• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kızlar kız çocuğu erken gelir diyorlar doğru mu 35+5 günlüğüm 37 de hazır ol heran gelir diyor siz ne diyorsunuz?? ? :anneadayı::anneadayı:

Bence değisiyor :) nasibi ne zamansa o zaman geliyor bebişler

Bence de değişir :) hayvansevgisi sen karar verdin mi nerde Doğum yapacağına ve 4d foto için araştırma yapıyordun çektirebildin mi ?
Benim bebiş biraz daha zayıf ama herkes takma diyor değişir diyor bakalım sağlıklı olsunlar da

Bence de değişir :) hayvansevgisi sen karar verdin mi nerde Doğum yapacağına ve 4d foto için araştırma yapıyordun çektirebildin mi ?
Benim bebiş biraz daha zayıf ama herkes takma diyor değişir diyor bakalım sağlıklı olsunlar da
4 d sen vazgectim ben şehir hastanesinde doğum yapacam hem çocuk yoğun bakımı hemde yatakhane bakımından çok gelismis bir yer biraz arastirdim da çoğu özelde yeni doğan yogunbakimi ve yatakhane sayisi az bu yuzdeyuzden bebeisinin kilosu içinde vitamin haplarini duzenli kullaniyosan dert etme sen beslenmene dikkat et yeter canm

Biraz uzun yazdim ama doguma kadar 2 buçuk 3 kilo arası olsa bebek yeterli diyorlar doktorlar

4 d sen vazgectim ben şehir hastanesinde doğum yapacam hem çocuk yoğun bakımı hemde yatakhane bakımından çok gelismis bir yer biraz arastirdim da çoğu özelde yeni doğan yogunbakimi ve yatakhane sayisi az bu yuzdeyuzden bebeisinin kilosu içinde vitamin haplarini duzenli kullaniyosan dert etme sen beslenmene dikkat et yeter canm
Ediyorum ilaçları da kullanıyorum bakalım az kaldı zaten ❤️ Senin kızının adı ne olacak

Aksam uyumadan once muz ye ve bol bol su ic kilo alır bebişin :)

Aksam uyumadan once muz ye ve bol bol su ic kilo alır bebişin :)
Ne kadar çok su içtiğimi tahmin edemezsiniz :)) daha fazlası zarar olur sanırım. Biraz daha dikkat ediyorum ama hayırlısı olsun bakalım.
Doktor size tahmin olarak ne dedi Doğuma :) ben çok merak ediyorum ne zaman gelmeye niyet edecek kızım :) ve babası burada değil beklesin de istiyorum bi heyecan var şimdi

Ne kadar çok su içtiğimi tahmin edemezsiniz :)) daha fazlası zarar olur sanırım. Biraz daha dikkat ediyorum ama hayırlısı olsun bakalım.
Doktor size tahmin olarak ne dedi Doğuma :) ben çok merak ediyorum ne zaman gelmeye niyet edecek kızım :) ve babası burada değil beklesin de istiyorum bi heyecan var şimdi
Saglikli kucagina alirsin bebisini insallah :)
Doğuma ekimin ortasinda olur dedi belki 41 haftayi da bulurmus. Ama benim rahim agzi acikligm oldugu icn erken de olabilirmis

Saglikli kucagina alirsin bebisini insallah :)
Doğuma ekimin ortasinda olur dedi belki 41 haftayi da bulurmus. Ama benim rahim agzi acikligm oldugu icn erken de olabilirmis

İnşallah hepimiz :) ben henüz çatı muayenesi olmadım. O yüzden durum ne bilmiyorum :) hayırlısı olsun zamanlı sağlıklı kolay gelsinler inşallah

Isim olarak daha düşünüyorum ilk oldugu için güzel bu isim olsun istiyorum benim dogumum tahmini 23 ekim ama 2 hafta erken gelebilir hazirlikli ol dedi doktor :anneadayı::KK68:
Az kalmış Doğuma biz aylar öncesinden karar vermiştik isme :) benim de ilk bebeğim. İnşallah doğal Doğum olur herşeyiyle en çok istediğim şey bu şuan

bebeğin kaç kilo acaba? benimki için de çok minik diyorlar. elimden geleni de yapıyorum kilo alsın diye ama çok üzülüyorum.

bebeğin kaç kilo acaba? benimki için de çok minik diyorlar. elimden geleni de yapıyorum kilo alsın diye ama çok üzülüyorum.
Merhaba 2600 gramdı ama şimdi Normale döndü nerdeyse 1 kg yakın aldı 12 günde maşallah. Sana da tavsiyem bol süt yoğurt yumurta et ve muz ye. Ben öyle yaptım elhamdulillah işe yaradı

Slm canlar nasilsiniz aramizda dogum yapab var mi :) biz 36+6 olduk pazartesi dr kontrol var bakalim ne kadar kilo almis 35. Haftamda erken dogun riski yasadim rahim agzi yumusamasi olmus igneyaptilar engellesin diye suan gayet iyiyin sizde durumlar nasil :)

Slm canlar nasilsiniz aramizda dogum yapab var mi :) biz 36+6 olduk pazartesi dr kontrol var bakalim ne kadar kilo almis 35. Haftamda erken dogun riski yasadim rahim agzi yumusamasi olmus igneyaptilar engellesin diye suan gayet iyiyin sizde durumlar nasil :)
Selam
Ben 39+2 deyim. Çok gezdiğim için bel ağrısı çekiyorum Ama genel olarak iyiyim elhamdulillah sağa sola yuvarlanıyorum sabaha kadar yatakta :))

Back