2017 ekim anneleri

ben adete 5gun varken hissettim ve ogrendim kanda :) daha 3haftalikti .herkes bir degildir.....
ustelik 4+2 de kese gordum . 6+2de kalp atisi ... erken dollenme gec dollenmeye gore degisir bunlar ....
Evet çok nadir de çok kişi gördüm 4 hafta 5 yazan ondan şaşırdım
canim adet olmayonca anliyorlar iste testle 4haftalik oluyor :)

Kızlar muayene oldum bugün 5+1 olmam lazım.Alttan muayene oldum görmek için doktor çok minik kese gibi birşey var Dedi resmini çekti kilomu yazdı.Tansiyonumu.Sizler gördünüz mü henüz.

Kızlar muayene oldum bugün 5+1 olmam lazım.Alttan muayene oldum görmek için doktor çok minik kese gibi birşey var Dedi resmini çekti kilomu yazdı.Tansiyonumu.Sizler gördünüz mü henüz.
Canım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.

Canım ben 5+4 ile alttan muayene de gorebılmıstım. Fotografını cekıp verdıyse kesedır o canım. Benm daha once muayene oldugumda bır yogunluk var ama kese daha gozukmuyor demıstı , resim de vermemişti.
Resm'i koyayım mı?Bana da belli belirsiz Dedi ama yine de çekip verdi anlamadım bişey.Tansiyon kilo normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…