Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2013 de dogum yaptim ben dogum sonrasi bakimindan hic memnun kalmamistim.kızlar merhaba. bende eryaman taraflarında oturuyorum ve sincan koruyu düşünüyorum. dr. kudret hanımı ? sincankoruyla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi ? internette baya şikayetler söz konusu çünkü
26 haftalık hamileyim doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde hoca ve özel muayenahanesine gidiyorum ancak özel hastanede doğum yapmayı düşünmüyorum. resmen otelcilik sizi sadece para olarak görüyorlar başka bişey değil. tıp fakülltesinin özel ve vip odalarının özel hastane odalarından hiçbir farkı yok hatta büyüklük bakımından ikiye katlar. niçin hep özel hastaneden yanasınız. devlet hastanelerindeki normal muamelenin farkındayım kabul ancak hoca hastası olduğunuzda gösterilen ilgi çok farklı ( bundan hiç hoşlanmasamda) doktoru tıp fakültesinde olan arkadaşlar gidip görün derim odaları.
- 28 Mayıs 2007
- 537
- 476
- 303
Dun ozel ortadogu hastanesi ve losante ile gorusmeye gittim
2017 ye gore degismis ucretler
Ortadogu hastanesinde 3.000-3.250 arasi doktoruna gore degisiyor dogum ucretleri
Muayene ucreti de 80-120 arasi
Losante hastanesi
Normal dogum 3.500
Sezeryan 4.500
Suda dogum 4.000
Muayene ucreti 120 tl
Losante otirdugum yere cook uzak bir hastane olmasa mutlaka orayi tercih ederdim
Ilgi alaka hijyen odalarinin ferhligini cook begendim
Ortadogu hastanesinde 3.000-3.250 arasi doktoruna gore degisiyor dogum ucretleri
Losante hastanesi
Normal dogum 3.500
Sezeryan 4.500
Suda dogum 4.000
Muayene ucreti 120 tl
Losante otirdugum yere cook uzak bir hastane olmasa mutlaka orayi tercih ederdim
- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Dun ozel ortadogu hastanesi ve losante ile gorusmeye gittim
Losante hastanesi
Normal dogum 3.500
Sezeryan 4.500
Suda dogum 4.000
Muayene ucreti 120 tl
Merhabalar lösante yi gittiniz gördünüz mu elif aylin hanim var onunla görüşme imkaniniz oldu mu? Bir de bu fiyatlar dogum paketi mi yoksa sadece dogum ucreti mi ? Cok soru sordum ama suan arastirma asamasindayim yazinizi olumlu görünce icim isindi hastaneye birden
- 28 Mayıs 2007
- 537
- 476
- 303
Merhabalar lösante yi gittiniz gördünüz mu elif aylin hanim var onunla görüşme imkaniniz oldu mu? Bir de bu fiyatlar dogum paketi mi yoksa sadece dogum ucreti mi ? Cok soru sordum ama suan arastirma asamasindayim yazinizi olumlu görünce icim isindi hastaneye birden
Merhaba
Evet losanteye gidip gordum odalarini gezdim ama doktor hanimla gorusmedim
Yazdigim fiyatlar dogum paketleri degil
Dogum ucretleri ve muayene ucretleri
Benim evime bu kadar uzak olmasa tercih edecegim bi hastane
- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Merhaba
Evet losanteye gidip gordum odalarini gezdim ama doktor hanimla gorusmedim
Yazdigim fiyatlar dogum paketleri degil
Dogum ucretleri ve muayene ucretleri
Benim evime bu kadar uzak olmasa tercih edecegim bi hastane
Haftaya görüşmeye gideceğim hiç aklımda olmayan bi hastaneydi sayenizde araştırdım şuan olumlu düşünüyorum. Benim evime de çok yakın sayılmaz 20km kadar ama kaliteli ve fiyatı da çok pahalı değil bunlar avantaj benim için.
Doktor hanım da ilgili olursa oldu bu iş.
Sayenizde. Çok teşekkürler, hayırlı doğumlarınız olsun
- 28 Mayıs 2007
- 537
- 476
- 303
Haftaya görüşmeye gideceğim hiç aklımda olmayan bi hastaneydi sayenizde araştırdım şuan olumlu düşünüyorum. Benim evime de çok yakın sayılmaz 20km kadar ama kaliteli ve fiyatı da çok pahalı değil bunlar avantaj benim için.
Gidip gorusmenizde fayda var
Zaten yaniniza musteri iliskilerinden bir asistan veriyorlar
Odalari o gezdirip bilgiyi o veriyor
Doktor hanimla da elektriginiz tutar umarim
Size de hayirli dogumlar
- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Losante ye gittim elif aylin hanima muayene oldum. Gidene kadar losanteye kesin gozuyle bakiyodum ama suan yeni hastane doktor arayisina girdim. Doktor hanim soguk geldi acikcasi enerjisinden cok memnun kalmadim. Cep numarasini prensip olarak vermiyor sanirim istedim vermedi dahili no yazdi burdan ulasabilirsiniz acil bi durum olursa da acile gelin dedi!! Devlet hastanesi doktoru tavri bunlar biraz ne bileyim insan ozel hastaneye gidip dunya para verince aklina takilan bir kac seyi de doktoruna whatsapp dan ulasip sorabilmek istiyor.!!Haftaya görüşmeye gideceğim hiç aklımda olmayan bi hastaneydi sayenizde araştırdım şuan olumlu düşünüyorum. Benim evime de çok yakın sayılmaz 20km kadar ama kaliteli ve fiyatı da çok pahalı değil bunlar avantaj benim için.
Cemil kaya özel muayenesi var değil mi tobb da çalışmıyor?350tl
Dogum tobb da
Tahliller muayrne dogum dahil 9500 du ocak incesi. Yeni yilda 11500 olacak demisti
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Ben gecen sene oraya telefon actim kesinlikle hocalarin ozel muayenesi yok dendi26 haftalık hamileyim doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesinde hoca ve özel muayenahanesine gidiyorum ancak özel hastanede doğum yapmayı düşünmüyorum. resmen otelcilik sizi sadece para olarak görüyorlar başka bişey değil. tıp fakülltesinin özel ve vip odalarının özel hastane odalarından hiçbir farkı yok hatta büyüklük bakımından ikiye katlar. niçin hep özel hastaneden yanasınız. devlet hastanelerindeki normal muamelenin farkındayım kabul ancak hoca hastası olduğunuzda gösterilen ilgi çok farklı ( bundan hiç hoşlanmasamda) doktoru tıp fakültesinde olan arkadaşlar gidip görün derim odaları.
Bende medicalparka gittim.sonradan mi ozel muayene geldi bu celiski neden biliyor musun
- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım sincan koruyamı gidiyorsun acaba bende orayı düşünüyorum ama binbilgin varsa paylaşırsan çok mutlu olurumkızlar merhaba. bende eryaman taraflarında oturuyorum ve sincan koruyu düşünüyorum. dr. kudret hanımı ? sincankoruyla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi ? internette baya şikayetler söz konusu çünkü
- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Evet canim sincan korudayimCanım sincan koruyamı gidiyorsun acaba bende orayı düşünüyorum ama binbilgin varsa paylaşırsan çok mutlu olurum
Kudret hanim icin orayi tercih ettim gayet memnunum kendisindne ben
- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Sezeryan ücreti nekadar acaba bi bilgin varmı canım ?Evet canim sincan korudayim
Kudret hanim icin orayi tercih ettim gayet memnunum kendisindne ben
- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Canim ben paket aldim 16.haftadan sonrasi icin o yuzden bi bilgim yok ve zamlardan onceydi biz aldigimizdaSezeryan ücreti nekadar acaba bi bilgin varmı canım ?
- 22 Temmuz 2013
- 1.327
- 206
- 163
Merhaba Doğum yaptiniz mi Rabbim saglicaklabkucaginiza almayı nasip etsin yapmadıysanız nerede düşünüyorsunuz Doğumu vw fiyat nedir bilgilendirirseniz cok seviinirkmCanim ben paket aldim 16.haftadan sonrasi icin o yuzden bi bilgim yok ve zamlardan onceydi biz aldigimizda
- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Dogum daha yapmadim canim su 38+5im. Ben dedigim gibi koru hastanesinden paket almistim 3400 idi o zaman ❤Merhaba Doğum yaptiniz mi Rabbim saglicaklabkucaginiza almayı nasip etsin yapmadıysanız nerede düşünüyorsunuz Doğumu vw fiyat nedir bilgilendirirseniz cok seviinirkm
- 22 Temmuz 2013
- 1.327
- 206
- 163
ödemeler nasıl taksit taksit mi veriyorsunuzDogum daha yapmadim canim su 38+5im. Ben dedigim gibi koru hastanesinden paket almistim 3400 idi o zaman ❤
- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Nakit olatak hepsini vermistik biz canim.ödemeler nasıl taksit taksit mi veriyorsunuz
- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım bende hastane arayışı içerisindeyim acaba lösantenin doğum ücreti nedir ?Haftaya görüşmeye gideceğim hiç aklımda olmayan bi hastaneydi sayenizde araştırdım şuan olumlu düşünüyorum. Benim evime de çok yakın sayılmaz 20km kadar ama kaliteli ve fiyatı da çok pahalı değil bunlar avantaj benim için.