- 2 Eylül 2016
- 59
- 31
- 38
- 41
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Hayrlı olsun Can'ım testin Nasıl resim koysan.Az çok belli olur degermerhaba bende geldim.
4 gün önce çift çizgiyi gördüm ama beklemek istedim biraz yarın kan vericem
Bu yaptığın andaki koyuluk mu yoksa bekledide çizgiler netleşti mi?100 200 arasında bir değerdir büyük ihtimalle.Baktır bakalım kaç çıkacak.
En üsttekiyle öğrendim 96,21 diyaptığım andaki canım. bakalım hayırlısı artık. sen kaç hcg ile öğrendin?
Bu da şimdiki ama degeri bilmiyorumyaptığım andaki canım. bakalım hayırlısı artık. sen kaç hcg ile öğrendin?
Eki Görüntüle 1952756
Bu da şimdiki ama degeri bilmiyorum
Bundan 2 hafta sonra karından muayene ile görülür bence.Gittikçe koyulaşıyor benim ordan takip ediyorum sende denebirazdan bende yapıyım merak ettim.
senin attığın testlere göre 150 civarıdır benimde. kese falan ne zaman görünüyor ki. kese görsek kalp atışını duysak rahatlasak.
Bundan 2 hafta sonra karından muayene ile görülür bence.Gittikçe koyulaşıyor benim ordan takip ediyorum sende dene
Sizin kaçıncı hafta.5 de daha yeni belli olur.sat a göre mi bu 5 haftakasık ve karın ağrıların oluyor mu canım seninde? rahimin damarların genişlemesinden falan yazıyor internette. gün içinde birkaç defa olup geçiyor benim.
Sizin kaçıncı hafta.5 de daha yeni belli olur.sat a göre mi bu 5 hafta
2 gündür damarlarımı geriyorlarmış gibi agrı oluyor ince ince sızlıyor.bacagıma kadar sızlıyor.Ama öyle aman aman bir Ağrı'm yok şükür.Bir an önce git de Progestan verirse doktorun kullan.3 ay çok önemlikasık ve karın ağrıların oluyor mu canım seninde? rahimin damarların genişlemesinden falan yazıyor internette. gün içinde birkaç defa olup geçiyor benim.
Sat a göre 4 ya da 5 haftalık bebeği tespit etmek.zordur.o yuzden sordum.evet sata göre. anlayamadım daha yeni belli olur dediğiniz şeyi? benim adet döngüm 33 gün.
ben adete 5gun varken hissettim ve ogrendim kanda :) daha 3haftalikti .herkes bir degildir.....Sat a göre 4 ya da 5 haftalık bebeği tespit etmek.zordur.o yuzden sordum.
Evet çok nadir de çok kişi gördüm 4 hafta 5 yazan ondan şaşırdımben adete 5gun varken hissettim ve ogrendim kanda :) daha 3haftalikti .herkes bir degildir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?