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun:))Merhabalar bende ekim annesi olacagım inşallah5hafta 4günlügüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?