• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..

İnşallah devamı gelir benim de kimyasal gebelikten korkuyorum.Değerimi düşük buldular malesef.İlk daha benim o yüzden Stresliyim biraz.Ama şükür agrı sızı olmadı göğüs agrısı çok fazla ve şiş
Canim selam ben daha once yasadim degerlerim tam 2 kat artmıştı milim milimine gayet guzel gitti ve 1500 leri gecmistimm ama yasadim yani buyuk degerlerle de yasanir kaderde varsa hic kafanı yorma

Teşekkürler ...
Senin ilk sanırım
Guzel bir hamilelik süreci dilerim
Hayrli olsun

Kızlar ne olur bişi diyimn

Çarşamba günü beta hcg değerim 1658 di bugün doktora gittim kese görünmedi alttan muane etti rahim bayaga kalın dedi bi bulantı var ama kese diyemem dedi Pazartesi tekrar gel bakalım kese görünmezse progesteron hapini keseriz dedi keseyi ne zaman gördünüz başına böyle bişi gelen varmi bu arada pazar günü 700 kusurdu çarşamba 1658 di artışta iyi:KK43:
Canım benım 1900 ken gozukmedı kese bulantı gıbı vardı , bir hafta sonra kesem gozuktu 11mm olarak canım. Merak etma haftaya gozukur ınsallah

Canim selam ben daha once yasadim degerlerim tam 2 kat artmıştı milim milimine gayet guzel gitti ve 1500 leri gecmistimm ama yasadim yani buyuk degerlerle de yasanir kaderde varsa hic kafanı yorma
Teşekkür ederimmmm
Her yer ekim annesi olmuş :) 3 adet topik vaa :confused: bende kısmetse ekim annesi olacağım merhabalar herkese
hoigeldin Can'ım.Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Ben bir kez tekrarladım testi sonra pazartesi tekrarlıcam.2 kat artmış ama düşük biraz umarım artar güzelce

Kalp atışı ne Zaman duyulur ki herhalde 7. Haftayı bulur.Ben de umutluyum artıyor gibi geliyor
artiyor merak etme illa yuksek olmasi gerekmiyor .ben adet gunden 10gun sonra kese gordum . bi 10gun sonra da kalp atisi canimm...insallah sende goreceksin merak etme :)

Back