- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)Bende varimmmm
Gayet güzel canım benim de adete 2 gün kala 48 di. Hayırlı olsun tekrardan , 2 gunde bır artıs ı onemlı , bir de kese ve pıt pıtları duymak tabi ki:)kızlar 1 gün adet gecikmesiyle 189,55 nasıl sizce?
Hosbuldum canimmHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)
Gayet güzel canım benim de adete 2 gün kala 48 di. Hayırlı olsun tekrardan , 2 gunde bır artıs ı onemlı , bir de kese ve pıt pıtları duymak tabi ki:)
İnş zaten bizim günlerimiz arasında 1 gün farkediyo hemen hemen aynı inş dağlıklı olduğunu duyarızÖnümüzdeki cuma yani 6+5 te duymayı umuyorum inşallah duyarım
Son adetın 7 sınde baslyor ve evet ekım annesı ekim 15 gıbı:) hayırlı olsun cnmKiZlarr size bi sorum olcktii
Simdi bn gecen ocak ayin 7 adetim oldu bu ayin 8 de beta hcg 23.40 cikti 11 subat 169 bugun ise 494 degerlerimin hepsi baska hastanede yapildi simdi bn ekim annesimi oluyorum kac haftalik hamile oluyom hep karistiriyom:))
Ne guzel haber, sırada pıt pıtlarKizlar kesemi gordum icinde igne ucu kadar iki nokta var Rabbime sukurler olsunnn iki hafta sonrasina gün verdi kalbi icin :)))
Hosgeldın canım hayırlı olsun sonucun guzel canım. Guzel haberlerini duymaya devam inşallahKızlar ben geldim bende 4 haftalık 5 günlük anneyim ekim doğum allah nasip ederse adetten gününden bi gun sonra sonuç 169 çıktı cumartesi yani doktor haftaya gel dedi normalmi
Hosgeldin hayırlı olsun canım, kacıncı haftandasın, yarın keseyı de gorursun belkıMerhaba kizlar ya ben yarin doktora gideceğim ilk kez kendim test yaptıgimla duruyorun hala evet usengecim biraz :) yarina randevu aldim ne dicem doktora ne yapacağım yaptiracagim deneyimi olanlar anlatabilir mi
İnsallah canim cok zor asamalarmis buna da şükürNe guzel haber, sırada pıt pıtlar
hosgeldın canım hayırlı olsun:) Guzel haberlerin devamını bekliyoruzMerhaba ekim anneleri bende 4.5 haftalık hamileyim..yeni evliyim bilgilerimizi paylaşalım hepimize sağlıklı hayırlı olsun
Doktora gittim az once tahlil yaptirmak istiyorum dedim o da ne ksdar gecikti adetin dedi ben de 5 6 gun oldu dedim o zaman gerek yok bakalim direk dedi ultrasonla bakti keseyi gordum minicik :)tahminen 4 5 haftalik dedi ben en son 10 ocakta adet oldum heralde 5 haftaliga yeni girdiHosgeldin hayırlı olsun canım, kacıncı haftandasın, yarın keseyı de gorursun belkı
Hayırlı olsun canım çok sevindim.:)) Sırada pıt pıtlar var:)Doktora gittim az once tahlil yaptirmak istiyorum dedim o da ne ksdar gecikti adetin dedi ben de 5 6 gun oldu dedim o zaman gerek yok bakalim direk dedi ultrasonla bakti keseyi gordum minicik :)tahminen 4 5 haftalik dedi ben en son 10 ocakta adet oldum heralde 5 haftaliga yeni girdi
Bir vitamin verdi
Bi parol verdi yalniz folic vermedi cunku ben idrar test yapınca evde inofolic vardi 4 paket onu ictim o da beni duzenli kullanio sandi bende eczaneden folidor mu ne oyle bi ilac aldim heralde skinti yapmaz eczaci genelde bunu aliyorlar dedi doktor 2 3 hafta sobra tahlillerin o yaptır yine gel dedi
Teşekkür ederim canim pit pit ne ki :)Hayırlı olsun canım çok sevindim.:)) Sırada pıt pıtlar var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?