- 11 Nisan 2018
- 137
- 58
- 18
- 39
Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama Sincan koruyu yada sincan lokman Hekimı öneririm
Eryaman'da oturuyorum. Benim de aklımdan Sincan Koru geçmişti. Fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama Sincan koruyu yada sincan lokman Hekimı öneririm
Fiyatları değişti büyük ihtimalle canım ben doğumu yaptım kızımı kontrol için gidiyorum artık ama arayıp öğrenebilirsin bilgi veriyolar fiyat hakkındaEryaman'da oturuyorum. Benim de aklımdan Sincan Koru geçmişti. Fiyatları hakkında bilginiz var mı?
canım ben dogumumu yaptım ikili ve uclu tarama gebeligimde yaptirmadim sadece ayrintili yaptirdim ayrintili icin ank.nin en iyilerinden biri Atatürk arastirma hastanesinde ali hoca var o bakiyor devlette yani bence ona git ben ozel muayenesi olan bi doktora gittim o da bna ali hocayı tavsiye etti sen 20.haftana gelmeden int.ren randevu al polikinikte ayrintili icin geldgni soyle onlar ultrasondan gun vercekler sana ultrasonda bi tek ali hoca var zaten o bakıyor,koruya gideceksende huseyin hoca ile meltem hocadan cok memnun kaldi arkadaslarimArkadaşlar ultrasona göre 11+2 haftalık hamileyim, ultrasona göre de 9+6. Özel bir hastanede takiplerimi yaptırıyorum. Doktorumdan çok memnunum, fakat hastanenin ultrason cihazları çok vasat. İkili tarama testi zamanım da yaklaşıyor. Bu cihazla ne derece sağlıklı ölçüm yapacak emin olamıyorum. Sanırım doktor cihaza güvenmediği için ikili tarama testi için vajinal yoldan girebileceğini söyledi. Doktoruma da söyleyeceğim, en azından ikili taramayı dışarıda yaptırıp doktoruma getirmeyi düşünüyorum. Testi yaptırdığım yerden memnun kalırsam kontrollere de orada devam edebilirim.
Sizden rica Ankara'da muayene ücretleri çok pahalı olmayan, ultrason cihazları kaliteli, doktorları ilgili bir hastane önermeniz.
Merhaba, Hrs yi tavsiye ederim.Arkadaşlar ultrasona göre 11+2 haftalık hamileyim, ultrasona göre de 9+6. Özel bir hastanede takiplerimi yaptırıyorum. Doktorumdan çok memnunum, fakat hastanenin ultrason cihazları çok vasat. İkili tarama testi zamanım da yaklaşıyor. Bu cihazla ne derece sağlıklı ölçüm yapacak emin olamıyorum. Sanırım doktor cihaza güvenmediği için ikili tarama testi için vajinal yoldan girebileceğini söyledi. Doktoruma da söyleyeceğim, en azından ikili taramayı dışarıda yaptırıp doktoruma getirmeyi düşünüyorum. Testi yaptırdığım yerden memnun kalırsam kontrollere de orada devam edebilirim.
Sizden rica Ankara'da muayene ücretleri çok pahalı olmayan, ultrason cihazları kaliteli, doktorları ilgili bir hastane önermeniz.
Sünnet için Dr. Vedat Ali Canoğlu'nu tavsiye ederim. Bir yakınım 10 aylık bebeğine yaptırdı ve çok memnun kaldı. Ücret olarak da 400 TL alıyor. Keçiören'de özel muayenehanesi var. Ama 1-2 hafta önceden arayıp randevu alırsanız iyi olur.Peki kızlar sünnet icin nerde yaptırsak hem iyi dr hem uygun.zekai tahir hastanesinde varmıs acaba iyi midir kötümüdür.para vereceğiz ama uçuk olmasa ne iyi olurdu.medicalparka gidiyorum orada 1500 tl bence cok ama sorunda yasamayayım.
İkili taramada ultrasonda bebeğin ölçümleri yapılarak kan tahlilleriyle birlikte bilgisayara girilip bir veri oluşturuluyor sanırım. Öyle okumuştum ben.M masalkartal Bildiğim kadarıyla ikili tarama kan tahlili ile yapılıyo.ultrasonla alakası yok.neden vajinal muayene düşündü anlamadım ama hastane tavsiyesi olarak bende sincan lokman hekimi öneririm
Az önce konuştum. Muayene ücreti 125 TL imiş. İkili tarama 100 TL, üçlü tarama 125 TL. Doğum da sezeryan veya normal ikisi de 3.000 TL.Fiyatları değişti büyük ihtimalle canım ben doğumu yaptım kızımı kontrol için gidiyorum artık ama arayıp öğrenebilirsin bilgi veriyolar fiyat hakkında
Çok tesekkür ederim.bence de uygunmus.dikkate alacağımSünnet için Dr. Vedat Ali Canoğlu'nu tavsiye ederim. Bir yakınım 10 aylık bebeğine yaptırdı ve çok memnun kaldı. Ücret olarak da 400 TL alıyor. Keçiören'de özel muayenehanesi var. Ama 1-2 hafta önceden arayıp randevu alırsanız iyi olur.
Bebeginde hayırlı olsunSünnet için Dr. Vedat Ali Canoğlu'nu tavsiye ederim. Bir yakınım 10 aylık bebeğine yaptırdı ve çok memnun kaldı. Ücret olarak da 400 TL alıyor. Keçiören'de özel muayenehanesi var. Ama 1-2 hafta önceden arayıp randevu alırsanız iyi olur.
Merhaba ben 3 ay önce dogumumu eryaman hastanesinde yaptim ve cok memnun kaldim oskar öguten doktorumEryaman'da oturuyorum. Benim de aklımdan Sincan Koru geçmişti. Fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Evet kızım 3 ay orda küvez de kaldı yoğun bakım doktorundan da hemşirelerinden de çok çok memnundukAz önce konuştum. Muayene ücreti 125 TL imiş. İkili tarama 100 TL, üçlü tarama 125 TL. Doğum da sezeryan veya normal ikisi de 3.000 TL.
Bir de yenidoğan yoğun bakım üniteleri de varmış.
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi kızınız?Evet kızım 3 ay orda küvez de kaldı yoğun bakım doktorundan da hemşirelerinden de çok çok memnunduk
Teşekkür ederim çok şükür iyi büyümeye başladı 800 gr dogmustu miniğim Hüseyin bey çok iyi işini çok iyi yapıyorÇok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi kızınız?
Bir de doktorunuz kimdi acaba? Ben Hüseyin Pehlivan'a randevu aldım bakalım.
ilk doğumunu orda yaptım 8 yıl önce çok memnun kaldım 2. İyi bu ocakta yine hrs de yaptım doktorum dışardandı doktorundan çok memnundum ama hastaneyi tavsiye etmem çok ilgisiz personel eski halinden eser yokKızlar merhaba bayadır yazan olmamış ama bende HRS düşünüyorum bana yakın oradan memnun olan var mı?
Kesinlikle güven hastanesi ama Çayyolu kampüsü önerimdirmerhaba uzun bir vajinusmus hastalıgından sonra hamile olarak aranıza katıldım, Türkiye'ye gurbetçi gelin olarak geldim yurtdışındaki hastane ilgisini ve temizliğini bildiğimden devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünmüyorum uzmanlaşmış olmalarına rağmen Türkiye'de ismi bilindik hastanelerde ticarethane olarak iş görmekte fakat özel hastaneden de başka şansım yok ilk muayene mi olacağım nasıl bir yol önerirsiniz(5. haftadayım) , doktor ve hastane öneriniz muyane için kan tahlili ve ultrason yapılcak herhalde(aklımdan geçen ilk acıbadem fakat sizin düşünceleriniz ) ?