- 7 Mayıs 2016
- 575
- 355
- 103
- Konu Sahibi mehtappathem
Amin canımm inşallah sizlere de göstersin Rabbim :)))Ayyy hayırlı olsun canım, maaşallah barekallah. Darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm inşallah sizlere de göstersin Rabbim :)))Ayyy hayırlı olsun canım, maaşallah barekallah. Darısı başımıza
Canım pazar günü hafif kahverengi lekelenmem oluyor o yüzden kullaniyorumbide neden progestan kullaniyodun kii
Canim selam ben daha once yasadim degerlerim tam 2 kat artmıştı milim milimine gayet guzel gitti ve 1500 leri gecmistimm ama yasadim yani buyuk degerlerle de yasanir kaderde varsa hic kafanı yormaİnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şiş
insallahhhh saglikli haberler al canimmmm bilirim bu korkulari zaman gecmezzzCanım pazar günü hafif kahverengi lekelenmem oluyor o yüzden kullaniyorum
Hoşgeldin canım :) senin ikinci galiba :)Her yer ekim annesi olmuş :) 3 adet topik vaa bende kısmetse ekim annesi olacağım merhabalar herkese
Hoşgeldin canım :) senin ikinci galiba :)
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah :))Hosbuldummm
Evet ikinci olucak kısmetse
Canım benım 1900 ken gozukmedı kese bulantı gıbı vardı , bir hafta sonra kesem gozuktu 11mm olarak canım. Merak etma haftaya gozukur ınsallahKızlar ne olur bişi diyimn
Çarşamba günü beta hcg değerim 1658 di bugün doktora gittim kese görünmedi alttan muane etti rahim bayaga kalın dedi bi bulantı var ama kese diyemem dedi Pazartesi tekrar gel bakalım kese görünmezse progesteron hapini keseriz dedi keseyi ne zaman gördünüz başına böyle bişi gelen varmi bu arada pazar günü 700 kusurdu çarşamba 1658 di artışta iyi
Merhaba canım hosgeldin:) hayırlı olsunHer yer ekim annesi olmuş :) 3 adet topik vaa bende kısmetse ekim annesi olacağım merhabalar herkese
Benim de ikinci inşallah , 4 yasında bır oglusum varHosbuldummm
Evet ikinci olucak kısmetse
Teşekkür ederimmmmCanim selam ben daha once yasadim degerlerim tam 2 kat artmıştı milim milimine gayet guzel gitti ve 1500 leri gecmistimm ama yasadim yani buyuk degerlerle de yasanir kaderde varsa hic kafanı yorma
hoigeldin Can'ım.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Ben bir kez tekrarladım testi sonra pazartesi tekrarlıcam.2 kat artmış ama düşük biraz umarım artar güzelceHer yer ekim annesi olmuş :) 3 adet topik vaa bende kısmetse ekim annesi olacağım merhabalar herkese
kac ki degerlerin canimTeşekkür ederimmmm
hoigeldin Can'ım.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Ben bir kez tekrarladım testi sonra pazartesi tekrarlıcam.2 kat artmış ama düşük biraz umarım artar güzelce
Adet günü 96,21 2 gün sonra 193,7 şuan 2 gün daha geçti ama baktırmadım evde test yaptım iyice koyulaşıyor artıkkac ki degerlerin canim
canim adet gunu 62ydi benim 2gun sonra 138di . merak etme gayet guzellll :)))Adet günü 96,21 2 gün sonra 193,7 şuan 2 gün daha geçti ama baktırmadım evde test yaptım iyice koyulaşıyor artık
Kalp atışı ne Zaman duyulur ki herhalde 7. Haftayı bulur.Ben de umutluyum artıyor gibi geliyorcanim adet gunu 62ydi benim 2gun sonra 138di . merak etme gayet guzellll :)))
artiyor merak etme illa yuksek olmasi gerekmiyor .ben adet gunden 10gun sonra kese gordum . bi 10gun sonra da kalp atisi canimm...insallah sende goreceksin merak etme :)Kalp atışı ne Zaman duyulur ki herhalde 7. Haftayı bulur.Ben de umutluyum artıyor gibi geliyor
Aynen canım benim ilk bebeğim baya da bekledim :) Rabbim nasip etti sonunda çok şükür :) hepimize hayırlı sağlıklı bir süreç olsun inşallahTeşekkürler ...
Senin ilk sanırım
Guzel bir hamilelik süreci dilerim
Hayrli olsun